After Jõgevatreff 2008 (lisatud hääletus)

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Pidev paugutamine ja mootorite piirajasse laskmine suurüritustel on sinuarvates..

..lahe, teen ise ka
24
9%
..paha, häirib rämedalt
64
25%
..mõttetu, kuid ei häiri
106
42%
..traditsioon
59
23%

Hääli kokku: 253

Teema algataja
tuulavend

After Jõgevatreff 2008 (lisatud hääletus)

Lugemata postitus Postitas tuulavend »

kellegil on siis äkki laeks kuskile üles ja annaks adre????
oleks huvitav näha mis seal kokku siis klõbistati

Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Jõgevatreff 2008 pilte????

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

mis seal üldse toimus?
Ma olen siiani ainult huvitavaid jutte kuulud, miks meid seal polnud :mrgreen:

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

anticrist
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas anticrist »

...krt see klubide teema on nii nõmedaks kiskunud, et.... aa, emca liikmed ju kõik ignoreerisid üritust kas driftersil ei old siis seda teemat ve :lol:

kaks ratast on ikka kaks ratast!
http://backyard.pri.ee
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

anticrist kirjutas:

...krt see klubide teema on nii nõmedaks kiskunud, et.... aa, emca liikmed ju kõik ignoreerisid üritust kas driftersil ei old siis seda teemat ve :lol:

Nohh, eks see ole ikka igaühe/klubi oma asi, kas keegi läheb või mitte. Ei tea sellistest igno teemadest midagi.
Mis püha üritus see Treff nüüd siis on, et oma mitte kohalolekut kuidagi õigustama peaks hakkama? Ja kui julged kohale mitte minna, siis punutakse mingi vahva kollijutt kokku, et kuula ja imesta :) Ma olen 2002-st aastast seal käinud, aga seekord lihtsalt ei viitsind.
Inimesed, sõitke ja tundke elust rõõmu.

Ma kuulsin, et oli kõvasti pauku tehtud :twisted:

Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Teema algataja
grazyDAD

Lugemata postitus Postitas grazyDAD »

Pildid http://nagi.ee/photos/Grazydad/sets/115199/ pooled üleval. Pidu oli tip top ja on liikunud paigast edasi

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

grazyDAD kirjutas:

Pildid http://nagi.ee/photos/Grazydad/sets/115199/ pooled üleval. Pidu oli tip top ja on liikunud paigast edasi

Avad lingi ka Vana-Rein oma teatud konditsioonis kohe olemas :)
Tervisi Sulle.

motokas

Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

Motopaks kirjutas:

[quote="anticrist
Ma kuulsin, et oli kõvasti pauku tehtud :twisted:

njahh jõuti lausa järgmisele levelile

samaaegselt paugutamisega põletati reffi :twisted:

aga muidu nagu treff ja jaanipäev ikka vihmane

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Treffi teeb heaks see seltskond millega sa seal koos hängid. nagu jällegi, oli seltskond super, aitäh kõikidele sõpradele, kes seal kohal olid.
praamisõit 11-le inimesele oli ka väga mõnus, kuna me mahtusime kõik väga hästi igale poole ära.

peaks lausa 2 hälvik-mootorratturite teemaposti tegema aga kuna tegemist oli ikkagi treffiga, siis paneks siia.
esiteks, paugutamine oli üle mõistuse. respect narva-jõesuu kargumehele kes ainult oma püstitõusmisega nii mõnegi võtme süütest välja võtma sundis.
teiseks, kuna olin ise seekord autoga treffil :oops: , siis tagasitee oli malelauda sõitvaid tsikleid täis ja kedagi ei kottinud taganttulevad autod... kas ma olen nüüd ise hälvik-autojuht, et kiirust törtsu ületasin, on iseasi, kuid mina tavaliselt grupisõidu puhul tõmban igal juhul paremale poole, kui misiganes liikurvahend must mööda tahab saada.

Teema algataja
karmenikas

Lugemata postitus Postitas karmenikas »

Kaotasin ka lõpuks treffi-süütuse. Paugutamine ajas mind veidi hämmingusse küll. Kohati kostis see nagu oleksin sõtta sattunud. Kuna ma kõhuli ei tahtnud visata ja laigulisi mehi ei paistnud, siis valisin teise variandi ja soovisin kõigile head uut aastat.

