Autokoolide hälvikust õpetajad

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

baltroon kirjutas:

Küllaltki ebameeldiv on tõdeda, et olen selle Andrusega ühes lauas viinagi võtnud :?

Ja mina olen Sinuga ühes lauas viina vôtnud,krt küll :?

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

vilosius kirjutas:
baltroon kirjutas:

Küllaltki ebameeldiv on tõdeda, et olen selle Andrusega ühes lauas viinagi võtnud :?

Ja mina olen Sinuga ühes lauas viina vôtnud,krt küll :?

Teeb sama välja, nagu sa oleks pervo-Andrusega joonud :D . Õudne lugu küll eksole.

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

vot ongi :)

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

vilosius kirjutas:

vot ongi :)

Anna mulle andeks, Sõber :mrgreen:

8)

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

konstruktor
Tsikkel: Kawasaki EN500
Tänatud: 1 kord

Re: Autokoolide hälvikust õpetajad

Lugemata postitus Postitas konstruktor »

Kas mõni naine tahaks mulle privas kirjutada, kes on langenud tsikliõppe ajal õpetaja p*** ohvriks? Mitte ma ei mõtle seksuaalse alatooniga väärkohtlemist, vaid soolise kuuluvuse tõttu alavääristamist. Võib ka anonüümselt kirjutada oxygenic @ hot.ee

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

Minu naine käib Kalju autokoolis, sõiduõpetajaks noor ca 27-28 mees, autoks hall golf.
Mees küll pole pervo, kuid imelikku juttu ajab küll.
Imelikku just sellel teemal, et koguaeg seletab, et kui näed mõnda siklimeest, siis proovi teha nii, et ta vahelt mööda ei saaks ja proovi ikka kotti teda sõita jne jne. Pidevalt peeglisse piilub ning kui mõni mootorratas tuleb, siis vehib ja karjub, et ära lase vahele, ära lase vahele. :wack: :wack:
Tõsine siklimeeste vihkaja.
Pakun naise juttude põhjal, et tegu veidi haige inimesega, kes elab oma mingisugust kibestumust välja.
Kalju peaks temaga vähe rääkima, kuna pakub Kalju ka A-kat-i ju ja ütleks, et kõige edukamalt Eestis.

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

VWman
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

Minu naine käib Kalju autokoolis, sõiduõpetajaks noor ca 27-28 mees, autoks hall golf. Mees küll pole pervo, kuid imelikku juttu ajab küll.
Imelikku just sellel teemal, et koguaeg seletab, et kui näed mõnda siklimeest, siis proovi teha nii..

Aaa.. pane reg number ka siia :) Mõni päev läheb võtab 5-10 siklimeest autole ette-taha-kõrvale ja onu saab südari :P Minu meelest on tänapäeva sõiduõpetajad ültse kuidagi ..imelikud või nii ( mitte kõik, aga enamus ) .. nõuka ajal oli lihtne.. kontroll, ahah oskad sõita.. selge eksamile, paluks järgmine, ei mingit totaalselt ajude peedistamist.Õpetajad oli asjalikud , kui nägid et kõik on korras siis võeti kohe järgmine ette, aga praegu.. mida rohkem õpilane sõidab, seda rohkem nutsu tasku jookseb ja nii nad käivad.. aga sõita ikka ei oska, sest õpetaja ei oska või ei taha õpetada.

KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Pane muidugi reg.nr. ja nimi ka, tõenäoliselt käitub ta sedasi kõigi oma õpilastega! :twisted:

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

triplekix
Kontakt:

CB500 kirjutas:

Pane muidugi reg.nr. ja nimi ka, tõenäoliselt käitub ta sedasi kõigi oma õpilastega! :twisted:

Numbrit ei pane, kuna eks ega seal koolis eriti rohkem selles vanuses halli golfiga sõitjaid ei ole:)
Aga tegelikult pole asi üldse naljakas, kuna olen kindel, et leidub ajuinvaliide, kes võtavad suure juhi ja mentori õpetust puhta kullana ja hakkavadki selle järgi liiklema :shock:

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Ise käisin Kalju autokoolis nii A kui B katti tegemas ja väga ok oli kõik. Autosõitu andis mulle sinise Golfiga Marek 583 või 585 oli numbrimärk ja väga lahe säga, ei mingit jamajuttu. Rääkis veel, kuidas puhkuse ajal lähevad viie autoga Kreekasse aga asi selles, et autodeks valiti Vaz 2101 ja 2102 marki autod :)

Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Ok, Triplekix, me kannatame kuni ajani mil su naisel autokool läbi saab! (togi)

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

Huck
Tsikkel: zr550 "Zephyr"
Kontakt:

Re:

Lugemata postitus Postitas Huck »

Huck kirjutas:

Seda piitsutaja lugu vist mäletavad kõik:
http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=274702

täna ilmus teine osa:
http://sloleht.ee/index.aspx?id=276338

ja ka kolmas osa:
http://www.postimees.ee/?id=19952

Põhja ringkonnaprokuratuuri andmetel alustas politsei uurimist sõiduõpilase avalduse alusel karistusseadustiku piinamise paragrahvi järgi, kuid lõpetas selle kuriteokoosseisu puudumise tõttu.

Puud hüppavad teele väliskurvist!
Kawa zr550 "Zephyr", Honda CBR1000f "Hurricane"
Kasutaja avatar

konstruktor

...aga sõita ikka ei oska, sest õpetaja ei oska või ei taha õpetada.

Vaat mulle tundub ka väga sedamoodi. Õpilased, kes juba kogenud, on allright, kuid need kel ainus sõiduvõimalus on sõidutunnis, saavad ainult näägutamist, ei mingit asjalikku nõu. Pealekauba minnakse veel isiklikuks selle põhjal, mis soo esindajana sa sündinud oled (põhimõtteliselt on sul selle alusel juba kooli tulles otsaees silt: "hädavares"). Siis sunnitakse sind esinema kõnega teemal:"Milleks mulle seda A-kategooriat vaja" ja soovitatakse kirjutada avaldus A1 peale. Kuna suure ratta keskhargile tõmbamise katse olen edukalt läbinud ja läbin ka edaspidi, ei jää õpetajal muud üle, kui mind maanteesõidul närvi ajada, ähvardades kiiruse alanedes tagant sisse sõita (mida pean sõidu ajal kuulma kõrvaklappidest), konarlikul, kitsal ja tiheda liiklusega teel. Kätevärina tulemusel keerasin samal tunnil veel ratta kaks korda pidurdamisel külili maha ka.
Selle asemel et julgustada loomupoolest ettevaatlikku inimest, tehakse ta täiega maha.
Miks mulle nii tundub? Sest mul on võrdlus olemas. Kui platsisõite alustasin, lasi toosama õpetaja mul niisama omaette ukerdades leiutada, mida tegema peaks. Iroonia ja pahandamine. Kulus ma-ei-tea-mitu tundi, tuli platsiõpetajaks teine inimene, kes oli vahepeal ära olnud. Tema juhtnööride ja asjaliku ning heasoovliku õpetamise tulemusel kulus mul platsil normaalsete tulemusteni jõudmiseks mõni tund. Nüüd on linna ja maanteesõidul jälle esialgne õpetaja.
Ma ei nimeta nimesid, ei nimeta autokooli, ma ei ole ka siin kuskil maininud mis kooli ma läksin. Paljude meelest on see inimene hea ja lugupeetud õpetaja, kuid pärast eilset on tema aktsiad minu silmis kukkunud kõvasti.

Wish me luck, comrades.

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Hüpates tagasi teema algusesse- Suzumen, mis tollest mõistlikusele manitsevast sõiduõpetaja loost sai?

Marduk

Lugemata postitus Postitas Marduk »

konstruktor
Ma ei nimeta nimesid, ei nimeta autokooli, ma ei ole ka siin kuskil maininud mis kooli ma läksin. Paljude meelest on see inimene hea ja lugupeetud õpetaja, kuid pärast eilset on tema aktsiad minu silmis kukkunud kõvasti.

Wish me luck, comrades.

Ja teed sellega karuteene mõnele teisele, kes sama "õpetaja" otsa komistab? :shock:
Aga pisike taustuuring motokoolide kohta enne õpingu alustamist ei tee kunagi paha. Mina lugesin siin foorumis teemasid ja hetkel võib küll öelda, et tegin õige valiku. Tänud :bsmile:

Ja vitsa anda meeldinud õpetaja kohta on täna PMis pisike lugu:
http://www.postimees.ee/?id=19952

Viimati muutis Marduk, 11 Juul 2008, 11:58, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Soss-Sepp
Tsikkel: VFR 800, 2002->2009

Lugemata postitus Postitas Soss-Sepp »

Võiks küll ikkagi ära mainida need hälvikutest õpetajad, või siis vähemalt kooligi, kus neid leida, sest paljud käivad ennem A/B-kati tegemist siiski siin ringi uurimas ja kui siis sellise hälviku otsa sattuda, siis võib ikka tõsise tagasilöögi saada.

