Kawasaki Z 750 / 750 S

Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Kawasaki Z 750 / 750 S

Lugemata postitus Postitas pacaan »

Paaaaa kirjutas:

Z1000 on selline parajalt seksikam ka kui Z750. Ma väga rahul. :bsmile:

maitse asi - mulle isiklikult näiteks meeldib vähemalt VÄLIMUSELT 750 rohkem. Jõudu jah, muidugi on tonnisel rohkem. Ja ilmselt ka miskit muud ehk (suurem kaal? - sõltuvalt kasutusotstarbest kas pluss või miinus, minu jaoks isiklikult on see alati miinus :)) Pealegi - kipub tonnine ka veidi kallim ikkagi olema.

Ägedad rattad mõlemad - sõltub... :roll:

EDIT: järgmisele postitajale kommentaariks - kaalu osas võib sul tõesti õigus olla. Klaas aga on tihtipeale ka 750 paigaldatud (ju siis lisana). Summutite arv nüüd küll ei tohiks olla määraja, et üks on tingimata parem/ägedam kui teine - nagu mainisin - maitse asi, mulle näiteks need 1000-se kroomitud lookiga pihlakapüssid meeldivad oluliselt vähem kui 750 traditsiooniline lahendus. Seevastu aga mõnel teisel rattal näevad need mitmetorulised summutid minu silmis stiilsed välja (MV Agusta, Triumph mõned mudelid näiteks).

Ehk - et mitte rohkem OT tekitada siis kokkuvõtvalt - maitse asi see välimuse pool (nagu alati). Mulle meeldivad ikkagi mõlemad (kuigi tonnise sumpsid vahetaks aftermarket asjade vastu välja :twisted: ) -

• ja natuke ka teemasse ja teema-algatajale: kuigi sul juba 750 silma jäänud oli, tasuks tõesti võimalusel korra z1000 proovida, äkki on sulle sobilikum. juppide ja vastupidavuse kohta öeldi juba õieti, et kui uue (või suht uue) ratta ostad siis vahet suurt pole nagunii, ega see ratas nüüd nii kiiresti ka lagune ja vaevalt sa eluaeg sellesamaga sõidad (selles olen täitsa kindel).

Ja veel kord EDIT: millistest aastakäikudest me üldse räägime?

Viimati muutis pacaan, 22 Juul 2008, 22:09, muudetud 2 korda kokku.
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”