Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race fleim → Re: Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race

Kasutaja avatar

allan777
Tsikkel: BMW S1000 RR
Tänatud: 2 korda

Re: Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race

Lugemata postitus Postitas allan777 »

kuigi ma tavaliselt ei <font color=#ff0000>viitsi</font> kiirendusasju kommida, kuna ma sellest ei jaga eriti siis seekord pani mind pani vastama ishijuppi arvamus.
ütled ise, et see siin on biker. ee ja blablabla keskkond jne. just. õige. nii nagu sina siin sõna võtad, võivad ka teised sõna võtta. seda esiteks. ja teiseks, kuna see siin on RINKA JA KIIRENDUS alafoorum, siis ilmselt kaalukamad on nende tegelaste kommentaarid, kes ise ka asjaga tegelevad ja kel on midagi selles valdkonnas ka ette näidata. nii et ses suhtes on mõttetu vaielda minu arust teemal kas kellelgi on õigus oma arvamust välja öelda v mitte. MINU ARUST ON KÕIGIL ÕIGUS OMA ARVAMUSELE JA SEDA KA SIIS KUI SEE KELLEGILE EI MEELDI. kui kellelgi on tekkinud mingid ebasümpaatiad, siis jummala eest, mis siis??? ju siis oli põhjust. vot.

BMW S1000RR by alphaRacing; 192 hp from rear wheel.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”