Hälvik-rolleristid

Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 192 korda

Re: Hälvik-rolleristid

Lugemata postitus Postitas simp »

zybyx kirjutas:

kahjuks ma pole rolliga tallinnas käind (elan tartu külje all) aga lihtsalt mingi hetk viskab üle juba kui mõne ahvi pärast kes sõita ei oska hakkatakse rääkima ala võtaks rajalt maha ja tõmbaks molli igaühele kes natukegi kiiremini sõidab
ning tegelt on neid rolle mis täpselt 45 või vähem välja läheb ikka jube vähe kuna ntx kui osta tutikas yamaha aerox sis see läheb gps-i juba täiesti originaalina mingi 60km/h
ise üritan linnas alati võimalikult inimlikult sõita aga ütleme nii et valmistaja kiirust ma olen ületand pidevalt kuna ei taha jääda auto juhtidele ette kes läbi akna karjuvad või signaalitavad(kui sõidan sis on ikka päris jube kui keegi taga järsku signaali laseb ja ära ehmatad) seega mina liiklen täpselt nii kiiresti linnas et ma kellegile jalgu ei jääks.

aa ja keegi mainis siin et puudusid peeglid
tglt mopeedil ei pea olema ei peegleid, suuna tulesid ega ka mitte tagutuld
vaid ees peab põlema esi tuli ja taga peab olema vähemalt punane helkur

muidugi load peaksid kohustuslikud olema kuna praegu saad sa mopeedi load ikka eriti kergelt kätte ntx kui sul on olemas ratta load sis sa ei pea teooria eksamit sooritama vaid saad kohe sõidu teha.
politseil pole sammuti korralku registrit kust uurida kas sul on mopeedi load või mitte :?
pms kui mingi 14 aastane naga väidab et tal on load aga jäid koju sis politsei ei saa seda pms. mitte kuidagi tõestada

Minul küll on miskit lisada mitte nagu xs400-al:)

mopeedil peab olema vasakpoolne peegel(80% kindel)
teooria eksami peab sooritama isegi kui sul on tuumapommi juhtimisõigus olemas(alates eelmise aasta kevadest)
politsei saab ilusti uurida(omad kogemused), aga nad ei pea seda tegema. Suhtu politseisse normaalselt, siis suhtutakse ka sinusse normaalselt;)
mina teen seda mida teised loogika: Manni ja Jaanus panevad pea ahju, mina kaaa, mina kaaa?

sis, pms.(?), pms(?), sis, rolliga, auto juhtidele.
et, sest, aga, kuid, vaid, siis(tulevad kuidagi tuttavad ette?)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”