Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race fleim
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 865
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race Fleim
nitse kirjutas:ain tõelise "SPORDIMEHENA" lahkus nii, et info kommentaatoriteni tema lahkumisest igaljuhul ei jõudnud. Somm sai burnoutiks luba tükk aega üksi oodata, enne kui oli selge, et "suur motospordigorufee", ei ilmu joonele. Möku kuubis igaljuhul!
Tahad Sa oma ebasümpaatiat ka kuidagi teisiti põhjendada?
Lihtsalt suht nüri on vaadata, kuidas Sina kusagilt kaugelt käid tiigrit puuris kaikaga togimas, ehk interneti foorumis jama ajamas, samal ajal kui Ain täiskasvanud inimesena proovib Su provokatsioone vältida. Oled Sa Aini nina all sama kõva mees kui foorumis?
Arvan, et niisama heast peast keegi selliselt ürituselt lihtsalt minema ei jaluta. Põhjuseid võib olla mitu, ka isiklikku laadi, selliseid milliseid isegi kõigile tuttavatele ei räägita veel vähem kusagile foorumisse kirja ei panda.
Re: Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race
baltroon kirjutas:nitse kirjutas:ain tõelise "SPORDIMEHENA" lahkus nii, et info kommentaatoriteni tema lahkumisest igaljuhul ei jõudnud. Somm sai burnoutiks luba tükk aega üksi oodata, enne kui oli selge, et "suur motospordigorufee", ei ilmu joonele. Möku kuubis igaljuhul!
Tahad Sa oma ebasümpaatiat ka kuidagi teisiti põhjendada?
Lihtsalt suht nüri on vaadata, kuidas Sina kusagilt kaugelt käid tiigrit puuris kaikaga togimas, ehk interneti foorumis jama ajamas, samal ajal kui Ain täiskasvanud inimesena proovib Su provokatsioone vältida. Oled Sa Aini nina all sama kõva mees kui foorumis?Arvan, et niisama heast peast keegi selliselt ürituselt lihtsalt minema ei jaluta. Põhjuseid võib olla mitu, ka isiklikku laadi, selliseid milliseid isegi kõigile tuttavatele ei räägita veel vähem kusagile foorumisse kirja ei panda.
Mis iganes põhjusel, poole võistluse pealt lahkudes, tuleb sellest teatada kohtunikele/kommentaatoritele, kes eliminaatoreid koostades siis sellega arvestaksid ja võimalusel väldivad soolosõitudega eliminaatoreid. Või kui need on vältimatud, siis lasevad kiirelt soolosõidu peale, mitte ei lase eliminaatorivastasel üksi burnouti alas passida.
Mul on väga kahju, et "tiiger puuris" , ei tulnud head aega ütlema ja ma ei saanudki talle otse näkku öelda, mis asjast arvan. Aga usu mind kallis baltroon, ma julgen oma arvamuse alati välja öelda hoolimata kohast, ajast ja vahenditest. Kusjuures mulle on siiani ainist, kui "täiskasvanud inimesest" jäänud mulje, et ta võistlutel püüab mu provokatsioone vältida, foorumis on ta olnud alati oluliselt altim sõna võtma. Sinule võibolla jääb teine mulje, sest tänu tema mode staatusele kustuvad päris kiiresti kõik tema tõelist palet paljastavad postid ja järele jäävad vaid tema ülistuslaulud, kus Nitse, Sepp, Miku ja teised on jubedad p*** ning mõtetud riiukuked. Aga ka sellest tuleb aru saada, sest miks koer lakub oma mune? Aga sellepärast, et ta saab seda teha!
Aga kes sa baltroon iganes ka pole, kahjuks ei pane ma su kasutaja nime ja päris identiteeti kokku, tea et mu ebasümpaatia ei vaja väga pikka aega muud põhjendust, kui see, et su tiiger puuris saatis sihilikult kohtunikele süütuid oma tiimi tütarlapsi tanki pannes, kiireima timeslipi asemel aeglaseima, et sellega soodsamat eliminaatorikohta saada. Olgugi, et seda kõik juba ammu teavad, pole ma siiani avaliku vabandust selle kohta temalt siin foorumikülgedel näinud.
