Tehnoülevaatus

Kasutaja avatar

SAUL
Tsikkel: KTM, HD
Kontakt:

Re: Tehnoülevaatus

Lugemata postitus Postitas SAUL »

ridariass kirjutas:
SAUL kirjutas:

Niisiis, tekkis ka mure ülevaatusega...lugu selline , et juuli kuuga saab ülevaatus läbi. Muidu oleks pidanud asja peale juba varem mõtlema hakkama , aga kuna on väga kiire olnud siis pole jõudnud. Tegemist siis yamaha yzf750r masinaga 93 a. Probleem selles , et kui mul on märgitud passi värvuseks hõbedane , mis on võetud raami järgi ,siis kas ülevaatajat huvitab mis värvi on mul kondlid [Motobot: õige on "gondlid"]. Asi selles, et siiamaani olen sõitnud ilma esikondliteta ja teise tulega. Aga kuna mul puudub parktuli ja peeglid siis ilmselt pean ma kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] tagasi panema. Nimelt aga kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] on siklist erinevat värvi ja pooled neist pahteldatud laigulised( plaan värvida tsikliga ühte värvi , aga asi alles töös). Küsimus olekski selles, kas on üldse mõtet sinna ronida selliste kirjude kondli* [Motobot: õige on "gondli*"]? teab keegi nõu anda? Motikas iseenesest tehniliselt on korras. Ning eelmine kord läks ülevaatus väga lihtsalt ...esiteks sain ülevaatajalt näotäie kiivri eest (mis polnud eriline pärl) ning peale seda pidin piduri tuld näitama ja oligi korras. Vbolla keegi teab tartus mõnda sõbralikku kohta soovitada hoopiski.

Mul sama ratas ja passis kah hõbedane raami järgi, tegelikult avatarilt nähtav barbie-valge-kirju ning ei tekkinud küll mingit teemat kevadel sellest ülevaatusel, sain ilusti läbi.

Jah oli ka mul see originaal barbie-värv, aga kuna see eriti ei sobinud siis värvisin üle. Aga probleem ei olegi mitte selles mis värvi mul ta passis on vaid selles millised need kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] mul praegu on. Praegu on nad pooleldi pahteldatud ja matiks lihvitud. Põhi-küsimus tekkiski sellest , et kas selliste gondlite pärast jebima ei hakata kui ma nad külge keeran ja ülevaatusele lähen.

Estonian Chopper Forum http://www.estonianchopper.com

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”