Õllemoto 2008
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: 4 olnud, unistustes järgmine..
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 9 korda
Re: Õllemoto 2008
Meie seltskonnal samuti negatiivne kogemus.Kus olid siis need väljakuulutatud pesemiskohad?Kas see kraan külma veega?Varasematel aastatel sai ikka reaalset dushi näha ja katsuda..Otsisime ise siis mööda Saaremaad seda võimalust..
Telkla- see nagu kõigil eelnevatelgi-pettumus.Samuti käisid suvakad jalutamas meie platsil, kaasa viidi (s.t.ei tagastatud) 2 kokkupandavat tugitooli.
Mine tea kas kellegil veel miskit pätsu pandi?
Ösel MC tänab südamest kõiki mototoobrist osavõtjaid.(rattaid - 483 tk).Meiepoolsete apsakate ja vigade parandus toimub järgmisel aastal samal ajal. Informatsiooni ka edaspidistele sõnavõtjatele;Ösel MC ei ole ei ole kusagil Mototoobrit reklaaminud kui nn.traditsioonilist tsikliüritust.Tegemist on TURVAPARKLAGA mootorratturitele,kes külastavad Õlletoobrit.Loodan, et ürituses pettunud leiavad kunagi kusagilt ideaalse ürituse.Usume siiski.et keegi,kes rahule jäi ka järgmisel aastal kohal on.Veel kord suured tänud kohalkäinutele ja isiklikult minu poolt sügav kummardus kõigile Maarjamaa motomeestele.Hoidkem kokku ! Erki Evestus,Ösel MC ninamees.
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
ärge virisege.
igas asjas leidub alati ka midagi positiivset.
õlu oli hea, ( pihtla koduõlut mõtlen), saarlased ja üleüldse oli rahvas ja seltskond mõnus, ilm oli ilus jne...
õlu nr 1 oli parem kui nr 11
Õlletoobri piltide sisu on väga vastav teie meeleolule antud teemas. Minu jaoks oli üritusel head, ja halba oli ka. Seega, pean lihtsalt eelnevalt sõna võtnud foorumikaaslastega nõustuma. http://galen.localhost.ee/Tuule/Toober2008/
Jah, ärge laske ära kustuda. Selge see, et igal aastal millegi uue ja põnevaga põlvi nõrgaks lüüa on võimatu ja selge ka see, et Õlletoobri ajal mingit extra motoüritust kah ei maksa korraldada. Ja selge on ka see, et osa rahvast tüdineb lõpuks ära ja uusi abastajaid tuleb pidevalt juurde. Ja selge on ka see iga peo teevad peoks inimesed mitte bändid ja kadakad. Turvakatelt peate ilmselt tulevikus neile makstud raha eest teenust kah vastu nõudma
Aga paraadi ma näeks küll ikka pigem nii nagu ta eelnevatel aastatel on olnud. No et ikka "lips ette ja linna, igatahes..."
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Oli siis motoüritus või mitte, pealkiri on igatahes Õllemoto 2008 mitte Õlletoobri motoparkla 2008. Tänan meeldejääva esimese ja viimase korra eest.
Sellist lasteada (loe. ännitajad ja paugutajad) pole enam paar aastat näinud. Tahate paugutada- minge smässile või bomberile ja andke kuuma. Või siis sõida laagrist eemale ja tulista seal kuni mootor koos.
Motolaager ei ole ole selline koht kus keegi muu, peale su kinni joonud sõbra, sinu kräunutamist ja paugutamist naudiks. Inimesed tulevad meeldivat aega veetma ja sõpradega rääkima, mitte vingugaasi sees üksteisele katkendlike lauseid kõrva karjuma.
Mõtlesin, et teen sellest lausa eraldi teema, aga täna hommikul Tallinna tagasi jõudes oli viha natuke lahtunud.
Igatahes, selline laksamine telkide vahel ei ole aktsepteeritav.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
spinna kirjutas:Aga paraadi ma näeks küll ikka pigem nii nagu ta eelnevatel aastatel on olnud. No et ikka "lips ette ja linna, igatahes..."
Seda Orissaare-Leisi lõiku oleks ju suisa patt paraadis läbida..., sellepärast ka oma pundiga, tegime oma paraadi, omas tempos
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
kaurz kirjutas:kurb kurb kurb!! ilmselt viimane kord sinna.....täielik pensionäride pleiss!!! kujutaks tsiklitekokkutulekut ikka ette rohkema rehvipõletuse ja pullitegemisega...tuleb välja et tegemist on "padjaklubiga". sama hästi võiks ju seda õllet ka üksi kodus garaasis M'i putitades juua. nojah samas anname NATUKE andeks, polnud ju see üritus ainult tsiklimeestele!
