Autokoolid
Re: Autokoolid
asjaajamine hajas jah natuke veniv teist aastat seal õpin a'd. eelmine aasta lõppes hooaeg ära ja mu õppimine jäi pooleli. selle suve keskel helistasin et uurida kas siis õpe läheb ka edasi. öeldi et ikka läheb ja et juba osad tulevad arki examitelt tagasi helistasin kooli et enda sõiduõpetaja nr saada et sis temaga rääkida sõitmisest ja vrki. sain nr. ja kulus 1,5-2 kuud (vahepeal kahe vahepeal iga nädal helistades et milal sõitma saab) ja sain sõitma lõpuks
platsist oli meelde jäänud et see mees on päris tore ja rahulik, enamasti. (esimene platsi sõit siiani meeles kuidas pea alaspidi rambi küljepeal ripun jalg küllili vajund sõiduvahendi ja rambi vahel kinni. astub aivar rahulikul sammul minu juurde ja küsib et miks ma nii tahtsin nüüd teha
) ning sain sõitma. no istusin esimest korda peale aastast eemal olekut ratta selga ja öeldi et davai sõidame ja liiklusesse
. selle ühe sõidukorraga sain ise selgeks et umbes kuidas käike vahetada (kuna platsil töristab 1. käiguga) ja kuidas suunda näidata. esimese liikluses kukkumise tegin ka ära
kuna ei saanud käiku sisse vms isegi ei saanud aru mis juhtus ja vajusin parempöördel küllili. väikse poisina raskesiklit üles ka upitada a lõpuks sain hakkama
aga jah esimest korda elus sai kiirust 50 tunda rattaga. silmad võttis esimese randmeliigutusega suureks päris. suund ja signaal olid ka sassis koguaeg... iga teine suunanäitamine algas signaaliga.
aga teemasse niipalju et kui ise suur õppija ja huviline ning asjaajaja ei ole siis ei ole sul hajasse asja. sest sellel esimesel sõidul tänaval ei saanud ma ühtegi õpetusõna et kuidas paremini sõita. öeldi et mine jõusaali kuna 176kg'st sikklit peaks vägalihtne tõsta olema (vb 200-250kg'ste ratastega võtteldes jah) ning olen ma kindel et tahan ma üldse rattaga sõita ning et kui ma selline naine olen siis ei tasu mul a'd õppida.
ja aivarilt ikka neid kuradeid tuli
aga kui sul endal või sõbral tsikkel millega harjutada siis väga hea õpetaja. kuid alg baasi õpetamine ei ole tal eriti käpas. ja see et üks mees siin räägib et 2 aastat sõite tegema peaks siis selle peale ütleks et mul sama tunne enda kohta.
aga liigelge ikka ohutult
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.