Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race fleim → Re: Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race
Re: Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race
Qrt tahaks ka ullult midagi kirjutada aga ei julge, pärast saab jälle Motomaania esilehelt lugeda, kuidas üks napakas tuntud Eesti motosportlane midagi kellegi kohta öelda julges
Igatahes kõik suured targutajad, teile midagi:
me kõik teame juba aastatuhandeid, et foorum on kõigile ja kõigeks. Samuti me teame, et oleme suured mehed ja võiksime selle foorumi asemel hoopis keeglit mängida või onni ta...st. ehitada! Seda ei pea siin peale igat posti kirjutama ja targutama, kellele te poete? Tahad hästi asjalik välja paista teiste postide seast? Mõni vend oskabki mu meelest ainult erinevates foorumites, kus teema kõrvale kalduma hakkab, kirjutada kolm rida isalt kuuldud tarka teksti. Ennast ei väsita ära?
Teiseks, kui ei tea, siis lugege, siin on see kõik kirjas, mis teid huvitab, päriselt ka! FOORUM on see ju kaad temet. Teie, kes te ei tegele selle alaga, annategi just sellele teemale hoogu juurde. Lugege ja naerge kõrvalt, kui tahate, kui ei, on siin veel palju alateemasid, mida jälgida! Mingit kasvatajat pole mõtet mängima hakata, küll me siin ise teame, kes tahab foorumis kõva mees olla, kes irl ning kes keegilt mängida!
PS!Olen rajaääres öelnud, olen siin öelnud, olen helistanud, pm'i saatnud, kõike teinud! Mitte miski ei aita, tehke mis tahate (eks ma oskan muust ka vahel ikka kirjutada, kui ainult Ainist
)
Tekst on kirjutatud vabatahtlikult, enda isiklikul ajendil, mitte kellegi kohta isiklikult kuid põhineb tõestisündinud lugudel!
(neile, kes peale minu posti lugemist oleks kaagutama hakand, et räägi võistlustel, kui midagi ei meeldi, mitte ära targuta foorumis! ma ei pidanudki kedagi isiklikult silmas! Samuti ka natuke ajakirjandusele, et äkki see post ei peaks ikka järgmises numbris seal kohal ilmuma, kus peaks vabandus olema )
Aga Korke rokib ikka sajaga, rekordid ongi selleks, et neid purustada, läks ikka aega, et keegi lõpuks sellest aru sai, tubli
Ja Sepp on ikka sama armas, nagu ennegi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.