Õnnetused mootorratastega

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Juhtus abikaasaga laupäev 02.08.2008 kell 18.00 selline jama...
... oma kodust 150 meetri kaugusel. Sõitsime siis mina ees, Aire ja Ergo. Pime kurv, kruusatee, kurvi taga auto seismas tee ääres. Ma sain pidama , Airel läks esiratas risti pidurdades, kohe küliti ja Ergo vältides otsasõitu Airele ka küliti maha. Airel põlv paistes ja õlas kohutav valu. Õlga vaadates oli muhk üleval. Pilt kohe selge et rangluuga midagi sitasti. Ergol põld häda midagi, ainult tsiklil gondel suht sodi. Egas midagi, lohistasime vrakid koju tagasi ja bussile hääled sisse ja haiglasse. Seal tehti pilt , mis ainult kinnitas meie oletusi. Rangluu pooleks mis pooleks.Õnneks pääses ilma opita. Venitati asi traksidega paika selja pealt. Öeldi et paranemine võtab kuu kuni poolteist. Nii et hea õnne ja ilma korral saab sügisel veel sõitagi. Sedasi siis lood. Vat mida tähendab oma kodu ümbrus, kus ma nii kindlalt tunnen ennast ja arvan teadvat iga kuradima kivi asukohta. Aga loodan et asi saab kuuga barlanksi. On ju autoga Horvaatia reis ees ootamas.
Aga seniks kõikidele- Olge kurat ettevaatlikud just seal kus te arvate end kõige kindlamini tundvat. Kui jumal tervist annab siis varsti kohtume.

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com

Mine “Vaba teema”