Spirit Series SP50Q-2

firehennu007

Re: Spirit Series SP50Q-2

Lugemata postitus Postitas firehennu007 »

Nii mul jäi see Spiriti ost ära sest kaugele jäi masin ja ostsin hoopis siis selle VL50-B külgedele kirjutatud velimotor nagu romka ütles!!! müüja ütles et ega spiritiga jahh vahet ei ole!!! mina sain selle 9.6k piirajatega läheb 50+ välja!!! ja kui piirajad ärr võtta siis pidi minema 75-80+... Mis mulle ei meeldi on see et enamus poldid on mingi 5 pool suurusega, et ei lähe viiene ega kuuene :D hääled on mõnusad, nagu ikka mootorrattal. Nokka tõmbab ketsi annab, aga see pole kõige tähtsam. :D Poes käib ärr! Tegin just proovi palju bensiini võtab, panin paagi täis 2.8 liitrit ja sõitsin 120 km ok tglt peaks võtma 1.8 sajale. Hea omadus on see et reservi on 0.8 liitrit! Müüjale sai kogemata mainitud ,et ma kõva kalamees, siis selguski et enamus kes seda masinat ostavad on kalamehed. õngi on lausa lust sinna kinnitada. :D 48cc ,4 käiku, 4 takti. nohh mis veel :D aa spidokal on 60 km. aga muidu oli 120 aga mingi euro nõuded käskisid ärr vahetada 60 peale ja hiinlased leidsid lahenduse niimoodi et vahetasid ainult tabloo ära :lol: nii et nüüd näitab kahekümnega võssa!!! ketikaitset pole sellest halb. suunakad põlevad aint siis kui mootor käib, süütest ei piisa. käima läheb sidurit pääl hoides ja ilma külje jalata. armatuuril siis näitab, käike (ühekohaliselt) mitte nagu spiritil oli. suunda, kiirust, kaugtuld ja läbisõitu. Nohh see siis kõik! Hea masin muidu. Neid vigu pole juhtund mis spiritil pidi juhtuma :D , Mitte et spirit nüüd halb masin oleks! :) vot sääne mu lugu :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”