rattaga juhtunud huumor:)
-
- Kontakt:
Re: rattaga juhtunud huumor:)
Edukamad lood on siis sellised:
Suretusnupp off asendis tsiklit käivitades ja ropendades miks tööle ei lähe.
Vahest kuskil pommiaugus olles keeran igaks juhuks kraani kah off asendisse, et kui kellelgi peaks võtmis tuju olema siis vähemalt kurja olgu tal nikerdamist rattaga. Pärast tulin ise tagasi hakkasin sõitma sõitsin mingi 1 km ja tsikkel jääb seisma vaatan lolli näoga annan starterit kontrollin kõikke tööle ei lähe, ropendan ja mõtlen vähemalt ei põle õlituli ja klapid ei ole peas. Siis juba vaikselt mõtlen keda järgi kutsuda kui järsku tuleb meelde --- p-r--e --- see kraan.
Olin suhteliselt väsinud ja sõitsin kodupoole. Tahtsin siis kaugtulesid peale panna ja peas tekkis mingi lühis, et teha seda liigutust vasaku käega tegin seda hoopis parema käega ja suretinupuga . Siis jäi kõik vaikseks ja olin nagu 101% ärkvel mõtlesin mida kuradit nüüd juhtus siis väike mõtisklus peas 2 seki ja vajutasin sureti "on" asendisse, sõelad vist jäid alles aga pärast seda olin küll arkvel 1 2 3.
Lähed sõitma, paned riided selga, koti kokku - mingi träni, ning seejärel tsikkel õue, maja uksed kinni ja tsikli juurde. Paned tsikli käima ja vaatad krt kiiver jäi tuppa.
Kiivriga on veel üks lugu käisin korraks sõbra juures toas võtsin midagi temalt, siis läksime alla tsiklite peale ja sõber küsib, ou kus su kiiver on ? Ma vaatan k-t pole jah teist.
Lähed sõitma, unustad ära, et keerasid eelmine kord reservile ja kihutad siis ühel hetkel jääd seisma ja vaatad lolli näoga mis juhtus. Uurid puurid, jamad algul aru ka ei saa, tavaliselt on paak alati enamvähem täis. Siis lõpuks mõikan ja vaatan paak tühi siis vaatan veel näen mingit olluskit ühes paagi ääres ehk mingi 100 ml bensiini kallutan tsiklit käian nats starterit ja läheb tööle. Mõtlen kurja kus see bensukas on ja kiiresti minekut. Seekord vedas, jõudsin kohale.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.