Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race fleim → Re: Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race

Kasutaja avatar

nitse

Re: Kiirendusvõistlus Haaps 02.08.08 Tuning Hitz Race

Lugemata postitus Postitas nitse »

baltroon kirjutas:
nitse kirjutas:

ain tõelise "SPORDIMEHENA" lahkus nii, et info kommentaatoriteni tema lahkumisest igaljuhul ei jõudnud. Somm sai burnoutiks luba tükk aega üksi oodata, enne kui oli selge, et "suur motospordigorufee", ei ilmu joonele. Möku kuubis igaljuhul!

Tahad Sa oma ebasümpaatiat ka kuidagi teisiti põhjendada?
Lihtsalt suht nüri on vaadata, kuidas Sina kusagilt kaugelt käid tiigrit puuris kaikaga togimas, ehk interneti foorumis jama ajamas, samal ajal kui Ain täiskasvanud inimesena proovib Su provokatsioone vältida. Oled Sa Aini nina all sama kõva mees kui foorumis?

Arvan, et niisama heast peast keegi selliselt ürituselt lihtsalt minema ei jaluta. Põhjuseid võib olla mitu, ka isiklikku laadi, selliseid milliseid isegi kõigile tuttavatele ei räägita veel vähem kusagile foorumisse kirja ei panda.

8)

Mis iganes põhjusel, poole võistluse pealt lahkudes, tuleb sellest teatada kohtunikele/kommentaatoritele, kes eliminaatoreid koostades siis sellega arvestaksid ja võimalusel väldivad soolosõitudega eliminaatoreid. Või kui need on vältimatud, siis lasevad kiirelt soolosõidu peale, mitte ei lase eliminaatorivastasel üksi burnouti alas passida.

Mul on väga kahju, et "tiiger puuris" :mrgreen: , ei tulnud head aega ütlema ja ma ei saanudki talle otse näkku öelda, mis asjast arvan. Aga usu mind kallis baltroon, ma julgen oma arvamuse alati välja öelda hoolimata kohast, ajast ja vahenditest. Kusjuures mulle on siiani ainist, kui "täiskasvanud inimesest" jäänud mulje, et ta võistlutel püüab mu provokatsioone vältida, foorumis on ta olnud alati oluliselt altim sõna võtma. Sinule võibolla jääb teine mulje, sest tänu tema mode staatusele kustuvad päris kiiresti kõik tema tõelist palet paljastavad postid ja järele jäävad vaid tema ülistuslaulud, kus Nitse, Sepp, Miku ja teised on jubedad p*** ning mõtetud riiukuked. Aga ka sellest tuleb aru saada, sest miks koer lakub oma mune? Aga sellepärast, et ta saab seda teha!

Aga kes sa baltroon iganes ka pole, kahjuks ei pane ma su kasutaja nime ja päris identiteeti kokku, tea et mu ebasümpaatia ei vaja väga pikka aega muud põhjendust, kui see, et su tiiger puuris saatis sihilikult kohtunikele süütuid oma tiimi tütarlapsi tanki pannes, kiireima timeslipi asemel aeglaseima, et sellega soodsamat eliminaatorikohta saada. Olgugi, et seda kõik juba ammu teavad, pole ma siiani avaliku vabandust selle kohta temalt siin foorumikülgedel näinud.

See, et ta foorumis mingi maailmaparandaja ja õiglusenõudja veel püüab olla, see ainult suurendab mu okserefleksi tema vastu.

Lugupidamsega,

Nitse

eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”