Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas creativ »

Ma ei ole muidu iriseja ja ise mingi super sõidumeister, aga täna panin tähele ja ehk keegi tunneb ennast ära.
Võiks kokku siin leppida, et see mees kes alles esimesi samme tsikli seljas teeb või on pidanud pika pika pausi ei hakka oma vinget uut varustust ja pilli nõmedal moel demonstreerima.
Täna, kella 17.50 paiku kakeradasid kaks chopperi/cruiserilaadset kroomi suunaga sõpaka algusest mustamäe poole. Varustus uhkem kui kellel iganes, hääled justkui custom harrikatel jne. Hakkasid siis sõeluma- gaasitama (vaja ju hääli demoda) täietsi kogenematult autode vahel. Siis keeras üks mees neist teise ritta, minu ette (olin autoga) ja jäi seal koperdama. Ühesõnaga- igast liigutusest oli näha, et jube kõvad kutid, aga oskusi ja teadmisi valdkonnast napib. Peale seda suurt ja "effektset" tõmblemist sai neil mõistus otsa, sest nad ei olnud otsustanud kuhu suunas sõita....jäid bussipeatuses seisma. :wack: Sel hetkel ma möödusin neist.
Ühe "ässa" nr. tähed olid JV....Ehk tunneb keegi ennast ära. (crash) jube koom oli vaadata. tuli meelde see aeg, 20 aastat tagasi, kus käidi väiksel munamäel oma uusi mäesuuski näitamas, aga alla lasta ei julgend, sest oskusi polnud ja kuidas sa siis teiste nähes ikka külja maha paned (lol)

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”