rattaga juhtunud huumor:)

Kasutaja avatar

VWman
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Re: rattaga juhtunud huumor:)

Lugemata postitus Postitas VWman »

Väljas +2* kraadi sooja, korralik nagu ma olen, vean kogu oma varustuse selga, pikk pesu, seljakaitse, tekstiil jope+ püksid ja siis kilomeeter kõndi parklasse, päike paistab lagipähe ..liiter veet juba jalutades välja higistatud.. saaks ainult ratta selga ja tuulega jahutust. Jõuan siis parklasse, süüde sisse .. ja oi v***u , eelmisest sõidust tuled peale jäänud .. aju mõtleb , krt nüüd on aku tühi .. starterit ei midagi , veel starterit paar korda, noo ei ühtegi plõksu.. selge siis, aku tühi, mis tühi.Vaatan ringi, aga pole ka kedagi sellist kes, käima tõukaks, nutuse näoga koju tagasi .. varutsus seljast..pesust läbi arvuti käima ja bikerisse abipalvet kirjutama, et mehed tulge lükake käima , aga ennem, kui sai send nuppu vajutatud .. sai ikka juureldud, et ma ju ikka proovisin, mis juhtub, kui süüde väljas ja tuled sees..midagi ei juhtunud, käivitus laksust .. ja korraga meenub ... krt käik tuleb käivitamisel ju neutraali peale panna :wack: :wack: :wack: :wack: .. jube loll tunne oli jalutasin parklasse tagasi, võtsin käigu välja ja käivuts laksust. Ja ratal on veel selline trikk külge poogitud tehasest, et kui käik sees ja staretrit vajutada, siis annab tuledega märku, et käik tuleks välja võtta, sütivad kollane bena tuli ja punane tuluke korraga.

Aga eks ta üks autojuhi mõtlemine ole..tuled peal, selge, aku tühi :)

Kuna ma sõidan neoon ohtus vestiga, saabun mina õe juurde, seal pisike naabripoiss 3-4 aastane.. issi issi Politsei tuli , ..Rasumus, ei ole ju Politsei, onu Imre on ..on jah :) konstateerib väike Rasmus fakti .. issi issi, aga, miks onu Imre on alati Politsei, kui ta motikaga sõidab ? :D

Viimati muutis VWman, 04 Aug 2008, 22:15, muudetud 1 kord kokku.
KÄIN JALA JA JOON VETT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”