Hea, et ma ennast niikõvaks tsiklimeheks ei pea ja järjest rohkem saan aru, miks ma pole juba 4-5 aastat tsiklikokkutulekutel käinud.
Jama ainult selles, et õlut ka eriti ei joo ja M'i garaazis samuti pole... sellepärast loodan, et kui kogemata mõnele kokkutulekulekule ikkagi satun, siis Sind ega su mõttekaaslasi seal pole.
Järjepanu neljas Õllemoto, millest siiani vaid head mälestused, lõppes minu jaoks fiaskoga. Seekordne korralagedus ja ebamugavus täitis kõhu lõplikult. Eelnevatel aastatel kindlalt top 3 kuulunud üritus on teadmata põhjustel kaotanud kogu oma olemuse.
Varasemalt lahkelt pakutud pesemisvõimalused, saun, alkomeetrid, mõnus telklaager ja korralik turva - kõik kadunud. Sauna otsisime endale ise, räuskajad kutsusime korrale, alkomeetrit polnud just "kaupa" vedaval politseil meile aega jagada, leidsime mujalt. Ei viitsigi pikemalt seletada. Laupäeva varastel hommikutundidel kaapsime Mõntu poole minema. Kurlandi üritus oli vastukaaluks superlux!
Eesti Politseile tugev käepigistus, õiget asja ajate! Pühapäeva õhtupoolikul järjekordset puhumissessiooni läbides, palusime päeva kokkuvõtet, mille peale vastas ametnik: MASENDAV... Sama sõnaga võtaks kokku ka saares toimunud ürituse
Väga viis üritus oli.....tegelikult oleneb see enamasti jah ikkagi seltskonnast ning põhiliselt sellest, kui vingeks sa selle seal olemise ISE endale teed. Mõtled positiivselt siis on ümbritsev ka positiivne. Mendid olid kohati ülbed (endal probleeme polnud...kuulsin ja nägin teistega suhtlemist pealt) aga eks need ole sellised kellele kooli ajal pähe pissiti ja kes peksa said. Kõik ei olnud õnneks sellised, oli ka väga väga muhedaid mundrikandjaid.
Ürituse korraldajatele ka palju respekti, et asja üldse organiseerida viitsitakse. Üks asi mida järgmine aasta kohata ei tahaks....kui tulime kaheksase pundiga esimesel päeval kohale ja hakkasime tsiklialasse sisse veerema siis öeldi STOP....ei sõida edasi, ostke piletid ära. Ma ei mäleta täpselt kesse loll oli (vbla miski lühike murrakut puhuv vana) aga kurat kas selle peale ei mõtle, et tagapool hakkab järts kasvama ja kuuma ilmaga riided seljas ei ole hea oodata. Ajaks ikka enne siklid alasse paika ära, võtaks kiivrid, kindad, tagid maha ja siis läheks ostaks pileti ära.
Pühapäeval oli platsis päris palju kainenejaid kes ei saanud nokast tulevate aurude pärast ära sõita Üli positiivne oli motoalas see, et nii tsiklite kui ka telkimisplats oli perfektselt puhas....kõik sodi oli kenasti prügikottides. Aga vaadates kõrvalolevat telkimisala ja autodeparklat käis küll peast läbi, et kas on mõnus ise sellise pasa sees telkida ja magada.....terve plasti oli mõnusalt prahi all. Nagu pihelgas ennist mainis neid "kuttsi" lontruseid...ju need samad sellised tegelased. Aga ega mõistus ei olevatki enda teha. Veel meeldis see, et pühapäeval ära sõites saadeti tsiklistid sõbraliku naeratuse ja lehvitusega teele. Meil kambas üks ratas ei tahtnud kuidagi käivituda ning hakkasime krokodille otsima...korraldajad igati abivalmis - pikendus juhe naksti pooleks ja hakati krokusid kokku keerama.