See, et ta foorumis mingi maailmaparandaja ja õiglusenõudja veel püüab olla, see ainult suurendab mu okserefleksi tema vastu.
Lugupidamsega,
Nitse

-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
nitse kirjutas:Lugupidamsega,
Nitse
Aga kuidas oleks oma sümpaatiate-ebasümpaatiate väljendamisega ja etteheidete esitamisega IRL või ES vahendusel? Teist sellist pasateemat, nagu eelmine virtsapritsimine, siia küll enam vaja ei ole.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
miks need inimesed kes ei tea sellest alast ega inimestest midagi... käivad siin yldse targutamas?!?!
ja siis lambist otsustavad,et enam pole seda vaja.
Just seda ongi vaja!!!
igas sellises asjas selgub tegelikult tõde millest Teie alast eemal olevad inimesed ei jaga ööd ega mütsi.
peaks olema ju kuhjaga igasuguseid treffide ja huieffide teemasid kus saaksite "delfit" panna ja õigust mõista!
-
- Kontakt:
Noh, foorum on ju Biker.ee, mitte sepp.ee või kiirendusisad.ee, siit ka minu ülbe julgus sõna võtta. Korra lasite siin soolikad tühjaks ilma tulemuseta, mis laseb sul arvata seekord tulemuse sündivat?
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
kuigi ma tavaliselt ei <font color=#ff0000>viitsi</font> kiirendusasju kommida, kuna ma sellest ei jaga eriti siis seekord pani mind pani vastama ishijuppi arvamus.
ütled ise, et see siin on biker. ee ja blablabla keskkond jne. just. õige. nii nagu sina siin sõna võtad, võivad ka teised sõna võtta. seda esiteks. ja teiseks, kuna see siin on RINKA JA KIIRENDUS alafoorum, siis ilmselt kaalukamad on nende tegelaste kommentaarid, kes ise ka asjaga tegelevad ja kel on midagi selles valdkonnas ka ette näidata. nii et ses suhtes on mõttetu vaielda minu arust teemal kas kellelgi on õigus oma arvamust välja öelda v mitte. MINU ARUST ON KÕIGIL ÕIGUS OMA ARVAMUSELE JA SEDA KA SIIS KUI SEE KELLEGILE EI MEELDI. kui kellelgi on tekkinud mingid ebasümpaatiad, siis jummala eest, mis siis??? ju siis oli põhjust. vot.
-
ishijupp kirjutas:Noh, foorum on ju Biker.ee, mitte sepp.ee või kiirendusisad.ee, siit ka minu ülbe julgus sõna võtta. Korra lasite siin soolikad tühjaks ilma tulemuseta, mis laseb sul arvata seekord tulemuse sündivat?
Mina ei ytlesk,et tulemusteta... inimeste suhtumised on kõvasti muutunud peale seda!
-
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Allanil selles mõttes õigus, et kõik võivad foorumis sõna võtta ja seda suvalises teemas. Tingimuseks on teatav eetiline piir sõnakasutuses ja oma sõnade eest vastutamine. Ehk siis päris tuvastamatud laksida ei saa.
-
- Kontakt:
Kurat ise suured mehed,aga selline tatipritsimine käib.
lahendage oma erimeelsused kuidagi konstruktiivselt,mitte arvuti taga.
Minge mängige keeglit,kabet või minu poolest visake oda kasvõi võidu.
Delfiks hakkab kiskuma see asi jah siin
-
- Kontakt:
allan777 kirjutas:kuigi ma tavaliselt ei <font color=#ff0000>viitsi</font> kiirendusasju kommida, kuna ma sellest ei jaga eriti siis seekord pani mind pani vastama ishijuppi arvamus.