-Vägivald ei ole lahendus, aga see aitab-
Kasutaja avatar

konstruktor

Ma räägin siis, kui see kool läbi on. Vaatan, kuidas kõik lõpeb.
Võib-olla mõnel teisel on paksem nahk ja tal ei teki taolise õpetajaga probleeme. Sel juhul olen ju inimest alusetult mustanud.

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

Nagu üks eelkõneleja, soovitan minagi teistele enne kooli minekut taustauuringut teha.
Mul ja mu naisel oli tsikliinstruktoriks Raido Remmelg ja paremat inimest sellesse ametisse ei oskaks pakkudagi.

Samas naise B-kati instruktor oli paras türnühvel ja naise ajude jeblamise tulemusena sai lihtsalt instruktor vahetatud. Kusjuures vana tegelane tahtis ettemakstud 4 sõidutunni papi endale taskusse poetada, aga minu kohaleilmudes libistas nodi vupsti rahataskust välja. Eks mõni värdi püüab ikka õrnema soo paremt kodust kasvatust enda tarbeks ära kasutada :S

Kostuktor - kui sul tolle tüübiga ikka jama on, siis mine sõidukooli juhataja juurde ja palu end mõne teise instruktori juurde sättida. Sa ei pea ju ütlema, et ta värd on, lihtsalt mainid, et koostöö ei suju ja soovid tungivalt mõne teise käe all õppida.

Terv,

CarbTune karburaatorite sünkronisaator: http://nagi.ee/photos/harimal/7766255/in-set/125775/
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Minulgi oli õpetaja Raido Remmelg ja tõesti mees on puhtast kullast.

Väga hea õpetaja.

triplekix
Kontakt:

Whitebalance kirjutas:

Minulgi oli õpetaja Raido Remmelg ja tõesti mees on puhtast kullast.

Väga hea õpetaja.

Samad sõnad, kuigi juba 4-5 aastat tagasi.

Õigusabi.

triplekix
Kontakt:

Zidist kirjutas:

Ise käisin Kalju autokoolis nii A kui B katti tegemas ja väga ok oli kõik. Autosõitu andis mulle sinise Golfiga Marek 583 või 585 oli numbrimärk ja väga lahe säga, ei mingit jamajuttu. Rääkis veel, kuidas puhkuse ajal lähevad viie autoga Kreekasse aga asi selles, et autodeks valiti Vaz 2101 ja 2102 marki autod :)

Seal koolis on kaks Marekut.
Tundub, et sul oli see "teine" Marek.
Oli selline ca 40, kõhuga tüüp?

Õigusabi.

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Üks Marek on tsiklisõiduõpetaja, habemega vanuses u. 30 äkki. Ja teine Marek on selline kõhnem ja pikem vanuses ka umbes 30 - 35.

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

harimal kirjutas:

Sa ei pea ju ütlema, et ta värd on, lihtsalt mainid, et koostöö ei suju ja soovid tungivalt mõne teise käe all õppida.

Terv,

Nii jõutaksegi lõpuks kvaliteedini. Kes see ikka tahab plagal pidada inimest keda kliendid liiga tihti ei soovi.

Suzuki GSX 750 Inazuma

triplekix
Kontakt:

Zidist kirjutas:

Üks Marek on tsiklisõiduõpetaja, habemega vanuses u. 30 äkki. Ja teine Marek on selline kõhnem ja pikem vanuses ka umbes 30 - 35.

Habemega peaks ikka sinna 40-le lähenema ja teine siis ca 30 või isegi alla.

Õigusabi.

Kasutaja avatar

konstruktor

Tänases tunnis öeldi mulle et nüüd tuleb eksam.

Õpetaja ütles peale mu poolpidust sooritust, et loeb eksami minu nõusolekul sooritatuks.
Ma ütlesin seepeale, et kui ta mind rattaga liikluses endale ja teistele ohtlikuks ei loe, siis olgu pealegi.
Ta pakkus, et kui ma enne ARKi soovin veel sõita, siis helistagu.

