Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Terekest!
Olen Herki ja esialgu veel kaunis roheline mootorrattamaailmas.
Ühel kenal maikuu päeval tuli mõte, te tahaks ka kaherattalisega kulgema hakata ja paari päeva pärast saigi kursustele kirja pandud, seega hetkel veel a-kati projekt pooleli. Esimesed õppesõidud tehtud tuli juba rattaisu peale. Aga iga algus on raske ja ka see, et ratastest mingi pilt ette saada. Varasemalt pole mootorratastega kokku puutunud (autode kohapealt tunnen ennast suhteliselt kodus) ja jube tobe on ikka minna poodi rattaid vaatama ja ainus mille järgi ratastel vahet teed on kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] (tõsiselt blondiini tunne oli ala millist ratast soovite? ee... punast).
Alguses mõtlesin, et lahe oleks cruiseriga kulgeda, siis tuli sõber oma bikei näitama ja vupsti liikusid mõtted bike peale. Ajapikku lugedes foorumit ja veidi süvenenumalt asjaga tutvudes ja rattaid uurides sai lõpuks hoopis otsustatud naked ratta kasuks ja mis seal salata, siis üks 600`ne Hornet seisabki mul hoovis ja esimesed ringidki tehtud. Loodan, et väga ämbrisse ei astunud, igatahes esialgu olen rattaga rahul.
Kuna kool lõpujärgus, siis loodan, et saan eksamid kiirelt tehtud ja kaaned tasku.
Vot sellised lood siis minuga.
Herki
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.