Aprilia Rs 125

Kasutaja avatar

RasmusL
Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 299 korda

Re: Aprilia Rs 125

Lugemata postitus Postitas RasmusL »

Kämbu kirjutas:

Kas tegu on kasutaja Sulu-lt ostetud rattaga?

Siis tegu minu vana Rs125.

Antud rattal on väljalaske klapi ava kulunud väga suureks, ja sellepärast võib väljalaske klapp uuesti pooleks murduda.
Kui tahad sama silindriga edasi sõita, siis tuleks väljalaske klapi ava täis keevitada ja lasta sinna uus ava freesida.
Teine variant oleks osta uus silinder ja lasta see samasuguseks teha.
Kolmas variant oleks väljalaske klapp maha võtta, ja Originaal Rs125 piiraja töödelda selliseks, et see oleks väljalaske kanali suhtes sujuv.
Viimaane variant kõige odavam, aga sedasi tehes on väga ebamugav linnas sõita.. Alla 9000 pöörde on umbes 10hj ja peale seda järsku 40+hj.
Samas on see kõige töökindlam ja kaob vajadus väljalaske klappi puhastada.

Mis kütusega sa sõidad?

Selle tsikliga tuleks sõita ainult 98 või parema kütusega.
Proovi vältida igasugu "maa tanklaid".
Võta küünal maha ja vaata kas küünal on korras.

Sander Suluga vahetasime tsiklid,tal nüüd minu 4T Derbi.Kütus ainult 98 olnud,ja Nestest olen seda ostnud.Krt ei teagi mis teha..tahaks nagu odavalt läbi saada..samas krt see viimane variant oleks suht nigel..Aga kas see oleks siis nii,nagu 2T krossikatel,et alguses minek väga s**t,ja äkitselt paneb minema?Eriti mõtetult see ei tundu,kuna 80nese hondaga oli suht hea sõita.Teine variant oleks ju VÄGA kallis.Ja samas silindri tellimisega kestab teab kui kaua..kui juba Wild Riders tegi 1,5nädalat seda korda(kolbi tellimisega läks aega).Kaua esimese variandiga aega läheks?Reedel oleks vaja soomes hädasti käia...

EDIT: Nüüd sai jälle käima proovitud,oli tühikäik iseenesest tagasi tulnud,aind et pöörded olid 3k-3,1k :D Pöördesse läheb jube hästi,nagu enne.AGA,mis krt tal viga võiks olla?Küünal oli kah korras,südamik oli pruun,nagu peab.Selline imelik hääl kostab mootorist,nagu mingi rauapuru käiks seal sees kolbiga kaasas.. :roll: Käima läheb suht hästi.

If you ain't slidin', you ain't ridin'.

Everybody got a plan until they get punched in the face.

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”