ütled ise, et see siin on biker. ee ja blablabla keskkond jne. just. õige. nii nagu sina siin sõna võtad, võivad ka teised sõna võtta. seda esiteks. ja teiseks, kuna see siin on RINKA JA KIIRENDUS alafoorum, siis ilmselt kaalukamad on nende tegelaste kommentaarid, kes ise ka asjaga tegelevad ja kel on midagi selles valdkonnas ka ette näidata. nii et ses suhtes on mõttetu vaielda minu arust teemal kas kellelgi on õigus oma arvamust välja öelda v mitte. MINU ARUST ON KÕIGIL ÕIGUS OMA ARVAMUSELE JA SEDA KA SIIS KUI SEE KELLEGILE EI MEELDI. kui kellelgi on tekkinud mingid ebasümpaatiad, siis jummala eest, mis siis??? ju siis oli põhjust. vot.
Tore ka sinu arvamust teada saada. Õkva loomulikult on kõigil õigus oma arvamus välja öelda, kuigi sinu postituse stiilist võiks arvata, et mulle sa seda rõõmu hea meelega ei jätaks
Ei ole mul erilisi sümpaatiaid ega antipaatiaid siin, oleme sõimelnud foorumis sepaga ja lajatanud üksteisele täiest hingest suzumen'iga, enamus sellest on toimunud siiski ES teel. Kui on vaja foorumit teavitada kellegi ebaeetilisest (?) käitumisest, siis piisab lühikesest märkusest/toimunu kirjeldusest ja ülejäänud seletamine võiks jääda kulisside taha. Vastasel korral hakkab suunatud kampaania arvamuse kujundamiseks meenutama Arieli reklaami, kus sulle igast august topitakse sisse sõltumatu instituudi arvamust sellest, kui asendamatu on Ariel. Aga tahaks hoopis lugeda võistlusest, tehnikast ja arengust. Lõpetan nüüd OT, Peace!
-
see kui on võimalus siia postitada,siis ei tähenda see seda,et ilmtingimata peate ka seda võimalust kasutama.
To Harimal..
kellegil on kindlasti pilte sellest,aga ise pole neid veel leidnud netist.
kõigele lisaks olid ka turvad seal sodid omadega.
autosid pudenes kõvasti.
ratastest ei teagi.. korke ajab mingit juttu yamaha kohta.. aga nohh see on ka korke jutt kõigest.
zx10r aga tegi kyll korkel mingi käki kokku.eks korke ise täpsustab.
Valgustan siis veel pisut "suvalisi inimensi", kuidas meie kõigi kiirendussportlaste eeskuju ja auväärt esindaja alaliidus, Ain Krist, Eesti kiirendussportlastele laiemas maailmas kuulsust kogub ja mainet teeb.
Olin Haapsalu võistlusel kõrvuti poksides Soome võistleja Sami Ylhaineniga, kes kirus end maapõhja ja kurtis, kuidas ta ostis Aini käest oma Suzuki GSXR-1000. Ain rääkis, kuidas see on ta tuttava ratas, mitte tema vana kiirendusratas ja ainult 2000km sõitnud. Teoreetiliselt võis see ka nii olla, aga praktiliselt ma seda isiklikult väga ei usu. Ja fakt oli see, et ainult 2000km sõitnud ratas ei käinud õieti. Silindri survete üle mõõtmisel selgus, et iga püti kompressioon korises erinevalt kuidagi oma viimast agooniat allpool igasugu norme ja somm sai uue mootori sinna vahele osta.
Võimalik, et tonniste suzude eluiga ongi nii lühike, ja kõik enda äääään-bööööö pillid konserveerib ain oma uhkesse garaazi järgmistele põlvedele mälestuseks, kes teab...
Aga minu poolt Ainile ja kõikidele ta fännidele südamlikud tervitussõnad: GOOD BUSINESS AND WELL DONE!

Ausaltöeldes sellist vastust ma sinult täpselt ootasin. Kus sa oma nn "juristitaustaga" oled endiselt õige mees, aus, kui jeesuslaps. Numbriliselt ja paberil kõik klapib. Tore on ain! Retsept!
Paraku tunnistad sa ju ise ka oma eelmise postiga, et tõesti sita sa talle pähe määrisid, aga sina ei tea, kuidas ja kes selle 2000km sõitnud pilli kohviks enne müüki lasi ja selle sita kokku keeras.
