kiviõli mäkketõus

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
vahvlike

Re: kiviõli mäkketõus

Lugemata postitus Postitas vahvlike »

Tunneks huvi kas keski tallinnast ühte tütarlast ei tahaks soovitavalt autopeale võtta... (vaja ju telk kaasa võtta, sest kuuldavasti kiviõlis ei olevat ühtegi hotelli ega kämpat kus ööbida saaks, noh ja põõsaalla päris ei cräshiks). aga kui muud üle ei jää siis tuleksin ka siklitahaistmele (vajalik varustus endal olemas).

Jaana

Edit1: olemas sõiduriist millega kohale viiakse 8)

Viimati muutis vahvlike, 25 Juul 2008, 14:32, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

mqs
Tsikkel: Husky SM610

Lugemata postitus Postitas mqs »

Kuna nii hillclimb kui downhill on ühel ajal, siis kas reaalselt tähendab see seda, et pean ühe kahest valima või on võimalik mõlemaid üritusi jälgida? Hillclimb saab kindlasti ülikõva olema, kuid sõber, kellega koos lähme üritusele, osaleb downhilli võistlusel, seega ei tahaks kumbagi võistlust nägemata jätta.

Teine küsimus on allesitatud piletiküsimusega seotud. Piletilevist lugesin, et ühekordse piletiga (100 raha) saab sisse ühe korra vabalt valitud päeval, kuid samas kui ma lähen laupäeval selle piletiga sisse ja olen pühapäevani sees, ega ma ei pea siis pühapäeva eest uut piletit lunastama või siiski?

Väheke värvilisemat: http://www.flickr.com/photos/35339588@N06/sets/

http://www.velonaut.ee
http://www.greenbikerent.ee

You've bought yourself a new bike. Keep the rubber side down!

Nuclear

Lugemata postitus Postitas Nuclear »

Mõni joonistus, kuidas täpselt kohale jõuda, ei teeks ka paha!

Silmad kardavad, käed teevad.
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

vahvlike kirjutas:

(vaja ju telk kaasa võtta, sest kuuldavasti kiviõlis ei olevat ühtegi hotelli ega kämpat kus ööbida saaks, noh ja põõsaalla päris ei cräshiks).

kiviõli tõesti ei hiilga eriti oma turistisõbralikkusega aga seevastu jagub neid öömaju (peaaegu) kiviviske kaugusel nii Jõhvis (ühelepoole) kui ka Rakveres (teiselepoole) minnes.

lihtsalt infoks kes telkida ei armasta...

Nuclear kirjutas:

Mõni joonistus, kuidas täpselt kohale jõuda, ei teeks ka paha!

sõnaline joonistus: Tallinna poolt minnes mööda Peterburi maanteed Rakverest mööda, läbida see järsemat sorti maanteekurv vasakule kus alexela (vist?) tankla asub (kohanime ei mäleta) ja siis veel mingi väga umbes 10 km kuni näitab viit paremale - Kiviõli (javist ka Sonda) mingi 25 km (?). Sealt sisse ja tuld mööda peateed koguaeg kuni hakkavadki kunagi tuhamäed paistma. Linna (center) keerata pole mõtet (kui just liiklust nii suunatud pole, mingi aasta nagu oli suunatud läbi linna...) Ühesõnaga - kui Kiviõlis kohal siis enam eksida ei saa...

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R

AntsJ
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas AntsJ »

täpsemalt veel olex siis, et tallinn-narva mnt. 107km keera paremal, silt peax näitama nii Kiviõli kui ka korraldajate poolt pandud Hillclimb. sealt ristist on 21 km sirgelt edasi kuni oled mäe all väljas. Suht lihtne... vaata nt. delfi.ee kaardi serverist . :)

giggs

Lugemata postitus Postitas giggs »

mqs kirjutas:

Kuna nii hillclimb kui downhill on ühel ajal, siis kas reaalselt tähendab see seda, et pean ühe kahest valima või on võimalik mõlemaid üritusi jälgida? Hillclimb saab kindlasti ülikõva olema, kuid sõber, kellega koos lähme üritusele, osaleb downhilli võistlusel, seega ei tahaks kumbagi võistlust nägemata jätta.

