Õllemoto 2008
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Re: Õllemoto 2008
anticrist kirjutas:Et piloot....mida see paugutamine sulle annab? Lahe vä? ok, muidugi ei pea olema haud vaikus. peabki olema kärtsu ja mürtsu aga las seda teevad näiteks muusikainstrumendid. mulle isiklikult käib ka paugutamine pealuust läbi. usu et kedagi ei koti see paugutamine,aint pigem ärritab!
Mina olen selle koha pealt suht tagasihoidlik tegelane ja ei häiri, isegi une ajal, kui keegi oma rattal leegid tagant välja ajab või tühjade torudega V2-e piirajasse laseb. Mul käib pigem pealuust läbi, kui need muusikainstrumendid mingit tabletikat "viljelevad"
Et lahkarvamusi ära hoida peaksid korraldajad juba ära märkima nö. parkimisala ja laagri eeskirjad, näiteks Bikeri suvepäevadel ei kuule ühtegi litakat, asi eelnevalt paigas ja kõik saavad aru. Muidu aga leidub küllaga neid lärmi tekitajaid ja alati ka mõned, kel kohe plafooni viltu lööb. Aga rahvas tahab tsirkust ja õite koomiline on veel see, kui mõni miilitsaeksamil põrunud ja ennast ikkagi karmiks korravalvuriks pidav tegelane hakkab kloune laiali peksma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.