rattaga juhtunud huumor:)

Metsanotsu
Tänatud: 2 korda

Re: rattaga juhtunud huumor:)

Lugemata postitus Postitas Metsanotsu »

see suretus nupp on ratastele vist kiusu pärast üldse külge pandud :evil: eilmine aasta sai tartus paraadis sõidetud. paraad peatus kusagil seal kaarsilla juures. kuna palav oli siis võitsin tagi seljast ja viskasin lenksu peale. kui sõitmiseks uuesti läks viskasin tagi seljast. kiiver pähe ja hakkasin siis ratast käivitama. no ei lähe. käian ja käian. mõtlesin et mis jama on, kunagi polnud see ratas mind veel teepeale jätnud. lõpuks tahtisn juba ratta rivi kõrvale lükata, et siis teistele tagantjärgi lehvitada, kui järsku keegi pealtvaatajatest karjus võta suretus maha. ma polnud eluseeski seda kuramuse suretus nuppu kasutanud. oi seda häbi ja vandumist, kui oligi viga suretusnupus. vist kui tagi olin lenkus peale pannud, oli nupp OFFi läinud. ma olin nii vihane et mõtlesin et ma kisun kodus selle nupu juhtmed lahti. koju jõudes aga tundus asi juba naljakana, nii et jäi ikka nupp alles :wack:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”