rattaga juhtunud huumor:)

Kasutaja avatar

-PitBull-

Re: rattaga juhtunud huumor:)

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Sai kunagi siis esimest korda elus proovitud külgkorviga sõita. Hüppasime kuttidega tsikli peale, mõtlesin, et hea liivane maa, panen räige kaapsuga minema, plaks sidur lahti ja gaasi, ning täpselt kahe puu vahele :mrgreen: Ei osanud ettegi kujutada, et pill nii palju ära vüib kiskuda kõrvale :lol: Algul vahtisid kõik üksteisele lolli näoga otsa ja siis oli nalja kui palju.

Teine kord siis sõber tahtis kusagil käia, kutsus kaasa, a mul olid just pesust tulnud heledad teksad jalas. Ütlesin, et ei ma ei tule, määrin riided ära, aga no lõpuks ikka läksin kaasa. Oli vihma sadanud ja tee oli parajalt mudane ka, hakkasime täie pasaga ühest tõusust üles kimama, kui avastasin järsku, et istun teepeal muda sees. Panime mingist august läbi ja nii ma sealt Iš 56-e pealt mutta sukeldusin oma asja pesust tulnud teksadega, algul sai küll ropendatud ja sõimatud, aga pärast oli naljakas ja mudaralli jätkus.

Paar korda olen ka kiivri sisse sülitanud ja sõitnud paksus udus, kuigi tegelikult visiir udune hoopis :wack:

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”