Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
sepp kirjutas:ardik kirjutas:Kuigi ATV mehed sõidavad neljal rattal hoiavad nad siiski käes lenksu ja nüüd väike kivi nende kapsaaeda. Juhtusin täna veidi aega tagasi nägema sellist asja: 3-4 ATV venda parkisid väikelinnas end kohaliku Konsumi ette, poes käidud kargasid vennad sadulasse ja kohe minekut tegema. Kuid parkla on selliselt ehitatud, et sissesõit parklasse toimub ühest otsast ja väljasõit teisest. 3 venda kütsid kohe telliskivi alt läbi tänavale ning see üks kes otsustas kasutada õiget väljasõidu teed keeras ühele rolluvennale nii julmalt ette, et ma hakkasin juba telefoni haarama kiirabi kutsumiseks. Oli õnn, et rollerivend püsti jäi. Kuna hakkasin ka ise parklast liikuma siis jõudsin sellele kambale ühel ristmikul järgi ning oh seda õnne ja rõõmu kui need neli ATVd sirgele teele said. Kiirus tõusis tunduvalt üle linnas lubatud piirkiiruse ning omavahel kohtade pärast sõeludes nad mul eest kadusidki, kuni selle ajani kui tee jõuab järveni mis kohe tee ääres. Siis otsustasid vennad vist ujuma minna ja sinna parklasse nad sõitsidki. Üle haljasala.
![]()
Võibolla on minus viga ja ma ei mõista tänapäeva liikluskultuuri ning selline käitumine ongi täiesti loomulik
... ega's midagi, soovin kah nn padjaklubi piiridest välja pääseda, nii et rollumehed ja muud liiklejad, ärge täna pahandage, kui ma teile kõrvalteelt või parklast ette keeran (füüsilised kahjustused, mis teile osaks saada võivad, on minu õilsa eesmärgi nimel), pärast tagarattal täpiks ära ning siis proovin Ninja võimekust poe ees murul krossamises...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.