Otsin 125cc mootorratast
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Otsin 125cc mootorratast
Tahaksin siis soetada omale 125cc ratast (hetkel vanus ei luba rohkem) ja ma olen kindel et kellegil on midagi head soovitada, nii et palun tehke seda endale meeldib muidu naked/street stiil... firma ei ole tähtis. Ehk tuleb isegi odavam osta 125 bike ja siis seda MODida nakediks?
Aitäh!
-
Teema algataja
Leidsin siis peale pikka otsimist sellise firma nagu Hyosung, tundub nagu mitte väga kvaliteetne kaup või mis?
http://www.hyosung.ee/indexsub.php?file ... GT125-tehn Just sellist masinat ma otsisingi (jutt käib ikka GT125 kohta) välimuselt on igatahes väga ilus aga kas ka seest? On kellegil selle firmaga kokkupuuteid?
aitäh!
Re:
ImWannabe kirjutas:Leidsin siis peale pikka otsimist sellise firma nagu Hyosung, tundub nagu mitte väga kvaliteetne kaup või mis?
MIks Sa arvad et Hyosung ebakvaliteetne on? Muidugi sajakahekümneviieseid teevad teised tootjad ka - http://www.veltmotocenter.ee/index.php? ... ductID=863 . Näiteks selline Yamaha peaks ka päris tubli ratas olema.
56915288 Tiit.
Re: Otsin 125cc mootorratast
Velt'is oli müüa aprilia, minu mäletamist mööda, mis oli bike 125ccm. Kahjuks linki pole anda hinnaks oli 50 000 + kr. See hyosung on odavaim aga kvaliteedist ei oska öelda, osta eks siis saad aru kas on jama või mitte... Eriti siis kui üks ütleb et on halb ja teine ütleb hea, siis tuleb kas ise proovida või mingi teine variant endale soetada.
Õnn kaasa otsimisel ja soetamisel.
VincentX kirjutas:Velt'is oli müüa aprilia, minu mäletamist mööda, mis oli bike 125ccm. Kahjuks linki pole anda hinnaks oli 50 000 + kr. See hyosung on odavaim aga kvaliteedist ei oska öelda, osta eks siis saad aru kas on jama või mitte... Eriti siis kui üks ütleb et on halb ja teine ütleb hea, siis tuleb kas ise proovida või mingi teine variant endale soetada.
Õnn kaasa otsimisel ja soetamisel.
http://www.veltmotocenter.ee/index.php? ... uctID=1078 siin on see aprilia rs 125
Kui teemaalgatajale meeldib naked stiil ja hind ka natuke määrab siis - http://www.mototehnika.ee/webcache_kasu ... ka_ee.html
56915288 Tiit.
-
Teema algataja
Loomulikult interneti kasutusoskust omades võib leida rohkelt igasuguseid müügikuulutusi. Laias laastus kõikide suuremate tsiklitootjate rattad kõlbavad sõita. Vali vastavalt meeldivusele ja rahakotile , lihtne
56915288 Tiit.
http://cgi.ebay.de/Suzuki-RG-125-R-NF13 ... dZViewItem
Äkki midagi sellist (ostakohe hind on 950euri=15700kr)
Lased kellegil ära vedada 3-5 k max vast läheb.
Poleerid raami ära, paigaldad teise esitule, renthal fatbar koos üleminekutega peale, taguots veits tigedamaks timmida ja siis sul sihuke naked bike, et vähe ei ole.
Projekti maksumus kuskil 25000 , jääb raha varuosade jaoks ülegi.
Kunagi hiljem võid veits piirajaid maha kakkuda, kuna asi on piiratud 80km/h liikumiseks.
Hyosung on korea firma, kes teinud näiteks Suzukile allhanget juba aastaid. 125'st ei tea, aga nende 650'ne naked on ühel meie motomatka pundi sommil, kes sellega 3 aastaga läbinud 24000 km ja siiani igati rahul. Mehel on mitu tsiklit, sõidab hobikorras endurot jms. Hyosung on tal tänava, maantee ja muidu matkarattaks. Ja kohtades kus muud kroomi- ja baigivennad on otsustanud ringi minna on ta oma Hyosungiga vapralt ka kruusateid meiega kaasa sõitnud. Et kui ratas muidu meeldib, siis tehnika taha vast ei tohiks antud aparaadi puhul asi jääda. Ja veel...125'd on mitmeid kuid vähestel neist on V2 (natsa rohkem suurema ratta moodi
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Hetkel olen hyosungi poolt, tundub igatahes väga väärt masin.. aga küsiksin veel sellist asja et kas V2 mootoril on ühe silindrisega mingeid eeliseid ka?
aitäh
igatahes, kui huvi mz 125 rt vastu siis seda saab streetmotost soetada.
http://www.streetmoto.ee/supermoto/inde ... =35&lang=1
Praegu julgen ka soovitad seda uut Yamaha r125'te

Silindrite arvust ja asetusest sõltub mootori olemus. Kui on pakkuda, siis asfaldile ja eriti maanteele on V2 parem kui R1. Sujuvam ja võimsam ka suurematel pööretel.
