rattaga juhtunud huumor:)

Panthera
Tsikkel: Honda

Re: rattaga juhtunud huumor:)

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Tartus Kaubamaja ees jalakäijate foori taga (suunaga riiamäe poole) olin ma vasakus reas. Tahtsin pirole minna, kuid rada jäi vahetamata. Vaatasin, et kui ma nüüd natuke kiiremini foori tagant ära lähen, siis saan rida vahetada ja paremale keerata nii, et ma paremas sõidureas olevat autojuhti oma manöövriga ei häiri...
Niipea kui foor roheliseks läks, andsin gaasi ning oh imet, tsikkel tegi pea 180 kraadise pöörde. Kaubsi juures olevatel inimestel oli nalja kui palju, ma ootasin, kuni sain otsa ümber keeratud ning tulin siis tulema... Ah jaa.. asfalt oli märg ka ... Tagantjärele mõeldes pakub see endalegi nalja... :mrgreen:

Ning, Nõost Tartu poole sõites (sellise sooja kiirusega) lendas tsiklil paremalt poolt küljegondel minema ja seda nii, et kinnitused olid ainult tsikli küljes. Märkasin ma seda muidugi siis, kui ma juba Tartus olin... Egas midagi, ostsin ehituspoest nööri ja tagasi gondlit otsima :D
Leidsin ja nüüdseks küljes ka :mrgreen:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”