Lõi trummi lõhki ja sai vaevast lahti.

:shock: (Mõtlep)

level

Lugemata postitus Postitas level »

triplekix kirjutas:

Minu naine käib Kalju autokoolis, sõiduõpetajaks noor ca 27-28 mees, autoks hall golf.
Imelikku just sellel teemal, et koguaeg seletab, et kui näed mõnda siklimeest, siis proovi teha nii, et ta vahelt mööda ei saaks ja proovi ikka kotti teda sõita jne jne. Pidevalt peeglisse piilub ning kui mõni mootorratas tuleb, siis vehib ja karjub, et ära lase vahele, ära lase vahele. :wack: :wack:
Pakun naise juttude põhjal, et tegu veidi haige inimesega, kes elab oma mingisugust kibestumust välja.
Kalju peaks temaga vähe rääkima, kuna pakub Kalju ka A-kat-i ju ja ütleks, et kõige edukamalt Eestis.

Kuule Pets, ole hea, kui teinekord kirjutad, siis kirjuta õiget juttu. Esiteks sellist õpetajat, keda sa kirjeldad pole koolis olemas ja pole olnud ka. Teiseks, kui su naine kooli läks, sai ta õpetajaks ühe Marekutest, kes on väga positiivne tüüp ja suurem motofänn kui sina seda oled. Muide, su naine teeb õppesõitu sinise golfiga.
Kusjuures saaks kogu kooli õpetajate arvu peale niisama ka 5-10 tsiklivenda kokku(sisaldab mõlemadi Marekuid), nii, et saaksite koos sõitmas käia :P

Rahulikku kulgemist (crash)

triplekix
Kontakt:

level kirjutas:
triplekix kirjutas:

Kuule Pets, ole hea, kui teinekord kirjutad, siis kirjuta õiget juttu. Esiteks sellist õpetajat, keda sa kirjeldad pole koolis olemas ja pole olnud ka. Teiseks, kui su naine kooli läks, sai ta õpetajaks ühe Marekutest, kes on väga positiivne tüüp ja suurem motofänn kui sina seda oled. Muide, su naine teeb õppesõitu sinise golfiga.
Kusjuures saaks kogu kooli õpetajate arvu peale niisama ka 5-10 tsiklivenda kokku(sisaldab mõlemadi Marekuid), nii, et saaksite koos sõitmas käia :P

Rahulikku kulgemist (crash)

Jahh Mihkel, sinu soovitusel saigi tal see Marek võetud.
Muidu tore poiss, kuid see jutt mis ma alguses kirjutasin on tema suust.
Kuna siin oli teema autokooli õpetajatest, mainisin ka selle seiga ära (olgu öeldud, et tegu pole ühekordse jutuga,, vaid ta on sellist juttu korduvalt ajanud).
No hard feelings, kuid ega ma su äia autokooli sellega musta.

Ja autovärvi ajasin jahh segamini, my mistake :D

Õigusabi.

level

Lugemata postitus Postitas level »

Siis ajab su naine midagi segamini. Kuna nad käivad mõlemad ka ise tsiklitega sõitmas, siis miks peaks ta sellist juttu ajama.

Kasutaja avatar

Sturm
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Sturm »

Oi kurja. Ma ise käisin ka mõned head aastad tagasi Kaljus A katti tegemas ja õpetajateks olid nii Marek (selline turskem mees) Kui Kalju isiklikult. Marek lasi mul ühe tunni lisaks võtta, kuna tegin paar mõttetust mõnes kohas. Muidu oli kõik igati OK. Kalju oli väga positiivne ja Marek tegi pidevalt toredaid nalju sõidu ajal. Eksamilt sain igatahes esimese korraga läbi. Mingit tsiklivihkamist küll ei täheldanud.

Yamaha YZF 750 R ´94
http://www.hunta.ee

triplekix
Kontakt:

level kirjutas:

Siis ajab su naine midagi segamini. Kuna nad käivad mõlemad ka ise tsiklitega sõitmas, siis miks peaks ta sellist juttu ajama.

Kuidas saab sellist asja segamini ajada? :D
Aga ok, las see teema jääb.....

Õigusabi.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”