Hälvik-rolleristid

karlsson 28

Re: Hälvik-rolleristid

Lugemata postitus Postitas karlsson 28 »

Nädal paar tagasi,keeras mulle Järvevana teel ette liinibuss(ekspress) ja pidurdas seejärel kohe. Suutsin otsasõidu vältimiseks ainult kõrvale keerata. Pidurdada ei jõudnudki. Õnneks läks paari sentimeetri jagu ja oleks jälle üks mopeedimees kühvliga kokku pühitud. Bussijuht ehmatas vist ise ka ära,sest võttis tükiks ajaks hoo maha... Pikivahe oli mul eeskujulik,kuna isegi buss mahtus vahele keerama,selles mind süüdistada ei saa. Paar päeva tagasi samal teel liikudes võtis üks liinipuss(sama nr. ekspress) mulle ette ja joristas terve Järvevana tee täpselt 45 km/t. Ei tea,kas oli sama bussijuht,kes mulle seekord katet tegi? Igal juhul mõte kiskus vägisi selles suunas. Numbrit ma esimesel korral ei jõudnud kahjuks vaadata,aga kuidagi tuju tegi küll paremaks. :D Oma eelmistele postitustele lisades. Kapipeal olevas õpikus on mustvalgelt kirjas,et mopeediga peab liikuma sõidutee parempoolse ääre ligidal ja peab olema vähemalt vasakpoolne küljepeegel. Mopeed on ju hetkel seaduse järgi sisuliselt sama,mis jalgratas ja sellel peegleid küll olema ei pea. Seega olen kerges kimbatuses... :roll:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”