Teema algataja
Josephiiine

Lugemata postitus Postitas Josephiiine »

See ei lähe küll siia teemasse, aga mainin siiski ära. Iial ei tea kuidas kasuks võib tulla. Et kaotasin Treffil telefoni Nokia Xpress Music... mp3 pleieriga... välja näeb selline http://www.nokia.ee/link?cid=PLAIN_TEXT_421704 . Ehk keegi teab kedagi, kes leidis asju. Kontakt 56 947 397. Tänan tähelepanu eest ja vabanda teemaga mitteseonduva postituse eest.

kr0om

Lugemata postitus Postitas kr0om »

Uus õhtujuht oli ka täitsa ok. Ainus asi mis tiba häiris oli paraadi "toppimine" Jõgeva linna. Linn on selgelt liiga kitsas. Jõgeva kandis ju ilusaid looduslikke kohtasid küll, kasvõi Kassinurme. Milleks kitsasse kesklinna trügida ? Aga muidu oli Ok ja seltskond hea. Hommikuse pohma sai järves maha ujuda. Kusjuures öörahust peeti ilusti kinni. Enne 23.00 anti viimased kogupaugud ( võibolla mõni üksik sutsakas käis peale keskööd). Hommikuäratuseks oli seekord rähni toksimine. Vihma tuli ainult ööl vastu pühapäeva. Tänud korraldajatele, turvale samuti. Siin ka üks mobiiliga tehtud klipp.

Viimati muutis kr0om, 04 Aug 2008, 17:58, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

Eelmise aasta õhtujuht tegi ikka rohkem kino ja ajas rahvast rohkem peomeeleolusse..
Paugutamist oli ikka omajagu ja burnout-i pink oli ka laupäeva õhtul pidevas kasutuses (w)
kahju ainult, et tagasisõites külma sain ja nüüd veidi tõbine olen....

Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24

YMA

Lugemata postitus Postitas YMA »

No minu arust too narva tüüp karguga oli ikka jube mõttetu.Treff ei ole mingine puhkamise koht,et tuleb siin karguga vehkima ja pudeli viskamisega ähvardama.kuni öörahuni võis seda teha ja ei ole mõtet nuriseda.Paugutasin ka ja teen seda ikka ja jälle :P Nii palju kui süda lustib:D mingine karguga tüüp või puhkajad minge spaasse siis teine kord puhkama,treff ei ole selline koht kus selle ülenuriseda.
lisaksin veel nii palju,et turvameeskond oli ka liiga ülbe,järgmine kord võiks normaalsemaid valida,nagu vanasti kaitseliit oli,sai ilusti räägitud ja suhtumine oli parem.mitte et kohe ähvardatakse vägivallaga ja jalaga pudeleid puru peksavad.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

hea meelega tõmbaks sulle sellise jutuga vee peale. :evil:

loomulikult, kes tahab voodis magada, jääb koju. AGA!
Paugutamine ja piirajasse laskmine ei ole kunagi olnud mingi traditsioon (nagu üks kõvataja üritas mulle selgeks teha).
Seekord oli kohal nagu üks suur ahvikari, üks monkey ees, siis teised 100 järgi. ning ülejäänud 2000 inimest pidid siis selle all kannatama.

paugutamine EI OLE LAHE. see ei käi treffiga kaasas. treffiga kaasas käib hea tuju, mõnus seltskond, mängud, rongkäigud, ujumine, joomine ja muidu chillimine. iga aastaga aga müüvad rullnokad järjest rohkem 3-nda seeria bemme maha, sest nad avastasid, et on midagi, mille tagatulesid nad näevad foori alt startides.

karguga tüübile sellesmõttes respect, et ta ei ähvardanud midagi, ta tõusis lihtsalt püsti ja hakkas hääle suunas liikuma, kui ta oleks kellegi juurde päriselt kohale ka jõudnud, siis oleks keegi selle karguga ka vastu pead saanud.

tõepoolestl, kui paugutad, siis mine tee seda oma kodus garaazhis. nii et kõrvakiled lendavad. igal asjal on piir.

turvameeskonna vastu ei ka midagi. ju te siis kuidagiviisi provotseerisite... mingeid wusse polegi nii suurele üritusele turvama vaja, sest suvalised kotikud ei saaks sellisele massile lihtsalt vastu.

Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Josephiiine kirjutas:

See ei lähe küll siia teemasse, aga mainin siiski ära. Iial ei tea kuidas kasuks võib tulla. Et kaotasin Treffil telefoni Nokia Xpress Music... mp3 pleieriga... välja näeb selline http://www.nokia.ee/link?cid=PLAIN_TEXT_421704 . Ehk keegi teab kedagi, kes leidis asju. Kontakt 56 947 397. Tänan tähelepanu eest ja vabanda teemaga mitteseonduva postituse eest.

Mingist telefonist sõitis paraad üle, kuskil enne viadukti ringteed.

Tsiklimees on tsiklimehele sõber

kuits

Lugemata postitus Postitas kuits »

Üritus oli lahe, ilmaga vedas ka (kui just pühapäeva öö välja jätta). Parvesaun oli minu jaoks uus tase ning teeks seda veel korra. Selle seltskonna võtaks uuesti kokku ja läheks sinna tagasi. Tänud teile!
Aga see kuradi paugutamine rsk ajas kohati marru .. isegi Tallinna kesklinnas pole aastavahetuse ilutulestiku ajal sellist lärmi, et omavahel isegi rääkida ei saa kuigi inimene istub minust max 3m kaugusel. Nimetagu rullnokad seda kuidas tahavad, kuid midagi lahedat või "cooli" ma ratta piinamises küll ei näe. Paugutage rinkal, kui tahate, aga sinna te ju minna ei julge - ikkagi hea ja turvaline paugutada, kui kaks jalga maas. :twisted:
Ahjaa, söögist rääkides, et 100 eegu eest anti mulle hommikul selline sashlõki ja friikartulite kogus, et 2 inimest seda ära süüa ei jaksanud. Tegelikult oleks ma 50 raha eest pool võtnud :)

Kasutaja avatar

Antik
Tsikkel: rat-ta-ta

Lugemata postitus Postitas Antik »

hei rahvas, kus on pildid, millele viitab teema pealkiri? :wack:

Yamaha YZF1000R Thunderace '96 (Hooajad 2007;2008) --> Kawasaki ZX9R Ninja '94 (Hooaeg 2009) --> Kawasaki ZX10R Ninja '05 (Hooajad 2010; 2011; 2012) --> Yamaha YZF-R1 '04 (Hooaeg 2013)
Kasutaja avatar

Painteddeath
Tsikkel: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas Painteddeath »

Olen kohal käinud 7 aastat jutti alates 2002-st siis. Tänavu aasta mõtlesin sügavalt, kas ma ikka lähen sinna kuigi kodukant samas Jõgeval. Kui kuulsin, et Leino see aasta ei tule, panin käbe asjad kokku ja olin platsis ja no ütlen tõega, parim Treff mis siiani toimunud ja seda ütlevad kõik tiimi vennad. Ei viitsi ikka iga aasta järjest sama kammajaad näha ja kuulda mis sellel tüübil suust välja tuleb . Tüüp sõidab oma atv-ga ringi millel kroom veljed ja kroom spinnerid, mingi wannabe rock mütsub pakikast ja tüüp viskab näppe tõsistele tegijatele kes vangutavad pead. Naljanumber. Muidugi iga aasta sama programm ja sama jama. Nagu aeg oleks seisma jäänud. Uutele tulijatele kindlasti lahe vend kuid vanadele kaladele on see täielik piin.
Esimesel õhtul oli juba hullult palju inimesi kohal ja pidu algas täie rauaga. Tavaliselt on ikka esimsel õhtul selline vaikne ja uimane olek (pikk sõit seljataga jne), kuid jah, inimesed läksid kohe käima ja lõbus oli.
Paugutamise kohta nii, et sa ei saa keelata sellist asja otseselt ära. Treff ongi selline enamvähem chill üritus, kus on lubatud oma joogi sisse tassimine, paraja suurusega lõkke tegemine. Kummipõletamise pink ongi selle jaoks toodud sinna , et saaksid oma masinat piinata nii palju kui südas lustib ja et sa ei rikuks ilusat parki oma ratta jälgedega. Seda ka tehti, puruks lasti kuskil üle 20 rehvi ja seal juures üks eriti hull tüüp lasi oma 4-5 tükki ribadeks. :twisted: Paugutamine on kujunenud Treffil traditsiooniks juba. Seda teab korraldaja ja teavad ka kõik teised.Vanasti oli öörahu kella kahe ajal, aga kuna paugutamine läks iga aastatga hullemaks siis tõstetigi kellaaeg 11-ks. 11 on selline täiesti normaalne aeg, kus saab peale seda magama end sättida kui liigselt väsinud oled ja ei pea kuulama oma telgi läheduses mootori piinamist. 15 minutit enne öörahu panevad pooled tüübid oma masinad käima ja paugutavad veits. Ei ole eriti hull,see aeg ära kannatada kui oled nõrganärviline. Viimane õhtu oli minu arust täiesti segane. Paugutati nii hullult , et kohati oli tõesti tunne, et sõda käib. Täielik orkester oli kui hakkasid ülevalt alla kõndima. Ise kasutasin kõrvatroppe ja oli väga chill olla. Kaks tüüpi lasid oma baigid nii peeneks , et mootorid läksid kotti ja seda tahtlikult. Sellist asja pole ma seitsme aasta jooksul näinud ja pole ka kuskil kuulnud.