Teine küsimus on allesitatud piletiküsimusega seotud. Piletilevist lugesin, et ühekordse piletiga (100 raha) saab sisse ühe korra vabalt valitud päeval, kuid samas kui ma lähen laupäeval selle piletiga sisse ja olen pühapäevani sees, ega ma ei pea siis pühapäeva eest uut piletit lunastama või siiski?

Kui oled ühe piletiga koguaeg teritooriumil sees, siis ei hakka sult keegi Pühapäeval uut piletit nõudma. Selle asja nimi ongi ühekordne pääse/sissepääs. Vahet pole siis, kui kaua sa seal sees oled. Ainult arvesta sellega, et ühekordse pääsmega telkimisplatsile niisama ei lasta, pead telklaagrisse sel juhul ikkagi pileti ostma (25 kulli oli vist). Öö otsa jalapeal olla on ilmselt suht nüri :) Selles mõttes on ürituse passiga lihtsam, et käid sisse-välja nii palju, kui tahad ja igale poole pääsed vabalt ligi ka!

giggs

Värsked teated Erxilt ütlevad seda, et mäkketüõusu rada on tehtud atraktiivsemaks, loe paremaks, kui eelmisel aastal! Vinged kärnad ootavad :)

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

kui tsikli telgi kõrvale pargin siis kas see maksab miskit juurde ka ? (loodan et ei maksa :mrgreen: ) kui ma olen 17 aastane, tulen tsikliga, ostan kohapealt pileti, telgi võtan kaasa ja läen sisse esimsel päeval aga lahkun alles teisel päeval kas siis on nii ? 75+25=100 minu pileti tasu kokku ?

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a

Teema algataja
erx-mägilane

Lugemata postitus Postitas erx-mägilane »

sinilind123 kirjutas:

kui tsikli telgi kõrvale pargin siis kas see maksab miskit juurde ka ? (loodan et ei maksa :mrgreen: ) kui ma olen 17 aastane, tulen tsikliga, ostan kohapealt pileti, telgi võtan kaasa ja läen sisse esimsel päeval aga lahkun alles teisel päeval kas siis on nii ? 75+25=100 minu pileti tasu kokku ?

;) päris hea pakkumine...! (w)

Teema algataja
erx-mägilane

giggs kirjutas:

Värsked teated Erxilt ütlevad seda, et mäkketüõusu rada on tehtud atraktiivsemaks, loe paremaks, kui eelmisel aastal! Vinged kärnad ootavad :)

tõsi ta on, seekord ei peagi tippu ronima show algab juba stardis! ja üks suur uudis on see et õllemüük ka mäe peal (lubatakse ju 27 rutsi temp.i)

giggs

Leidsin üritusest väikse artikli. NB! ärge laske ennast sellest häirida, et artiklis räägitakse ainult Laupäevast. Tegelikult on Kiviõli mäkketõus sel aastal ikkagi kahepäevane.

http://www.melu.ee/index.php?id=4005

AntsJ
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas AntsJ »

Ai krt... rada üle vaadatud ja pean ütlema, et see kes ennast kohale ei viitsi vedada, jääb ikka kõvast shõust ilma :D

Kood: Vali kõik

:twisted:     NII ET RONIGE KOHALE  :twisted:

Teema algataja
erx-mägilane

Mighty-Bastard kirjutas:

Ai krt... rada üle vaadatud ja pean ütlema, et see kes ennast kohale ei viitsi vedada, jääb ikka kõvast shõust ilma :D

Kood: Vali kõik

:twisted:     NII ET RONIGE KOHALE  :twisted:[/quote]

salaluure!? :P

Kasutaja avatar

mqs
Tsikkel: Husky SM610

Lugemata postitus Postitas mqs »

Tuli idee hakata täna õhtul Pärnust liikuma, et saaks rahulikult minna ja aeg-ajalt tee kõrval peatusi teha, kui miskit põnevat ette peaks jääma. Iseenesest kel sama plaan, siis ootaks hea meelega kaaslast (kaaslasi) teekonnale.

