Mis on pildil ?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Mis on pildil ?
Tervitused ! Kuna tean mootorist vähe ,siis äkki keegi aitaks mind , nimelt oskab keegi öelda mis asi on pildil ja mis on selle tööpõhimõte ?
-
- Tsikkel: Honda TL1000R
- Kontakt:
Re: Mis on pildil ?
See peaks sul olema väljalaske klapi avaja/sulgeja
Minu aprilia pegaso 125l oli samasugune asjandus! Vastavalt pööretele ja ajust tulevale infole sulgeb poole peale ja avab klapi täielikult kui pöörded ulatuvad üle teatud normi!
-
Teema algataja
Mure selles et soojalt ei käivitu masin , muudkui ketran ja ketran ,healjuhul lõpuks läheb käima . Otsisin viga ja selle soovisin teada mis jublakas see on , aga kui see väljalaske klapi avaja/sulgeja , siis vaevalt see asi mõjutab.Või mis ?
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Tegu Rave 1 klapiga. http://www.navero.co.uk/rs125zone/images/rave_valve.jpg
Vastalt pööretele avaneb ja sulgub tagades sellega ühtlase jõu kogu pöördeulatuses. Vaata küünal üle, kontrolli bensiin, vaata kui tugev säde on. Tüüpiline ülevaatus tuleks teha nagu ikka.
-
Teema algataja
Ronk kirjutas:Tegu Rave 1 klapiga. http://www.navero.co.uk/rs125zone/images/rave_valve.jpg
Vastalt pööretele avaneb ja sulgub tagades sellega ühtlase jõu kogu pöördeulatuses. Vaata küünal üle, kontrolli bensiin, vaata kui tugev säde on. Tüüpiline ülevaatus tuleks teha nagu ikka.
Oi neid asju juba nii palju vaadatud üle , karbuss on juppideni lahti võetud ja puhastatud , küünal vahetatud, bensiinifiltrid jne puhastatud. Oskab keegi soovitada mida veel kontrollida ?
-
Teema algataja
Pildi järgi tundub mulle et mootori ja karbussi vaheline kummi lõdvik on rabe ja imeb sealt õhku sisse
täpselt sama mida eelmine kommenteerija juba ütles. Vaata ise selge pilguga seda vaakumlutti, mis on mootori ja karpa vahel. Mu arusaamat mööda saab ta sealt lisaõhku ja sellest ka sinu hädad.
lisavarustuseks GSR600
-
Teema algataja
No algul vaatasin minagi et see lõdvik väga mõrasid täis ja kisub õhku sisse , võtsin selle lahti ja seestpoolt ei ole ühtegi mõra ,nii et see peaks korras olema.
P.S sain juba oma masina korda , ise olin rumal - karburaator oli valesti reguleeritud ja õiget tüüpi küünal puudus (mingi suvaline bensukast ostetud oli peal ) sealt tulid ka need hädad .
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.