Mis sa arvad, mis moodi see asi Samile lombitaha paistab ja mis mulje tal sinust ning kõigist Eesti kiirendusportlastest jääb? Mis sa arvad, kas teda huvitab, mis osakesed, kuhu ja kelle süül sinna sattusid. Tema konstateerib vaid seda räpast fakti:
Et ostis alaliidus BHRA eesti kiirendusspordi mootorrattureid esindava usaldusväärse inimese käest, soojade sõnade saatel tema tuttava 2000km sõitnud väga heas korras ratta, mille mootor oli täiesti küpse.
Mul on ausõna häbi su pärast ain!!!
Ja palun kõrvalseisjad, ärge palun kunagi keegi küsige mult enam, mis mul selle aini vastu on!!! Oksele ajab lihtsalt, muud ei olegi... ja põhjuseid tuleb päevast päeva juurde...

nitse kirjutas:Oksele ajab lihtsalt, muud ei olegi... ja põhjuseid tuleb päevast päeva juurde...
Nii lihtsalt, puhtast uudishimust: palju viimasest menstruatsioonist päevi möödas on juba? Mida arstid asjast arvavad?
-
Jambolaya kirjutas:nitse kirjutas:Oksele ajab lihtsalt, muud ei olegi... ja põhjuseid tuleb päevast päeva juurde...
Nii lihtsalt, puhtast uudishimust: palju viimasest menstruatsioonist päevi möödas on juba? Mida arstid asjast arvavad?
olin vist 15a kui kuulsin vanematelt poistelt sellist nalja.. uskumatu,et keegi peab seda siiani vaimukaks.
Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race fleim
ma küll alati juba ootan siin bikeris kui mõni kiirendusvõistlus on, siis on mida lugeda vähemalt.
Qrt tahaks ka ullult midagi kirjutada aga ei julge, pärast saab jälle Motomaania esilehelt lugeda, kuidas üks napakas tuntud Eesti motosportlane midagi kellegi kohta öelda julges
Igatahes kõik suured targutajad, teile midagi:
me kõik teame juba aastatuhandeid, et foorum on kõigile ja kõigeks. Samuti me teame, et oleme suured mehed ja võiksime selle foorumi asemel hoopis keeglit mängida või onni ta...st. ehitada! Seda ei pea siin peale igat posti kirjutama ja targutama, kellele te poete? Tahad hästi asjalik välja paista teiste postide seast? Mõni vend oskabki mu meelest ainult erinevates foorumites, kus teema kõrvale kalduma hakkab, kirjutada kolm rida isalt kuuldud tarka teksti. Ennast ei väsita ära?
Teiseks, kui ei tea, siis lugege, siin on see kõik kirjas, mis teid huvitab, päriselt ka! FOORUM on see ju kaad temet. Teie, kes te ei tegele selle alaga, annategi just sellele teemale hoogu juurde. Lugege ja naerge kõrvalt, kui tahate, kui ei, on siin veel palju alateemasid, mida jälgida! Mingit kasvatajat pole mõtet mängima hakata, küll me siin ise teame, kes tahab foorumis kõva mees olla, kes irl ning kes keegilt mängida!
PS!Olen rajaääres öelnud, olen siin öelnud, olen helistanud, pm'i saatnud, kõike teinud! Mitte miski ei aita, tehke mis tahate (eks ma oskan muust ka vahel ikka kirjutada, kui ainult Ainist
)
Tekst on kirjutatud vabatahtlikult, enda isiklikul ajendil, mitte kellegi kohta isiklikult kuid põhineb tõestisündinud lugudel!
(neile, kes peale minu posti lugemist oleks kaagutama hakand, et räägi võistlustel, kui midagi ei meeldi, mitte ära targuta foorumis! ma ei pidanudki kedagi isiklikult silmas! Samuti ka natuke ajakirjandusele, et äkki see post ei peaks ikka järgmises numbris seal kohal ilmuma, kus peaks vabandus olema )
Aga Korke rokib ikka sajaga, rekordid ongi selleks, et neid purustada, läks ikka aega, et keegi lõpuks sellest aru sai, tubli
Ja Sepp on ikka sama armas, nagu ennegi
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
krt kui sind ikka kiirendus teemas bikeris ei ole siis sind ei ole olemas siin maailmas üldse.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Suzumen kirjutas:nitse kirjutas:Paraku tunnistad sa ju ise ka oma eelmise postiga, et tõesti sita sa talle pähe määrisid, aga sina ei tea, kuidas ja kes selle 2000km sõitnud pilli kohviks enne müüki lasi ja selle sita kokku keeras.