Paugutamise kohapealt selline lugu, et paugutati rohkem tagaotsas ja sinna kogunesid need kes seda kuulata tahtsid ja seal oli rahvast palju...järelikult siis ikkagi meeldib! Eespool tirisid rulli samuti paar originaalpüttidega baiki (väga mõtetu!!!) ja siis läks Pihelgas ning rebis "õpetuseks" neil siklitel ise gaasi põhja. Ma arvan, et nad said aru, et osadele ei meeldi see ja jätsid asja järgi. Kunagi rääkisin sinuga ühe firma suveüritusel ja oled ka muudel motoüritustel rahuliku ja tasakaaluka tegelase mulje jätnud aga mille pärast pidid sa ühele ratturile kaussi sõitma, et see pikali kukkus (olgugi, et minu jaoks oli ta samuti suvaline)...50kilost oleks juba häbi lüüa. Usun, et raputamisest oleks piisanud. Eemal paugutas üks SUUR vana oma chopperi otsas, tema nagu oli jumala ok mees eksole.
Muljetada ja rääkida oleks kindlasti veel palju palju aga las teised räägivad ka.
Igaljuhul järgmine aasta 100% jälle minek....siis juba seitsmendat korda Kusjuures loodan väga, et korraldajad jätavad kõik siin rahvale pahameelt teinud asjad meelde ja katsuvad järgmine aasta kõik need "vead" parandada ja pakkuda enamgi veel. Kui see kõik järgmine aasta õnnestub (ja ma usun, et õnnestub) siis ei ole see kindlasti mitte väljasurev tsiklimeeste üritus/kokkusaamine.
Jahh olin mina se kellel pikendust vaja läks ja tänud korraldajatele...!!! kuigi lisaks eelnevale postitusele veel seda, et korraldajad müüksid käepaelu ka vastu hommikut...
Kes meist ikka puid metsa veab ja kui hirmus isu on oma tutika pruudiga sisse pääseda...rsk ei lastagi!!!
ja nagu ma aru sain on üritusel uued korraldajad ja neil 1,5 kuud aega organiseerida üritust...arusaadav et asi oli puudulik oli ja loodame, et järgmisel aastal ned ka kõrvaldatakse...
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Huviline7 kirjutas:V
Paugutamise kohapealt selline lugu, et paugutati rohkem tagaotsas ja sinna kogunesid need kes seda kuulata tahtsid ja seal oli rahvast palju...järelikult siis ikkagi meeldib! Eespool tirisid rulli samuti paar originaalpüttidega baiki (väga mõtetu!!!) ja siis läks Pihelgas ning rebis "õpetuseks" neil siklitel ise gaasi põhja. Ma arvan, et nad said aru, et osadele ei meeldi see ja jätsid asja järgi. Kunagi rääkisin sinuga ühe firma suveüritusel ja oled ka muudel motoüritustel rahuliku ja tasakaaluka tegelase mulje jätnud aga mille pärast pidid sa ühele ratturile kaussi sõitma, et see pikali kukkus (olgugi, et minu jaoks oli ta samuti suvaline)...50kilost oleks juba häbi lüüa. Usun, et raputamisest oleks piisanud. Eemal paugutas üks SUUR vana oma chopperi otsas, tema nagu oli jumala ok mees eksole.
eks sa järgmine kord astu siis julgelt lähemale ja anna soovitusi, mida parasjagu konkreetse kehakaaluga õigem teha oleks.. muidu tunned veel kolm päeva hiljem siin foorumis häbi.
Aga ka mina olin tulnud sinna üritust nautima ja igale tolale, kes telgist viie meetri kaugusel baigi peenestamist õigustab, pikalt seletada ei jõua. Kroomid paukusid meist kaugel ja see meid ei seganud.
Kroomid paukusid meist kaugel ja see meid ei seganud.[/quote]
No nägin minagi seda Suurt Vana kes oma kroomiga paugutas ja se vahemaa oli ehk 5m vennast kes vasta hambaid sai...
Imelik igatahes miks see niiväga ei häirinud lihtsalt...
Mandrimehed, mandrimehed.....
Oleks möne kohaliku tölli vihale ajanud, poleks kausiga piirdunud, siis oleks veel molli, pasunasse ja sumpsi kah saada vöinud
Rahunege nüüd maha, asi möödas, kõik targemad ja küllap Öseli mehed-naised selle asja järgmiseks aastaks uuesti ree peale kah saavad. Sel aastal ehk tuli tiba ootamatult, et senised tegijad loobusid.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Ei ole minagi sellest "paugutamise patust " prii, kuid eks ta üks poisikese temp ole ja kui ikka mingi kihu sul käsis seda teha siis tee üks kord ja korralikult mitte 10 mintsa järjest ja seda veel oskamatult:
Selge see et kui teha need 2-3 pauku inimlikul kellaajal ja siis võtmed ära panna, ei sõida keegi kaussi, aga kui toru keerata telgi poole( polnud ennast kohal reede õhtul, ainult spekuleerin) ja enne 3-4 minutit gaasi põhjas hoida on tegu lauslollusega mis võib teisi natsa ärritada.
