Aprilia Rs 125
Re: Aprilia Rs 125
KURAT KÜLL!!Kuidas saab JUST aprilia esinduses kolb ja väljalaske klapp vahetatud tsiklil jõud lambist ära kaduda?Suri välja,ja käima EI lähe..Sama asja tegi siis,kui väljalaske klapp katki läks ja sedakaudu kolb.Krt just 2nädalat tagasi kulutasin 4000 Eesti krooni,et Tartu Aprilia esindus(Wild Riders) asja korda teeks.Täna sai uus gaasitross vahetatud,sain mingi 2km sõita,kaob jõud TÄITSA ära.Pöörded kohapeal lähevad küll üle 11 tuhande,aga sõiduajal vapsee 9k.Ja 8-11.500 tuhande pöörde peal,kus see tsikkel lendama peaks,pidi krt pea-aegu jalaga hoogu juurde tõukkama.Möödasõidud olid VÄGA aeglased..asjal mingi 30kw(forseeritud mootor) peaks ju ometi kiirem olema Muidu läks 185 -195 probleemideta välja,täna 30min tagasi vapsee üle 110 ei läinud.Mis ma nüüd tegema peaks?Misasi seal nt veel võib olla,et äkki ei olegi klapi viga?Siin mingi 2päeva tagasi kadus samuti minek ära,aga eile tuli tagasi.Kõik töötas super hästi,kuni tänaseni.Natuke narr tunne,et 4k maksad,ja saad 3nädalat sõita..
Soovitan sul üle vaadata, kas nad ikka vahetasid asjad ära. Ise ostsin sealt kunagi rolleri ja hooldus sellele oli küll alla igasuguse arvestuse.
Pidid mul ära puhastama õhufiltri, seda nad ei teinud, pidid panema õli ning seda nad ka ei teinud jnejne , ma jobu ei kontrollinud ka kas tegid kõik ära ja tšekki nad ka ei andnud.