Loe siit lisa:http://www.totalmotorcycle.com/school-S ... .htm#TSCME
-
Teema algataja
Nii siis , peale pikemat mõtlemist ja otsimist leidsin järgmised konkurendid:
Yamaha R125
Hyosung GT 125
Honda CBR 125
Yamaha YBR 125
võibolla isegi Honda NSR125 , kuid ma ei tea palju see maksab ja kust seda osta saab?
aitäh
NSR-i hind oleneb konkreetsest isendist ja osta saab nendelt kes oma masinat müüvad, ehk siis neid ei toodeta juba aastaid.
-
Teema algataja
Vahepeal käis peast isegi Aprilia RS125 läbi aga kas 70 000 tasub seda ära? Sest 2-taktilised ei pea ju nii palju vastu kui 4-taktilised
ImWannabe kirjutas:Vahepeal käis peast isegi Aprilia RS125 läbi aga kas 70 000 tasub seda ära? Sest 2-taktilised ei pea ju nii palju vastu kui 4-taktilised
Suure tõenäosusega sõidad sa selle tsikliga kaks aastat ja vaevalt sa selle ära jõuad selle ajaga küpsetada kui enesel vähekenegi mõistuseraasu olemas on.
Soovitan 4 taktilist. Jääb rohkem raha alles kui 2a pärast maha müüd.
Kui raha on siis võta see Yamaha uus yzf125. Päris tubli on see, ma usun.
2 taktilised lihtsalt ei tasu ära - piirkiiruse juures saad kõigiga sõita ja ülegi, 2 taktilised on lihtsalt natukene paremad kiiruse poolest(kõige muu poolest jäävad alla) aga ega nad sul verd nii palju rohkem vemmeldama ei aja kui 4 taktilised (kui just moditud vms pole.)
Kle ega see 2t nüüd ka kohe ära ei lagune
Mul sõbrad sõitnud 13k/km+ ja pole midagi viga olnud.
Ja 2 taktilisel ikka kõvasti parem kiirendus ja tipp.
Täpselt, asi on omanikus, mitte masinas. See valimine on täiesti maitse asi.
Pihlakas kirjutas:Iga lits kiidab oma v**u.
Tõsi.
unlimited kirjutas:Soovitan 4 taktilist. Jääb rohkem raha alles kui 2a pärast maha müüd.
2 taktilised lihtsalt ei tasu ära - piirkiiruse juures saad kõigiga sõita ja ülegi, 2 taktilised on lihtsalt natukene paremad kiiruse poolest(kõige muu poolest jäävad alla) aga ega nad sul verd nii palju rohkem vemmeldama ei aja kui 4 taktilised (kui just moditud vms pole.)
Sa mees, pole vist orginaal Honda nsriga sõita saanud.... Saab sõita kiiresti, saab sõita aeglaselt. Kui sõidad aeglaselt (loe seadusekuulekalt) , on vägagi ökonoomne. Vastupidavus sõltub kõik juhist, kuid üldjuhul on see enamus nsridel hea!
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Olen ka üsna värske tsikli omanik aga soovitan 2 takti. Ma ise ka mõtlesin algul et kas osta 4 takti või 2 takti kuid siiski valisin 2 takti. Kiirendus kõvasti parem kui 4 takti (kuigi mul on endurokas mitte bike). Vastupidamisest mul veel kahjuks vara rääkida (veidi üle 1000km sõitnud alles)
kaska14 kirjutas:unlimited kirjutas:Soovitan 4 taktilist. Jääb rohkem raha alles kui 2a pärast maha müüd.
2 taktilised lihtsalt ei tasu ära - piirkiiruse juures saad kõigiga sõita ja ülegi, 2 taktilised on lihtsalt natukene paremad kiiruse poolest(kõige muu poolest jäävad alla) aga ega nad sul verd nii palju rohkem vemmeldama ei aja kui 4 taktilised (kui just moditud vms pole.)Sa mees, pole vist orginaal Honda nsriga sõita saanud.... Saab sõita kiiresti, saab sõita aeglaselt. Kui sõidad aeglaselt (loe seadusekuulekalt) , on vägagi ökonoomne. Vastupidavus sõltub kõik juhist, kuid üldjuhul on see enamus nsridel hea!
Ökonoomne? Kust see nüüd tuli? Pole juttugi ökonoomsusest olnud, pealegi, iga 4taktiline teeb ökonoomsuses ära. Usun, et ka 90kmh 6 käigul lõhub 2taktiline end rohkem kui 4taktiline, ei pea ilmtingimata piirajasse laskma. Vastupidavus sõltub juhist - loomulikult sõltub, aga enamus juhid on 16 aastased kes ei suuda/ei saa/ei taha korralikult enda tsikli eest hoolitseda.
-
Teema algataja
enamus juhid on 16 aastased kes ei suuda/ei saa/ei taha korralikult enda tsikli eest hoolitseda
Ma saan, tahan ja usun et ka suudan väga korralikult ratta eest hoolitseda...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.