Kuna netti enam täna ei pääse, siis kätte saab iga kell telefonilt 5157086,
Markus.

Väheke värvilisemat: http://www.flickr.com/photos/35339588@N06/sets/

http://www.velonaut.ee
http://www.greenbikerent.ee

You've bought yourself a new bike. Keep the rubber side down!

Teema algataja
kristerk

Lugemata postitus Postitas kristerk »

Homme näeme :bsmile:

Kasutaja avatar

pacaan
Kontakt:

sihuke loll küsimus, et kuskandis on seal võimalik tsiklit parkida see aasta ja mislaadi kohaga tegu? Pühapäeval plaan kohal olla.

Veidi rumal on see küss eelkõige seetõttu, et kas seal parkimisalal mingeid - poste, puid, seinu vms kandvaid asju leidub? (kasutada oleval motikal tugijalg puudub :oops: )

Kasutaja avatar

r0ss

Lugemata postitus Postitas r0ss »

See aasta oli esimene kord kui seda vaatama sai mindud - ja ei kahetse. No ikka julmad pillid mis 250m kõrgusele sõitsid ja ei saa mainimata jätta, et vahepeal oli tee suht 90 kraadi üles :twisted: hüpped ja augud rajal lisasid ainult vürtsi.

Andrus

lärm

Lugemata postitus Postitas lärm »

Mulle meeldis .Jätka Erx samas vaimus ,eriti lahe oli pühapäev kus sai palju kordi lühikese vahega sõita ja lõpus see kahekesi Voltsiga koos sõitmine tekitas ka ikka parajalt adrenaliini-Super. Kahju ainult ,et nii vähe pealtvaatajaid oli.
No-Big Silence oli ka viimase peal.
Kohtumiseni Rannu mäkketõusul
Lärm

Kasutaja avatar

pacaan
Kontakt:

lärm kirjutas:

Mulle meeldis .Jätka Erx samas vaimus ,eriti lahe oli pühapäev kus sai palju kordi lühikese vahega sõita ja lõpus see kahekesi Voltsiga koos sõitmine tekitas ka ikka parajalt adrenaliini-Super. Kahju ainult ,et nii vähe pealtvaatajaid oli.
No-Big Silence oli ka viimase peal.
Kohtumiseni Rannu mäkketõusul
Lärm

jepp, teie paarissõit oli äge, mingil hetkel paistsid ülevalt vaadates nagu teie tsiklininad suhtkoht adrenaliinitekitavalt lähedal olema teineteisele :)

tundus endalegi, et pealtvaatajaid vähe aga panin selle oma väga hilise kohalejõudmise süüks (mõned meist jõudsid aga alles siis kui asi juba läbi, :bsmile: deiv)

eelmine aasta ei käinud aga ausaltöeldes tundus pealtvaatajana mulle isiklikult ägedam see "teine" mäenõlv - see kus vanasti sõideti... ei teagi miks.

aga siiski - retsept, julmad vennad need mäkketõusu ässad :twisted:

Kasutaja avatar

NeoCortex

Lugemata postitus Postitas NeoCortex »

Sooviks ka tulemusi ja pilte näha:)

Husaberg Fe600e 1998
Kawasaki Ninja 636 2002a
Kasutaja avatar

Kangru
Tsikkel: Gas Gas 250 EC

Lugemata postitus Postitas Kangru »

Lahe oli, nagu alati Tuhamäel. Ei tea kas oli ilma viga, et rahvast kuidagi vähevõitu oli. Ise teavad, heast asjast jäid ilma.
Rada oli küll sellel aastal raskem ei tahtnud see tipp kuidagi meestel õnnestuda ikka jäi väike suts puudu kuni Ummi asja ära tegi. Lärm pani isegi standard klassi rattaga peaaegu tippu ära. Kärnad olid ägedad, päike lõõmas ja tolmu lendas. Kajuks oli ,et aeg piiratud ja laup. pidin juba viiest jalga laskma ja pühapäevane pull jäi ka nägematta.
Noored panid ka ägedalt nii mitmelegi vanale tegid pika puuga ära, tublid poisid. Mäkketõusul on järelkasv olemas nii, et seda sõud jätkub veel ka pikemas tulevikus. Lahe ala. Pange tulemusi ja pilte ka. Spetsi meestel oli küll laup. meetrite mäng.

