Autokoolid

Kasutaja avatar

rzz
Tänatud: 11 korda

Re: Autokoolid

Lugemata postitus Postitas rzz »

ImWannabe kirjutas:

Ma küsiksin sellise asja veel siia vahele, et kas autokoolis peab käima kui lubasid tahan teha?
Mul on sõitmine väga selge.

aitäh

Mulle meenus kunagi postimehe elurubriigis ilmunud artikkel Paris Hiltoni kohta, kus kirjutati kuidas eelnimetatu kavatseb klaverimängu täielikult selgeks õppida. Mõned kohe on sellised üli-inimesed, kes selliseid asju suudavad - samas Rannapisugused pingutavad terve elu, käivad konservatooriumites ja ikka veel leiavad, et arenguruumi on terve maailm.

Mitte, et ma nüüd kedagi solvata tahaks, aga see pisiasi, et sa rattaga ümber ei kuku ei tähenda, et sind liikluses veel näha tahetaks. Ei räägi nüüd konkreetselt sinust, aga selliseid äpardusi, kes sirgelt sõita oskavad kuid platsisõidul kaheksa kastis hakkama ei suuda saada on nähtud küll ja veel. Rääkimata üldisest liiklusteadlikkusest.

Meenub üks kodanik, kes leidis samuti, et tal on sõit väga selge ning autokool on aja raiskamine - ostis load. Küsimusele "kes ristmikul teed annab" räägitakse midagi laiemast teest (parkla puhul) ning paremakäe reegli tõlgenduseks kosteti "see kes parempööret sooritab, sõidab enne" tekitas esimese emotsioonina küll kehavigastuste tekitamise tahtmise nimetatud inimese suhtes.

Pigem mine kannata need tunnid ära ja saa oma juhtimisõigus kätte sarnaselt teistele liiklejatele selliselt, nagu hea tava seda ette näeb!

I had a life once. Then I bought my first bike.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”