Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race fleim → Re: Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race

Kasutaja avatar

nitse

Re: Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race

Lugemata postitus Postitas nitse »

Ausaltöeldes sellist vastust ma sinult täpselt ootasin. Kus sa oma nn "juristitaustaga" :wack: oled endiselt õige mees, aus, kui jeesuslaps. Numbriliselt ja paberil kõik klapib. Tore on ain! Retsept!

Paraku tunnistad sa ju ise ka oma eelmise postiga, et tõesti sita sa talle pähe määrisid, aga sina ei tea, kuidas ja kes selle 2000km sõitnud pilli kohviks enne müüki lasi ja selle sita kokku keeras.

Mis sa arvad, mis moodi see asi Samile lombitaha paistab ja mis mulje tal sinust ning kõigist Eesti kiirendusportlastest jääb? Mis sa arvad, kas teda huvitab, mis osakesed, kuhu ja kelle süül sinna sattusid. Tema konstateerib vaid seda räpast fakti:
Et ostis alaliidus BHRA eesti kiirendusspordi mootorrattureid esindava usaldusväärse inimese käest, soojade sõnade saatel tema tuttava 2000km sõitnud väga heas korras ratta, mille mootor oli täiesti küpse.

Mul on ausõna häbi su pärast ain!!!

Ja palun kõrvalseisjad, ärge palun kunagi keegi küsige mult enam, mis mul selle aini vastu on!!! Oksele ajab lihtsalt, muud ei olegi... ja põhjuseid tuleb päevast päeva juurde...

eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”