tüng tsikli müügi kuulutusega
Moderaator: Moded
tüng tsikli müügi kuulutusega
selline asi,et müügis üks odav k2 gixxer. link: http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &sort=paid
sai uuritud asja ja müüja ütleb,et ratas välja ostetud,kuid siiski asi on motoaida nimel. sai motoaidast järgi uuritud ja seda ratast osta ei saa, kuna omanikul võlad poele,kuigi omanik kinnitas,et kõik korras. ei tea,aga mulle tundus asi kahtlane. igaks juhuks hoiatan lihtsalt.
Re: tüng tsikli müügi kuulutusega
Heh, isegi vaatasin, et seesama ratas kuidagi kahtlaselt hea hinnaga. Kui on nii, nagu ülal kirjeldatud, siis on pilt selge!
http://www.velonaut.ee
http://www.greenbikerent.ee
You've bought yourself a new bike. Keep the rubber side down!
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
oleneb kui suur võlg on. Kui ostuks/müügiks läheb, siis tasub kõik kolm osapoolt kokku koguda, sest kui võlg motoaidale 50k või vähem, siis ju kannad otse summa sinna ja ülejäänu annad müüjale. siis on kõik hundid söönud ja lambad rahul ja saad ark-s pabereid vormistama suunduda.
minu mõttelend lihtsalt..
kui võlg suurem, siis nii lihtsalt muidugi ei pääse
jutu järgi pidi asi kohtusse minema kohe,seega ma ei usu,et väga väike on. ja motoaidast öeldi,et ei tasu hetkel kuidagi seda ostma hakata.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
kui see on müüja nimel, siis võid ju osta. kui omanikul kellelegi võlg on, siis see pole sinu probleem. kui aga ratas on motoaida nimel, siis motoait lihtsalt ei anna sulle omanikuõigusi kätte, enne kui see ratas makstud on. eks kontrolli järgi.
Nagu mina aru sain, siis see ratas ongi OÜ Motoait nimel ja vastutav kasutaja ei taha järelmaksu maksta vaid ratta maha müüa, mida ta nii kui nii teha ei saa kui tal omaniku ehk siis Motoaida nõusolekut ei ole. Mul endalgi ratas samast kohast pärit ja sama moodi väikestviisi liisingus. Muidu tore koht aga kuidagi liiga kergekäeliselt annavad rattaid liisingusse. See aasta vist oli alles tekkind neil tahe käendajate järgi, varem andsid lihtsalt lampi. Kui aga sissemaksu papp oli olemas ja pass ka käepärast kohe said. Ei ole vaja mingit konto väljavõtet ega midagi, et kas sa üldse oled maksejõuline. Kui ma ise ostsin see aasta algul, siis küsisid käendajat ka, kuna neil olla probleeme raha sissenõudmisega sest inimesed kipuvad kaduma. Eestis ju palju lambaid kes end viimsepennini igast liisingute,järelmaksude,SMS-laenude ja muude jamadega kinni laenavad. Mina firmaomanikuna oleks küll jube ette vaatlik.
Mis aga puutub jahh konkreetsesse ratta ostu, siis tasub Motoaida soovitust tõsiselt võtta ja mitte suskima hakata, ammugi kui asi juba kohtuteel. Kui ratta praegune kasutaja leiabki kellegi poolepindise kes mingi skeemi järgi temalt ratta ära ostab või mingi ettemaksu või mis iganes teeb, siis to bad. Kui sa ikka nii rumal oled, et tehnilisest passist ei oska vaadata ratta omanikku ja aru ei saa et OÜ Motoait on firma mitte eraisik kes sulle ratast müüb siis pole midagi teha lihtsalt.
Omalt poolt aga sooviks jõudu ja jaksu Motoaidale ja soovitaks liisingu tingimusi rangemaks teha ja olla veidi valivam klientide suhtes kellele järelmaksu pakkuda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.