Hälvik-autojuhid
-
a501322914
Teema algataja
Re: Hälvik-autojuhid
Ükspäev oli ka juhtum kus sai suvilasse tsikliga sõidetud. Viimased 500 meetrit on sealkandis tee üles kakutud ning pind sõidetav vaid krossikatele. Kiirus piiratud 30 peale ka. Sõidan sis ja piilun peeglisse, ei ole nagu taga kedagi. Vasak suund sisse ja kiirust veel alla kuna jube lahtine killustik on maas ning ratas teeb sinka vonka. Hakkan keerama juba kui viuh jeep paneb 100ga mööda. Kuna ma juba keeran siis vaatan ehmatusest tagasi ja etskae mingi transit uhab järgi aga kuna ma juba olin jõudnud piisavalt kaugele siis ragistas pidureid. Mina pidureid ei näppinud vaid lisasin sujuvalt gaasi ja keerasin tal siva eest ära. Huh noh vedas, võimalik et oleks pidanud ise pead keerama nagu vurrkann
Suvilas selgus et toitu netu ja sõitsin kohe poodi edasi. Selline letiga pood. 1 kutt ostis suurema koguse vinna ja muud alkot seal parajasti ja no ma siis sappa talle. Varustus muidugi seljas täies hiilguses.
Sel vennal aga läks suht kaua, võttis veel ja veel alkot ikka. Vahepeal ujub teine papi poodi ja võtab koha sisse teiselpool seda viinavenda. Niipea kui see oma pudelite eest ära maksis ja kotti hakkas laduma tahtis see papi juba oma tellimuse sisse anda. HALLLLOOOO, vähe sellest et te mind liikluses ei näe siis poes ka enam tähele ei panda ?????
Siis tegin oma existeerimise ikka suht selgeks seal aga täiesti kummaline oli, nagu oleks selle Harry Potteri nähtamatuse keebi üle pea visanud. Ma ikka sõidan linnas jalgrattaga ja rolleriga ka aga just tsikli seljas on tunne et võiks kama 2 mida teha niikuinii keegi ei näe ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.