Õnnetused mootorratastega

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Sai ka siis ratas kägarasse sõidetud... :( (crash)

Käisin mõned kilomeetrid eemal sõbra juures, kruusa tee ja mulle läbi-lõhki tuttav. Tagasiteel andsin veidi julgemalt kuuma ja lähenedes ühele pikale paremkurvile, vaatasin, et ei võta välja ja lasen heinamaale ära. Kallis naabrimees oli sinna aga suured kivid veeretanud ja esiratas läke üle kivi aga karter sai sellise paugu, et kaitse ribadeks ja mootoril õli väljas. Edasi oli mul pikk lend, ratas jäi paugust vait ja lendas veel kuskile edasi. Maandumine oli pehme, ise sain vaid veidi muljuda. Hea, et suurtest kividest mööda lendasin.

Kahjud: mootor katki, õli väljas, lenks kõver, heeblid kõverad, paak mõlkis, tagumine pakiraam katki..... Täpsemad kulud selgitamisel, sest pole veel ratast koju toonud.

Järeldused: Täiesti oma lollus, olin juba liiga julgeks läinud ja arvasin et olen ilge kruusakunn.

Veel järeldusi: Kandke ALATI kaitsevarustust, ka korraks sõbra juurde minnes. Ärge muutuge liiga julgeks. Hea et mingi 100k ratas ei olnud. Vanade rataste eelis.

Kuidas krt inimene alati üle tsikli lendab? Peaks ju nagu lenksu taha kinni jääma või nii...

Ongi põhjus uus ratas osta. Keegi Yamu Teneret -91 varuosadeks ei taha äkki osta?

Mine “Vaba teema”