rattaga juhtunud huumor:)
Re: rattaga juhtunud huumor:)
Sai siis hiljuti tsiklil kett ja hammakad ära vahetatud. Ja vahetasin ka ühtlasi süütelukku.Panin süüteluku külge, ja proovisin, siis, aga ennäe imet, ei tule voolu kuskilt. Kobistasin siit ja sealt, ikka si...gi. Mõtlesin, et äkki aku tühi. Kakkusingi siis istme küljest, vedasin kohale suure laadijakolaka, panin juhtmed külge, aga ikka ei tulnud voolu. Järgnevalt sai siis paar plastikut maha krutitud ja kõik kaitsmed üle vaadatud, et äkki olin kogemata süütelukku külge pannes ja juhtmeid ühendades lühise tekitanud, ning seejärel kaitse läbi läinud. Kõik kaitsmed aga olid korras. Ja ikka ei saanud aru, mis pull on. Jällegi näppisin siit ja sealt, vaheldumisi roppe sõnu lausutud. Ja isegi oma noorema venna sõimasin läbi, kuna too kommenteeris ja mögises mul kõrval. Ka kõvasti telefoni arvet tekitatud. Siis loobusin süütelukuga jamamisest mõneks ajaks, ja otsustasin lõplikult lõpetada keti ja hammakate vahetamisega seoses mutterdamise. Ja ossa imet, kui avastasin, et plastikkate, mis läheb esimese hammaka ümber, ja millel on ka kinnitus massjuhtmele,polnud mul külge pandud. Seega polnud ka massjuhe kinnitatud. (mootori külge läks).
Selguski, et massi polnud, ja seetõttu voolu sisse ei võtnud. Peale kinnipanemist oli asi timm.
Ja tund aega hiljem avasin õlle, siis järgmise, ja siis veel ühe, vahepeal sai naerdud enda üle, jälle õlle võetud, ja nii see päev õhtusse läkski.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.