Muusika paranes mitmekordselt, mida lasti plaatidelt ja mis tuli lavalt.
Telkidest saadud söök oli rasvane nagu alati. Neli päeva seda süüa ei jaksanud. Võiks mingi värske teema kas või kord päevas sisse tuua. Ei ole raske tund aega salatit lõikuda ja seda pakkuda.

Kokkuvõttes, kui enne üritust kahtlesin kas ikka lähen, siis järgmine aasta olen kindlasti kohal, et oodata edasist arenemist.

Pildid kah:
http://pilt.delfi.ee/album/82971/
http://picasaweb.google.com/josephiiine ... oomavabrik

Lõpuks muutume paratamtult nendeks, kelleks teised meid peavad - Julius Ceasar.
http://www.pohjatuultepojad.net
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

YMA, Treff ongi puhkamise ja niisama olesklemise üritus.Tahad paugutada, kärnatada, retsida või oma ratta hoopiski maha põletada, siis mine Bomberile.
Treff oli mõnus, reedel ärgates oli nagu tavaliselt laupäeva tunne ja "homme peab ära minema raisk"...aga padjanäo kadumisel tuleb ikka ja jälle meelde, et tegemist on reedega :) .Parvesaun oli mõnus ja selle peab iga-aastaseks Treffi traditsiooniks tegema.
Mis aga üldisesse paugutamisse puutudes, siis nagu Piipz juba mainis - monkey see, monkey do.Enamus vendi istus lihtsalt piirajas ja ühtegi pauku seal ei tulnud.Mõnel rattal oli hääl niivõrd rõve, et omanik oleks võinud isegi aru saada, et aeg on Pilt

Mida kuradit on vaja istuda seal piirajas minutite kaupa, ilma et sealt ühtegi pauku ja tulelontigi välja ei tule.Ja ikka istutakse.
Ja sellele tolale, kes ühel väga varajasel hommikutunnil suruõhupasunaga mööda laagrit ringi jooksis, oleks vaja üks hea swing jalaga m*nni anda...õnneks seda keegi ka tegi.

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Painteddeath
Tsikkel: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas Painteddeath »

Primo kirjutas:

Ja sellele tolale, kes ühel väga varajasel hommikutunnil suruõhupasunaga mööda laagrit ringi jooksis, oleks vaja üks hea swing jalaga m*nni anda...õnneks seda keegi ka tegi.

Ma tõmbasin juba pükse jalga, kuid nagu juba ütlesid, jõuti ette. :nono:

Reede hommikul kell seitse mõtles ka mõni varajane ärkaja , et ajaks oma mootori soojaks 11 tuhande pöördega. Ja viis minti jutti. Siis tõmbasin ka püksid jalga ja tegin ühe varajase vestluse teemal "Kui loll peab olema , et kiirabisse sattuda" :wack:

Lõpuks muutume paratamtult nendeks, kelleks teised meid peavad - Julius Ceasar.
http://www.pohjatuultepojad.net

YMA

Piipz kirjutas:

hea meelega tõmbaks sulle sellise jutuga vee peale. :evil:

loomulikult, kes tahab voodis magada, jääb koju. AGA!
Paugutamine ja piirajasse laskmine ei ole kunagi olnud mingi traditsioon (nagu üks kõvataja üritas mulle selgeks teha).
Seekord oli kohal nagu üks suur ahvikari, üks monkey ees, siis teised 100 järgi. ning ülejäänud 2000 inimest pidid siis selle all kannatama.