- ostuhetkel ratas töötas laitmatult ja ostjal pretensioone polnud.
- Ratas osteti 2007.a. septembri alguses. Probleemidest antud rattaga teavitati mind 2008.a. märtsis, kui ratta mootor oli garantiitingimusi eirates ümber ehitatud, uute kolbide ja nukkadega kokku pandud. Peale mootori käivitamist ja testimist dünos polnud silindrites enam kompressiooni. Kes selle rattaga vahepeal sõitis ja mis temaga tehti tõesti ei oska öelda. Üks varjant on, et need kriipsud silindritel on tekkinud mootori ümberehitamise käigus (mustus sattus silindritesse, kus siis käevitamisel tegi oma pahandused ära).
Vaata kallis ajudeta ja miinus märgiga IQ-d omav ain. Meist põhjapool asuv soome ongi just selline maa, kus kõige magusam bikega sõitmise hooaeg on septembrist märtsini!!!
Aga nüüd natuke sinu "jurististiili":
1.Kas Sami võõramaalasena peaks mulle mingit jama ajama, minu kaasmaalase kohta, kelle poole ma tõenäoliselt hoidma peaks, kui tal vähimgi kahtlus enda poolses mootori rikkumises oleks? EI. Fakt!
- Tulemusi vaadates, kes on mootori ehituses pädevam, kas sina või Sami ja kes oskab mootorit ehitada, kes mitte? Sami oskab. Fakt!
- Miks Sami oma uut ostetud mootorit seest ära ei kriipinud, vaid sinu käest ostetud kasutatu just? Uuega situb vabalt hingavana ka su turbokale ahju. Fakt!
See pole tegelikult väga veenev fakt, sest isegi meie Sepaga oma vabalt hingavate 600-tega sõidame oluliselt kiiremini su 1000cm3 turboga vägistatud värdjast. Aga nagu koerad lähevad pikapeale peremehe nägu, nii ka tsiklid... Kahju, et sa nii rõve välja näed, sellest oleks võinud ilus pill tulla... - Sami pole oma usaldust minu silmis kaotanud, erinevalt sinust, oma timeslippide vale ja lõputu lapsiku hämamistega. Seega ma usun Sami, mitte sinu versiooni ain. Fakt!
ain, Kas sa ükskord tunnistad ka mõnda oma viga või arvad tõesti, et sa oledki nii lahe ja normaalne vana, kui me kõik sind iroonirikkalt mõnitades kiidame? Lollakas, saa aru me naerame su üle! Või kui mõni koht keeruline on, küsi oma teami liikmetelt, nad on alati targemad tundunud, kui sina! See, et paar võsukest rolluteemast sind siin kummardavad ja kaitsevad, et tähenda veel, et keegi täiskasvanutest sinust midagi tõsiselt arvaks...
Lõpetuseks: Mis sa arvad, kes või mis on suur lennuvõimetu lind, ain? sinu jaoks parimal aju tipphetkel võib see olla jaanalind, aga tegelikult on see Sitavares!!!

-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
korke kirjutas:krt kui sind ikka kiirendus teemas bikeris ei ole siis sind ei ole olemas siin maailmas üldse.
Tahan ka maailmas olemas olla.
Oot mis maailmast jutt käib? Kiirendusmaailmast või maailmast?
Aga mis su pilliga juhtus?
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Suzumen kirjutas:nitse kirjutas:2. Tulemusi vaadates, kes on mootori ehituses pädevam, kas sina või Sami ja kes oskab mootorit ehitada, kes mitte? Sami oskab. Fakt!
Millal Sa selle huupi lahmimise ära juba lõpetad? Sami pole ise elusees ühtegi baiki tuuninud ega mootorit ehitanud
![]()
Selles olete Te sarnased
Jah, erinevalt sinust, laseme me töö asjatundjatel teha... Aga see ei muuda mu eelmise jutu pointi!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.