Aprilia Rs 125

Kasutaja avatar

RasmusL
Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 299 korda

Re: Aprilia Rs 125

Lugemata postitus Postitas RasmusL »

Kämbu kirjutas:
Rieju kirjutas:

Nii...täitsa lõpp..mootori kraad läks 101 peale,avasin tosoolipaagi ja lõi mulle kõik selle tosooli näkku..mida see nagu tähendama peaks?

See tähendab seda, et sa oled mitte natukene vaid päris loll. Tegelt mul on praegu ilgelt paha tuju, sest kogu töö mida ma selle tsikliga tegin umbes 2 aastat, et see saada nii kiireks nagu ta oli, on suudetud väga lühikese ajaga perse keerata. Seni on mulle jäänud mulje, et igakord kui sa seda tsiklit oled üritanud parandada oled sa asja hullemaks ajanud. Teeks nüüd nii, et sa ennem seda tsiklit ei puudu kui sa oled kasvõi mõne raamatugi kahetaktilise mootori kohta läbi lugenud.

Väga lihtne on õelda, et see rs on s*** kuubis jne, kuigi tegelt oled sa keeranud väga hea asja ISE täiesti perse. Mitte tsikkel ei ole s, vaid sina oled liiga s et sellise tsikliga sõita.

See tsikkel, enne kui see igasugu idiootsustega perse keerati, suutis eest ära kiirendada nii mõnelgi vanemal 600sel tsiklil, arendas lõppkiirust üle 200kmh ja oli sealjuures veel piisavalt vastupidav et sellega sõita terve hooaeg eestis ilma kolbi vahetamata.

Tõesti,nagu see oleks MINU süü,et asjal 1 kuu jooksul klapp 2 korda silindrisse lendab,ja kolbi ära lõhub.Mind ei koti see kas ta arendab kiirust üle 200kmh või kiirendab 600 eest ära,sest eesti teede peal nagunii nii kiiresti sõita on VÕIMATU.Tahtsin omale ratast,millega oleks hea sõita,aga ei teadnud,et ma sellise JUKERDISE vastu saan,millele juba 5500kr kuus ära kulunud ja mis ma sõita olen saanud hmm...700km?Ja asja on remonditud st kolbi ja klapp vahetatud esinduses.Viimase korra jah,tegin ise,ja sain asja ilusasti tööle.Ja mingil hetkel lihtsalt jääb seisma..suht vastupidav masin küll jah.Kui saa nii kõva vend oled,siis ma toon selle rs-i sulle õue peale,ja tee ta mingi SUMMA eest siis selliseks,nagu oli.Saad hakkama,või äkki keeran ta VEEL rohkem perse?

If you ain't slidin', you ain't ridin'.

Everybody got a plan until they get punched in the face.

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”