paugutamine EI OLE LAHE. see ei käi treffiga kaasas. treffiga kaasas käib hea tuju, mõnus seltskond, mängud, rongkäigud, ujumine, joomine ja muidu chillimine. iga aastaga aga müüvad rullnokad järjest rohkem 3-nda seeria bemme maha, sest nad avastasid, et on midagi, mille tagatulesid nad näevad foori alt startides.

karguga tüübile sellesmõttes respect, et ta ei ähvardanud midagi, ta tõusis lihtsalt püsti ja hakkas hääle suunas liikuma, kui ta oleks kellegi juurde päriselt kohale ka jõudnud, siis oleks keegi selle karguga ka vastu pead saanud.

tõepoolestl, kui paugutad, siis mine tee seda oma kodus garaazhis. nii et kõrvakiled lendavad. igal asjal on piir.

turvameeskonna vastu ei ka midagi. ju te siis kuidagiviisi provotseerisite... mingeid wusse polegi nii suurele üritusele turvama vaja, sest suvalised kotikud ei saaks sellisele massile lihtsalt vastu.

oot oot?
sa oled küll vähe trefil käinud vist. seal on algusest peale paugutatud ja tehakse ka tulevikus. Loomulikult piirajas hoidmine ja masina piinamine on mõttetu,aga natuke paugutada ja ilusat leeki lasta ei ole mingine viga. ei ole mõtet toriseda selle üle,see on ja jääb trefi osaks.
Narva tüüp ikka ähvardas küll. aga sama moodi saadeti ka kukele. oot ja sinu arvates on normaalne et lööb karguga?
hea nali.
Juhul kui sina tahad vaiksemalt trefil olla,mine sinna ujula kanti,seal on vaikne telklaager ja vähem möla. ei ole siin mingine 2000 inimest kannatanud,vaid paar inimest kes on lihtsalt liiga nõrga närvi kavaga. paugutan seal kus tahan.
Vesi su enda jutu peale.

Kasutaja avatar

Primo

Re: After Jõgevatreff 2008

Nagu ma juba kirjutasin - oleks siis vaid, et paar litrit ja ilus leek sumpsist välja...aga asi oli kaugel sellest.Tüübid istusid lihtsalt oma paatidega piirajas ja vähestel tuli mõni plöts välja.
Võtke eeskuju Biker.ee suvekatest: kolme päeva jooksul ei käinud ÜHTEGI pauku laagris ja üritus oli väga mõnus :)

Ahjaa, üks kivi ka korraldajate kapsaaeda - laupäevaõhtune laagri peatänav andis juba natuke dragrace'i mõõtu välja, kus igasugused tolad nii üks, kaksi, kolmi kui trasedateab mitmekesi ühe ratta otsas edasi-tagasi kärnatasid ja ikka rull põhjas ja ikka nullkiiver-t-särk-lühkarid-plätu mehed olid esindatud.Ja loomulikult olid shortsides ja tank top'ides tibud enamusel saba peal.
BikeFestil on juba mõned modellid asfaldifreesi tunda saanud.Aitaks äkki?

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

paugutan kus tahan

jätan meelde

narva mees saadeti kukele

nii kõva mees oledki? :D omaette habemesse urisemine ei lähe arvesse.

natuke paugutamist?
ma tahaks ka tegelt sinu nahas olla, sest nagu öeldakse, ignorance is bliss ;)

ma ei ole endas kunagi 100% kindel, kuid ma miskipärast arvan teadvat hääletuse tulemusi. kahju et iga treffikülastaja sellel hääletusel peale ürituse külastamist osalema ei pidanud :P

YMA

Primo kirjutas:

YMA, Treff ongi puhkamise ja niisama olesklemise üritus.Tahad paugutada, kärnatada, retsida või oma ratta hoopiski maha põletada, siis mine Bomberile.
Treff oli mõnus, reedel ärgates oli nagu tavaliselt laupäeva tunne ja "homme peab ära minema raisk"...aga padjanäo kadumisel tuleb ikka ja jälle meelde, et tegemist on reedega :) .Parvesaun oli mõnus ja selle peab iga-aastaseks Treffi traditsiooniks tegema.
Mis aga üldisesse paugutamisse puutudes, siis nagu Piipz juba mainis - monkey see, monkey do.Enamus vendi istus lihtsalt piirajas ja ühtegi pauku seal ei tulnud.Mõnel rattal oli hääl niivõrd rõve, et omanik oleks võinud isegi aru saada, et aeg on Pilt

Mida kuradit on vaja istuda seal piirajas minutite kaupa, ilma et sealt ühtegi pauku ja tulelontigi välja ei tule.Ja ikka istutakse.

ongi puhkamise ja olesklemise üritus,mille osaks on ka paugutamine ja rehvi põletamine,see on alati olnud ja jääb selle osaks.
piirajas hoidmine on jah mõttetu,see on ainult masina lõhkumine.samuti ei meeldinud mulle,et joobes peaga ringi paarutati,nii võib keegi viga saada.
vot see on mõttetu ja oleks teema mida arutada.