Teema algataja
Katrinka

Lugemata postitus Postitas Katrinka »

Rene Kundla tehtud pilte saab järgmiselt lingilt: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=458
Nõks läheb aega ja saavad ka üles tulemused :-)

urkky

Lugemata postitus Postitas urkky »

Üks kiiremini möödunud nädalavahetus oli see...
Korra eelpool mainitud Voltsi ja Lärmi "duubel" oli minu arust show mõttes üks tipphetki sel üritusel ja
tekkis kohe küsimus, et kas sellist asja ei võiks korrata mõnel laiema koridoriga mäel. Kas selline nö. formaat
oleks üldse mõeldav?
Meenub justkui mingi usa mäkkekiirendamise video kus samuti kõrvuti kaks võistlejat startisid.
Mitte, et üks võistleja korraga nüüd igav vaadata oli, seda mitte. Olen väga rahul, et jäin üritusele
mõlemaks päevaks.

Edu Erx-le ja loodetavasti tulevad ka järgmised mäkketõusu etapid sama põnevad.

Erkki
GSX-R 750 1989

lärm

Lugemata postitus Postitas lärm »

austrias krossiklassis starditaksegi kahekesi ,sel aastal käisin seal söitmas -äge.Vaadake youtubest.

urkky

Lugemata postitus Postitas urkky »

Austria mäkketõusu videot otsides sattusin sellise otsa:

paistab eriti karm olevat.

lärm kirjutas:

austrias krossiklassis starditaksegi kahekesi ,sel aastal käisin seal söitmas -äge.Vaadake youtubest.

Seda konkreetset videot ei suutnud leida.
Äkki oskad mõne märksõna öelda näit. mäe nime kus üritus toimus?

Erkki
GSX-R 750 1989

Teema algataja
timmu8

Lugemata postitus Postitas timmu8 »

Kahjuks sai olla ainult pühapäeval mõned tunnid. Aga sellest piisas , et saada üleni mustaks nii seest kui väljast -isegi e..nahk oli ka tuhane.

mõned kaadrid http://www.racepics.eu

Kasutaja avatar

Kapa
Tsikkel: Honda XR600r Honda CRF450
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kapa »

See kes end laupäeva õhtuks kohale vedada ei viitsind,jäi ikka poolest peost ilma. No Big Silence andis ikka väga raju kontserdi! Parim motoüritus sel aastal millel käinud olen! (w) (w) (w)
Mõned stiilinäited mäkketõusust http://nagi.ee/photos/klaassilm/sets/113107/
Kui kellelgi on video viimasest tuubel sõidust siis näidaku välja. Jäi see mul kahjuks nägemata.

Kui teed ära karda, kui kardad ära tee! Iga kord sama jama!
PUUPAADID
Kasutaja avatar

tttrrr
Tsikkel: cbr1000f, 300exc

Lugemata postitus Postitas tttrrr »

Pilte ka siin: http://carma.ee/galeriikivi6li2008.htm

terv,
tarmo

Teema algataja
timmu8

Lugemata postitus Postitas timmu8 »

Tervist.

Aastad möödunud - üritused ja piltide asukoht sama. Ja muidugi on külka MM ka pildil.

http://www.racepics.eu

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Ma käisin ka Kiviõlis mäkketõusu ja krossi vaatamas.

Mäkketõus oli igati tasemel aga jumala pärast, ÄRGE SEDA KOMMENTAATORIT enam KUNAGI kommenteerima laske. Ta ajas ikka nii haiget möla suust välja et täitsa jube. Kõik tuttavad keda seal kohtasin ütlesid sama. Otsige mõni ladusa jutuga inimene, kelle naljade üle teised ka naeravad, mitte ainult tema ise. :nono: .

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”