Igalühel on oma kiuksud ja motopere suhtliberaalne neid taluma, kuid tundes Pihelgat kipun arvama et selle paugutajaga seekord oli midagi väga valesti oli et süütenöör ära lõppes.
Veelenam, KALLID KORRALDAJAD , Pange paika üks kellaaeg ja koht kuhupoole torud keerata , las lastakse kas või mootorid pilbasteks, ja peale seda esinejatel oleks täis õigus pälvida ühiskondlik halvakspanu.
Loodetavasti Jõgeva treffil eraldatakse need 10 minutit ja plats ja siis arvatavasti jätab nii mõnigi mees oma etteaste ära
(mina ei läheks ka siis kui oleks vastavas kondensioonis kui se on lubatud, kuna mis on lubatud pole ju enam huvitav) ja kui juba platsile ronisid siis pane täiega nii et kolvirõngaid lendab , hiljem vastvad töökojad annavad kohe sertifikaadi kätte kus mootorirmondile saab 25% juurdehindlust ja romulad vastupidi ostavad 25% allahindlusega.
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Huviline7 kirjutas:......Paugutamise kohapealt selline lugu, et paugutati rohkem tagaotsas ja sinna kogunesid need kes seda kuulata tahtsid ja seal oli rahvast palju...järelikult siis ikkagi meeldib! .....
Eksid sõbrake, kõigile kes seal tagapool telkisid kaasaarvatud mina, ei meeldinud see. Aga vähemalt ei olnud nii hull nagu kevadpäevade ajal Annimatsil, kus umbes 15 rullnokast baigivenda paugutasid kesköö ajal mingi 15min järjest ja siis umbes tunni aja pärast vell sama palju ja siis mingi aja pärast uuesti ...
-
- Tsikkel: Suzuki DR800 - müüdud 14.08.09
- Kontakt:
kareelius kirjutas:Huviline7 kirjutas:......Paugutamise kohapealt selline lugu, et paugutati rohkem tagaotsas ja sinna kogunesid need kes seda kuulata tahtsid ja seal oli rahvast palju...järelikult siis ikkagi meeldib! .....
Eksid sõbrake, kõigile kes seal tagapool telkisid kaasaarvatud mina, ei meeldinud see. Aga vähemalt ei olnud nii hull nagu kevadpäevade ajal Annimatsil, kus umbes 15 rullnokast baigivenda paugutasid kesköö ajal mingi 15min järjest ja siis umbes tunni aja pärast vell sama palju ja siis mingi aja pärast uuesti ...
Njah, võrreldes Annimatsiga oli neid "PAUGUTAJAID" tõesti vähem. Palju aitas kaasa ka see, et rattad olid telkidest eraldi konkreetses parklas. Selles osas on korraldajad õigel teel.
Demis
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
erik183 kirjutas:Kroomid paukusid meist kaugel ja see meid ei seganud No nägin minagi seda Suurt Vana kes oma kroomiga paugutas ja se vahemaa oli ehk 5m vennast kes vasta hambaid sai...
Imelik igatahes miks see niiväga ei häirinud lihtsalt...
No aina paremaks läheb- ülbitsejale pasunasse võib valada ainult kehakaalu koefitsenti arvestades. Ehk tuleks võtta kuulda üht kaasfoorumlast, kelle soovitust mulle arvestades peaks noore ja kiitsaka ülbar-kuke asemel kerepeale andma tema isale, vennale, onule, soovitavalt neile korraga
Suzumen kirjutas:Pole probleem. Kõikidele paugutada soovijatele teeme võistluse biker.ee suvepäevadel. Ja et siis oleks ikka paugutatud. Need, kes mootorit korralikult kotti ei lase saavad üleüldise põlastuse osaliseks. Mootori korralikult kotti lasknud pälvivad aunimetuse "motosurma" suure au ja kuulsuse.