Kasutaja avatar

pitbull
Tsikkel: v2

Lugemata postitus Postitas pitbull »

hea et sisse ei tulnud :D olex veel haiglasse sattunud...ilmselt peab piirduma smashiga :D ...sihukesed tsiklimehed :D

PitBull ,,I Just Don't Give A Fuck...,,

isandpauk
Kaupmees

Lugemata postitus Postitas isandpauk »

Painteddeath räägib siin üsna õiget juttu. Loodan, et paraja suurusega lõkke tegemisest rääkides pidas ta ikka silmas lõkke tegemist grillis vms. asja peal mitte pargi põrandal. Pean mainima, et edaspidi võiksid ikka kõik inimesed oma kasutatud/kasutamata grillisüsi prügikasti viia, seda on kuramuse tüütu pargi põrandalt kokku korjata. Söögi kohta ütleks nii, et lava juures pakuti telkidest kiirtoitu, üleval mätta peal oli saku telgis saadaval ka väga hea menüüga väherasvast toitu (juba 2 aastat!). Painteddeath, sul on mida järgmine treff avastada. Üldiselt paugutamine mind ei häiri, kuid minu lugupidamatus inimestele, kes laupäeva õhtul autasustamise ajal paugutasid ning ignoreerisid ka korraldajate palveid seda mitte teha. Turvameestele öeldi, et öörahu ei ole ja lasti edasi. AFAIK kui keegi tahab, siis lasku oma baigil kepsud sinna samasessegi, kuid tehku seda lubatud ajal täpselt samuti nagu igasugune kummipõletamine peaks toimuma ettenähtud kohas ehk spetsiaalsel alusel. Toetan laupäeva õhtuse öörahu varasemaks muutmist ning hommikuse öörahu pikendamist 9ni.
Ootaks siia teemasse peale piltide ka igasuguseid ettepanekuid järgmise trefi osas.

kr0om

Lugemata postitus Postitas kr0om »

Naabriks olev soomlane arvas suurimaks erinevuseks meie ja nende kokkusaamistel asjaolu et meil kiputakse tahmas peaga tsiklit näppima. Kui nendel tongid sees siis keegi pilli ei näpi. Lõunamaa mehed vist tulisemad arvas ta.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

kr0om kirjutas:

Naabriks olev soomlane arvas suurimaks erinevuseks meie ja nende kokkusaamistel asjaolu et meil kiputakse tahmas peaga tsiklit näppima. Kui nendel tongid sees siis keegi pilli ei näpi. Lõunamaa mehed vist tulisemad arvas ta.

natuke kisub ot aga kes mäletab paljast soomemaa glä-glä-glä meest eelmise aasta otepää tuurilt :D paugutas oma shadow'd nii kaua järjest, nagu ei keegi kunagi varem (ega ka vist hiljem) ja ratas jäi ellu isegi.

Kasutaja avatar

Primo

kr0om kirjutas:

Meil siin ilmselt "kuldne kesktee"...Lätlased ja Leedukad ei kipu ka sääraseid asju eriti tegema.Samas tolasid leidub igas rahvuses ja sootsiumis :)

Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Re: After Jõgevatreff 2008 (lisatud hääletus)

Lugemata postitus Postitas numan »

Aga ikkagi müts maha korraldajate ees. Sellise rahvamassi organiseerida, võõrustada ja turvata on ikka kõva peavalu.
Turvajad jooksid ka ringi paugutajaid taga ajades ja tegid päris tigedat häält kui eksklikult pidasid meid süüdi olevat (seisime just lava lähedal ühe seltskonnaga vestlemas) aga kuna meie telgid olid kõige kaugemas laagri otsas kus keegi ei paugutanud siis meil oli vaikus.

Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Suletud

Mine “Üritused”