Hälvik- Mootorratturid
-
sepp
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
sang kirjutas:Ja oma kõvatavate postituste ning padjapiltide kaudu "vaimukuse" näitmisega demonstreerib üks mees lihtsalt oma matslikkuse suurust.
Ei kõvata ma midagi.. isegi tänaval ma ei sõida rattaga.. see hooaeg olen olnud tänaval rattaga täpselt yhe nv (pokker run).
usun et 50% on ratas midagi enamat kui punktist a punkti b liikumise vahend.rohkem ikka funni asi. ja mis krdi funni sa saad 50kmh uimerdades?!?!
igapäev sõidan autoga ja krt.. mind pole yxki rattur häirinud peale miski kroomivenna kellega vahest satume yhel ajal linna sõitma mööda paldiski mnt.paldiski mntele tuleb vend vääna ristist... ja krt.. täpselt 90kmh uimab vend nii et autodekolonn tekib alati talle seljataha. kunagi pole vaadanud yhtegi tagarattal sõitjat,et mida kuradit sa teed siin.
Matslikkuseks ma seda nyyd kyll ei nimetaks kui saan aru inimestest kes kaifivad ratta sõitu natuke teisiti kui padjaklubi!
Lihtsalt see siin on nõme teema ja eriti nõme on selline pealekaebamine mis siin toimub.. sellega ei muuda nagunii midagi ega tee ka ennast ingliks... kuigi see on vist eesmärk.
sõitke ja ärge mölisege nii palju teiste sõidustiili kallal!!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.