Ja paugutamise vastastele müüge Makrofleksi eks .. ja kui muud üle ei jää, siis kiled maha , kindad kätte ja läheb andmiseks
Kahjuks ei saa, ise suvekatest osa võtta väike KTM ( Karl-Martin-Toomas) on kohe kohe tulemas.. kurg näed lendas 9 kuud tagasi välja, nüüd hakkab kohale jõudma
erik183 kirjutas:veel seda, et korraldajad müüksid käepaelu ka vastu hommikut...
Kes meist ikka puid metsa veab ja kui hirmus isu on oma tutika pruudiga sisse pääseda...rsk ei lastagi!!!
ju sul ikka suurt isu selle neiuga lähedamalt tuttavaks saada ei olnud.vastasel juhul oleks ka teise koha leidnud,et teda lähedamalt uurida
-
- Tsikkel: Honda Magna VF 1100
- Kontakt:
Oh ülla,ülla...et paugutati ja veel minu telgi taga nagu hiljem selgub??? Mehed, jooge rohkem ölutit ja te ei kuule miskit....omadest kogemustest
A üldiselt, ei tea ma väga palju üritusi kus keegi ikka poleks proovinud oma torusid veidi tulega puhastada a õigustus pole see ikkagi
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Paugutajate kuningaks saab see, kel sumpsi otsast kolvid näha on!
-
- Tsikkel: Honda Magna VF 1100
- Kontakt:
koi kirjutas:Paugutajate kuningaks saab see, kel sumpsi otsast kolvid näha on!
irw!
[/quote] ju sul ikka suurt isu selle neiuga lähedamalt tuttavaks saada ei olnud.vastasel juhul oleks ka teise koha leidnud,et teda lähedamalt uurida [/quote]
...Noo vaevalt sina minu isu suurust teadsid ...
oldmoped kirjutas:kaurz kirjutas:kurb kurb kurb!! ilmselt viimane kord sinna.....täielik pensionäride pleiss!!! kujutaks tsiklitekokkutulekut ikka ette rohkema rehvipõletuse ja pullitegemisega...tuleb välja et tegemist on "padjaklubiga". sama hästi võiks ju seda õllet ka üksi kodus garaasis M'i putitades juua. nojah samas anname NATUKE andeks, polnud ju see üritus ainult tsiklimeestele!
Hea, et ma ennast niikõvaks tsiklimeheks ei pea ja järjest rohkem saan aru, miks ma pole juba 4-5 aastat tsiklikokkutulekutel käinud.
Jama ainult selles, et õlut ka eriti ei joo ja M'i garaazis samuti pole... sellepärast loodan, et kui kogemata mõnele kokkutulekulekule ikkagi satun, siis Sind ega su mõttekaaslasi seal pole.
kulla mees hea et ma siis nii kõva tsiklimees olen et julgen sõna võtta aga no ausalt olge normaalsed....huvitav mix koguneb iga rehvipõletaja või paugutaja juurde inimesi...1)sest see meeldib raffale 2)sellepärast tullaksegi kokkutulekule et teha pulli ja nalja
kes tahab lasku oma mootor kotti või mis iganes see olgu juba igaühe ome mure....
samahästi või öelda, et mix minnakse kontserditele või mis iganes....rääkida sõpradega naqnii ei saa kuna vali muusika on ju, oleme parem vaikselt:wack:
ei taha öelda et ise suur kärtus ja mürtsu tegija olen aga lissalt ma tahan pooldada neid kes seda teha tahavad....
loomulikult tuleks arvestada ka öörahuga
eespool heade kodanike poolt mainitud ettepanekuga ürituste korraldajatele et organiseerida selline koht hulludele kes oma ratsusi piinata tahavad olex väga pro...poleks kellelgi miskit halba öelda
Sain ka lõpuks mahti lugeda, mis kirjutatud juba olnud üritusest.
Nõustun selles osas teistega, et üritus oli kindlasti lahjem, kui eelmine aasta,
näiteks siis oli ka motoosas mingid bändid, oli kilesaun, dussid ja mis põhiline -
telkimiseks oli piisavalt ruumi - see oli ehk kõige suurem viga seekord!
Aga mulle meeldis siiski, 1.päeva programm oli täitsa ok, õlu oli hea ja ilm ilus!
Olen kindlasti platsis ka järgmine aasta, saaremaa ise on juba nii mõnus koht!!!
Tänud korraldajatele ja loodan, et järgmine aasta tuleb üritus paremini välja,
vähemalt on mida teha paremini ja aega ka terve aasta!
Bulldogs MC
Pets
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.