Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 1 kord
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
M.E kirjutas:pahadeplaneet kirjutas:Tere Lynxi.
Kas Täpi on abielus?![]()
Helista kui liikuma hakkadMiks sa seda Täpi käest ei küsi?
Saan aru, et sellest sõltub ju Täpi saatus täna õhtuks, kas ta saab otsale või mitte.
Tere.
Lihtsalt kerge taustauuring.
Lgp Veikko
www.facebook.com/realbikerid
Tuleks ka heameelega, kuid arvatavasti pool teed Äksi lükkan ma masinat käekõrval
Ja tagasi ka
Erci oli nõus T7pi võtma...loomulikult kui ta kohale jõuab ise.Nii, et nagu ma näen võib siin T7pi pärast veel rebimiseks minna
Kohe kohe on täis saamas terve pikk ja roppu moodi kannatusi täis kuu. Reede öösest või siis pigem Laupäeva varahommikust hakkavad mul load jälle kehtima. Seoses sellega küsiks mida huvitavat Tartu rahvas nädalavahetusel teeb? Kas on kellelgi mingit toredat plaani ja pikemat sõitu plaanis?
t7pi kirjutas:t7pi ei ole abielus
aga vaba ka mitte
Vahest on kohe hea, et väikest kirja ei näe lugeda
Khmm, selline tagasihoidlik küsimus, et kas keegi omab ise või teaab kedagi Tartu kandis, kellel oleks Yamaha FZ6-N või Honda Hornet cb 600f? mõtlen viimaseid mudeleid. Tahaks neid enne ostmist oma silmaga näha ning katsuda.
Aga mis üleüldse rahvas arvab nendest ratastest?
rallikutt kirjutas:Aga mis üleüldse rahvas arvab nendest ratastest?
Head lugemist...
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... maha+fz6+n
Kui minek toimub pärast 18 siis olen käpp. Ma pean kella 18 tööl passima, siis vuraks käppelt autoga koju võtaks ratta ja hiljemalt 18.30 oleks stardivalmis, kui just väga pikka tiiru kavas pole, et ma enne veel tankima peaks.
Kas Elvas ka mõni tsikklimees pesitseb ...kellega koos võiks mõni õhtu sõitma minna?...
Elvast ei ole pikk maa Tartu
ma ka tööl kuni ca 18:30. vaja turvakad alla visata ja siis ehk täitsa mõeldav. kes kuhu ja kunas koguneda ja sealt edasi kulgeda plaanib (sellest kogunemis kohast sis)
Pakkuge miskit välja. Mul savi kuhu sõita, peaasi et sõita saab ja tee väga kuumaastik pole
Lugesin , ja arvan et kella 19.00 aeg võiks võru tänava unu X kokku saada ?
mis te arvate ?
Üks kena kant kuhu minna on otepää.? muidugi teised võimalused ka ?
Kui keegi plaaniga päri siis andke teada ma kohe arvuti tagant ära .....
Kanepi kaudu siis otepääle. Siis ma olen käpp. Ja 19 on hea küll. Uuno x tankla kus? Lõunakeskuse juures?
-
- Tsikkel: Kawa
Võru tn Uno X asub Võru tänavas, kino Ekraani lähedal...pizza poe juurest linna poole sõita jääb vasakut kätt, ise ka ehk tulen täna...pole nii kaua sõitnud...
Mõeldud tehtud. Tanklat tean ka, suht kodu lähedal. Kell 19 olen platsis. Kaua ma teiega küll sõita ei saaks, aega kella 21.00-ni kuna siis algab laululavad kontsert ja oli plaanis minna kuulama
-
Kui vist siis tule ikka
äkki liitungi kuskil kambja kandis...nagu aru sain on minek tartu-kanepi-otepää!...mul sinna(e.kambjasse)lihtsam tulla kui tartu
Hurt kirjutas:Kanepi kaudu siis otepääle. Siis ma olen käpp. Ja 19 on hea küll. Uuno x tankla kus? Lõunakeskuse juures?
Sellisel kellaajal Kanepi kaudu Otepääle on päike näkku. Pigem teistpidi ring - Elva > Otepää > Kanepi
Väga mõnus : )
-
Väga lahe sõit oli...ja natuke närvikõdi ka...osavõtjad teavad, mida silmas pean
-
- Tsikkel: Honda Shadow 750 Aero
Mind kohal ei olnud, aga tahaks ka teada mis närvikõdi oli... no hirmus uudishimu on, noh.
teejooksik kirjutas:Mind kohal ei olnud, aga tahaks ka teada mis närvikõdi oli... no hirmus uudishimu on, noh.
rekkast möödasõidul ilmnes, et tema ees on veel üks masin, kes üritas teha vasakpööret ilma suunata, ei osanud ta reastuda ega midagi, kuna vastu kedagi ei tulnud oleks ta võinud juba ammu natukene vasakule hoida ja rekamehele märku anda oma tegevusest ja tagant tulevad liiklejad ilusti paermalt mööda lasta (tee oli piisavalt lai). õnneks ta siiski nägi ja kuulis meid ning pani lõpuks isegi suunatule sisse.
-
- Tsikkel: Honda Shadow 750 Aero
-
Tere!
Kas täna kogunemine ja ühissõit toimub? Mis kell ja kus kohas?
Tänan!
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Ma tulen korraks 9 ajal võru tänava Alexelasse(ekraani juures).
Varem ei jõua kuna rattale alarm külge vaja panna.
Kui on kellegagi sõita siis sõidame:)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.