Hälvik-autojuhid
-
Eikki
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Re: Hälvik-autojuhid
Alwayslate kirjutas:-ENERGY- kirjutas:Täna siis tund tagasi Liivalaia ja Pärnu Mnt. ristis, südalinna poolt tulles seisavad foori taga ning tahavad sooritada vasakpööret üks sõiduauto ning kõrvalreas mootorratas. Kuna ise sõitsin autoga liina poole siis oli asjast hea ülevaade.
Lugu siis järgmine: Järsku kargas mootorratta juht püsti, pani oma heledates värvides R1 jala peale seisma ning kiirel sammul marssis kõrvalreas natuke tagapool oleva halli maasturi juurde. Esimene mõte oli kohe, et nüüd lööb akna ka sisse kuna biker oli väga närvis millegipärast. Hetk hiljem avanes auto uks ning välja tuli mingi sinise ilma varruketata särgiga vennike kes väga tarka nägu tegiPilluti siis natuke tatti üksteise suunas ning baiker hakkas tagasi ratta selga minema kui see hälvik talle midagi karjus, seepeale keeras mootorrattr jalapealt ümber ning tormas tagasi auto juurde. Peaaegu pidi juba kakluseks minema, aga siiski suudeti ennast vaos hoida, rattur tundus olevat väga vaoshoitud kuna ootas millal autojuht ise alustab. Pilluti siis jälle tatti üksteise suunas ning ühtäkki autojuht hakkas vist kartma carbon kinnaste ja sõidusaabastega varustatud baikerit ning oli väga kiiresti autos tagasi. Juht üritas kiiresti minema saada nii, et maastur sõitis peaaegu tagaratastel, kuid fooris põles punane ning minna polnud kuhugi
seepeale tõusis ratturi jalg väga kõrgele ning suure kaarega autole järgi, aga seda kas ta ka autot tabas minu silm täpselt ei seletanud. Peale seda muutus autojuht taltsaks ning istus hiirvaikselt autos edasi oodates rohelist. Peale seda sõnasõda ja üksteise märjakspritsimist jalutas rattur oma ustava ratsu juurde ning istus rahulikult talle selga nagu poleks midagi juhtunud
Mis edasi juhtus seda mina ei tea , kuna minu foor laks roheliseks, aga eks kui see rattur juhtub olema selle foorumi kasutaja ,siis kindlasti kajastab seda asja natukene lähemalt
Foori tagant minnes hoidsin veel kätt aknast väljas pöial püsti
See rattur,kui nüüd on sama olukord mida mina silmas pean on küll meie foorumi liige.Ratas peaks olema küll R6.
Ühesõnaga oli maasturivend suht tuimalt ilma suunata peale keeranud.Siis täitsa kogemata läks ta parem peegel täiesti ise enesest sellisesse asendisse mis on kerele kõige lähedamal.Eks peegel ise ka arvas,et kui teda ei kasutata pole teda vaja kah.Millegi pärast maasturiga kalkuntolkam arvas ,et rattur oli selles kuidagi süüdi ja üritas teda koos rattaga küllili lükata.Edasi juba juhtus see mida ennem kirjeldati
Kui 2x järjest üritatakse sind kasti sõita siis ajab veidi marru. Olen muidu hästi rahulik inimene. Asi hakkas tegelikult juba rahvusraamatukogu juures, kuna seal jääb lõpuks aint bussirada, kust paremale keerata võtsin aegsasti sinna ritta ja sõitsin maasturimehel peaaegu külje peal rohkem nagu tagapool ja ta nägi ja kuulis seda väga hästi, et ma seal olen. Siis äkki hakkas vend minu ritta tulema ilma suunata ja lihtsalt keerab peale ei aitand signaal ega midagi.. Äkkpidurdus ja joppas, et püsti jäin. Sõitsin siis talle järgi ja lasin ikka signaali. Vend siis tõmbas täiega blokki õnneks seekord oli vahe veidi suurem ja päris äkki ma pidurdama ei pidanud.. Peale seda näidati mulle näpuga nagu ma oleks selles süüdi olnud, et ma olemas olen. Sõitsin siis peale kurvi talle küljele ja kuna ta ikka tegi manöövreid mis olid ohtlikud siis keerasin tal parema peegli kokku, ilma vigastamata midagi ja sõitsin edasi. Jõudsin oma foori alla ja jäin rohelist ootama, kui äkki käis mats ja oleksin peaaegu tsikliga külili olnud. Õnneks suutsin kuidagigi ratta püsti hoida ja kiirelt jalale ja vennale järgi. See muidugi eesti keelt ei jaganud ja iga teine sõna oli tsevoo ja tsevoo. Kuna ma kunagi ei löö esimesena siis ei puutunud teda, kuigi oleks tahtmine olnud küll. Hakkasin siis ära minema ja siis tulid sealt suust igast uroodid ja kõik muud karvased venekeelsed sõnad ja siis keerasin täiega ringi ja tegin paar sammu tema suunas siis vend vist hakkas juba kartma ja jooksis autosse aga kuna ta must pea üle tahtis sõita siis sai kostitatud tema maasturit jalahoobiga. Mis sellest juhtus ma parem ei ütle aga ilus see ei olnud. Aga vend enam välja ei julgend tulla ja kössitas sama foori all seni, kuni saime mõlemad ära pöörata. Loodan, et see beez-i Toyota Land Cruiseri vend sai aru, et maastur ei anna õigusi teha manöövreid nii nagu heaks arvame..
Ma usun, et teistel autojuhtidel võis see situatsioon päris koom tunduda. Sest ma usun, et paljud ei näinud, et ta mind ümber tahtis lükata.. Kusjuures kõrvaltrajalt sõitis just EP auto minema.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.