rattaga juhtunud huumor:)

Kasutaja avatar

rzz
Tänatud: 11 korda

Re: rattaga juhtunud huumor:)

Lugemata postitus Postitas rzz »

VWman kirjutas:
Roomaja kirjutas:

Juhtus nii, et läksin poodi ja kui ma ei eksi oli see Sikupilli Keskus. Vajutasin suretusnupust Tsikli välja, käisin oma 30min poes ja kui tagasi tulin siis vaatasin et süüde on sees:D. Tänu jumalale et ära ei võetud.

Ära vast ei võtaks, aga Poltseisse võiks ju sõita küll.. näete leitsin parklast kellegi võtmed, koos rattaga :D

Sarnaseid probleeme minulgi olnud. Vana harjumus: masin nupust välja, kiiver peast ära, kindad käest, võti süütest, korterivõtmed taskust välja, rattalt maha ja tuppa. Sai siis navi rattale ostetud ja tegevuste järjekord muutus. Masin nupust välja, kiiver peast ära, kindad käest, navi rattalt maha, korterivõtmed taskust välja, rattalt maha ja tuppa. Kõik oli väga kena. 2 päeva hiljem hakkasin sõitma minema, otsisin nagu lollakas toast võtmeid taga.. Viimases lootuses läksin alla, et ehk olen autosse pannud kuhugi.. panin kiivri ratta peale ja ennäe imet - võtmed ilutsevad kenasti ees.

Samuti olid algusaegadel pidevalt käivitusprobleemid. Masin ei lähe käima (nupp on off asendis), või masin käivitub aga nii kui käigu sisse paned, kohe sureb välja (joodiku jalg on kokku lükkamata). Jama kui palju selle tsikliga ma ütlen :P

I had a life once. Then I bought my first bike.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”