Õllemoto 2008

frefighter

Re: Õllemoto 2008

Lugemata postitus Postitas frefighter »

Pihelgas kirjutas:

minul esmakordne kogemus ja emotsioon on selline :roll: .. masendav. Õlletoobri programm (vähemalt reedel) iseenesest oli enam-vähem kuid rõvedalt käib närvidele selline "gucci" lontudest koosnev mandripublik, kes joovad ennast täis ja siis laaberdavad litrite välkudes nii kuis jaksavad. Mingi austus kohalike ja kohaliku vastu võiks olla.

Teine, täiesti arulage seltskond on motoparklas "paugutajad". Ma ei tea, kas te mõtlete seljaajuga või lihtsalt pähkel ei võta rohkem, aga kõikidele ei pruugi teie 40 kiloste überbaikide lakkamatu kräunutamine meeldida. Kahjuks seisid ka turvad väravas nagu t*s m*d selle asemel, et öösel võtmeid kokku korjata.

Kuna midagi meeldivat (peale meie oma seltskonna) selle ürituse jooksul vähemalt minu jaoks ei olnud, siis edaspidi jääb see pidu minust puutumata.

417 kirjutas:

kas se tegelane kes tünnis olevale rahumeelsuse kehastus Ivole lambist pasunasse sõitis oli
mototoobri laagrist?

nii ja naa. Kuid motoparklasse sisse pääsemiseks oli vaja küsimusele tsikli omamise kohta lihtsalt positiivselt vastata.

Kirjutad nigu noor Kivirähk :)

ise sellele üritusele ei jõudnud, kuid minul on juba ammu arusaam sellest, millest paljudel see puudub- biker olemine ei tee kellestki paremat inimest... ei ole ju tegelikult sellist inimrassi klassifikaatorit nagu Tsiklimees. Sama põhjendamatu oleks see, kui mõni vend hüppaks persega lakke: "ma olen rulamees!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”