After Jõgevatreff 2008 (lisatud hääletus) → Re: Jõgevatreff 2008 pilte????
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
Re: Jõgevatreff 2008 pilte????
Olen kohal käinud 7 aastat jutti alates 2002-st siis. Tänavu aasta mõtlesin sügavalt, kas ma ikka lähen sinna kuigi kodukant samas Jõgeval. Kui kuulsin, et Leino see aasta ei tule, panin käbe asjad kokku ja olin platsis ja no ütlen tõega, parim Treff mis siiani toimunud ja seda ütlevad kõik tiimi vennad. Ei viitsi ikka iga aasta järjest sama kammajaad näha ja kuulda mis sellel tüübil suust välja tuleb . Tüüp sõidab oma atv-ga ringi millel kroom veljed ja kroom spinnerid, mingi wannabe rock mütsub pakikast ja tüüp viskab näppe tõsistele tegijatele kes vangutavad pead. Naljanumber. Muidugi iga aasta sama programm ja sama jama. Nagu aeg oleks seisma jäänud. Uutele tulijatele kindlasti lahe vend kuid vanadele kaladele on see täielik piin.
Esimesel õhtul oli juba hullult palju inimesi kohal ja pidu algas täie rauaga. Tavaliselt on ikka esimsel õhtul selline vaikne ja uimane olek (pikk sõit seljataga jne), kuid jah, inimesed läksid kohe käima ja lõbus oli.
Paugutamise kohta nii, et sa ei saa keelata sellist asja otseselt ära. Treff ongi selline enamvähem chill üritus, kus on lubatud oma joogi sisse tassimine, paraja suurusega lõkke tegemine. Kummipõletamise pink ongi selle jaoks toodud sinna , et saaksid oma masinat piinata nii palju kui südas lustib ja et sa ei rikuks ilusat parki oma ratta jälgedega. Seda ka tehti, puruks lasti kuskil üle 20 rehvi ja seal juures üks eriti hull tüüp lasi oma 4-5 tükki ribadeks. Paugutamine on kujunenud Treffil traditsiooniks juba. Seda teab korraldaja ja teavad ka kõik teised.Vanasti oli öörahu kella kahe ajal, aga kuna paugutamine läks iga aastatga hullemaks siis tõstetigi kellaaeg 11-ks. 11 on selline täiesti normaalne aeg, kus saab peale seda magama end sättida kui liigselt väsinud oled ja ei pea kuulama oma telgi läheduses mootori piinamist. 15 minutit enne öörahu panevad pooled tüübid oma masinad käima ja paugutavad veits. Ei ole eriti hull,see aeg ära kannatada kui oled nõrganärviline. Viimane õhtu oli minu arust täiesti segane. Paugutati nii hullult , et kohati oli tõesti tunne, et sõda käib. Täielik orkester oli kui hakkasid ülevalt alla kõndima. Ise kasutasin kõrvatroppe ja oli väga chill olla. Kaks tüüpi lasid oma baigid nii peeneks , et mootorid läksid kotti ja seda tahtlikult. Sellist asja pole ma seitsme aasta jooksul näinud ja pole ka kuskil kuulnud.
Muusika paranes mitmekordselt, mida lasti plaatidelt ja mis tuli lavalt.
Telkidest saadud söök oli rasvane nagu alati. Neli päeva seda süüa ei jaksanud. Võiks mingi värske teema kas või kord päevas sisse tuua. Ei ole raske tund aega salatit lõikuda ja seda pakkuda.
Kokkuvõttes, kui enne üritust kahtlesin kas ikka lähen, siis järgmine aasta olen kindlasti kohal, et oodata edasist arenemist.
Pildid kah:
http://pilt.delfi.ee/album/82971/
http://picasaweb.google.com/josephiiine ... oomavabrik
http://www.pohjatuultepojad.net