Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

pässapoiss
Tsikkel: Honda CB600F HONET

Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Lugemata postitus Postitas pässapoiss »

Tere baikeri rahvas

Sai ka siin sõpradega mõeldud mai alguses, et võiks lubadele ühe tähe juurde teha.Mõeldud-tehtud.
Astusime 9 mail.paidesse autokooli ja enne jaani olid load ja rattad olemas :)
Ei olnud mul enne kooli astumist kogemust mootorrattaga ennem olnud nüüd ei saa enam ratta seljast maha :lol:

rattaks sai soetatud 600 HORNET.Nüüd olen ka liitunud foorumiga ja kavas on osa hakata võtma ka üritustest.

(w) :bsmile:

Kasutaja avatar

chaga
Tsikkel: Yamaha XV700

Lugemata postitus Postitas chaga »

hei hei!

sattusin siia siis ikka sellepärast, et kui tuli plaan lube tegema hakata, siis nii rataste, varustuse kui ka kõige muu kohta on siin päris palju infot. aprillis tuli siis idee ja paari kuuga oli kolmas täht lubadel ja ratas ka tartust ära ostetud. kuna hing ihkas kroomi järele aga rahakott ei ole kõige paksem, siis sai täitsa viisakas yamaha virago soetatud. enne aprilli kuud polnud kunagi kaherattalisega sõitnud.(mingi 125-sega põllul kündmine ei kuulu vist sõitmise alla XD). asun ma enamjaolt tallinas aga mõned korrad kuus saab ka tapavahel näha :)

kaaruks

Lugemata postitus Postitas kaaruks »

Hei

Sai nüüd siis puhtast uudishimust A-kat load ära tehtud. Varasem kogemus puudus. Suur tänu Olafile ja Unole Motokoolitusest.
Ratas on Kawasaki Vulcan 800.
Kulgen Tallinna ja Saue vahel.

Kõike paremat,
jan

kullu007

Lugemata postitus Postitas kullu007 »

Terevist!
Olen minagi siis uus siin ja ka ratta peal. Load sai tehtud ja ratas soetatud- Suzuki GSX-R 600 98 a. väljalase. Varsti hakkan siis ringi liikuma Raplas ja arvatavasti ka mujal :) . Varasemast siis paar sõna - sõidetud nii võrride,mopeedide,rolleriga kui ka mõne sovieti-aja liikuriga( jawa ja voshod 175 ccm) , kui ka veic proovitud krossiratast (suzuki 125 ccm).

Ivv

Lugemata postitus Postitas Ivv »

Tere. Paar päeva A kat taksus ja rattaks juba aasta tagasi soetatud Yamaha Fz6-s. Igasugu kahetattalistega olen tegelenud
vahelduva eduga varasest teismelise east.
PS! Eluvaimu sissepuhumist ootab juba pea 20 aastat seinud heades tingimustes veneraud K-650.

AndrewM

Lugemata postitus Postitas AndrewM »

Tere kõigile! Olen Andrei! Ma elan Tallinnas ja Narvaski samal ajal! Ma olen 20 aastane.
Eelmisel kuul müüsin ära oma 4rattatalise ja nüüd ostsin rolleri, kunagi püüan teda vahetada mingi väike tsikli vastu.
Tehnikahuvid mul on juba lapsepõlvest. Tegelen rehvidega, täpsemalt paigaldus , hoiustamine, pesemine, tasakaalustamine, pisiremonditööd!
Tahaks saada normaalseks motomeheks. :bsmile:
Edit mode: mai saand mitte vaiki olla :)

Kasutaja avatar

V2ike-Markson
Tsikkel: Kawasaki ZX12-R

Lugemata postitus Postitas V2ike-Markson »

Tervist siis ka minupoolt. Olen ka seda foorumit juba aasta lugenud ja otsustasin ka liituda. Kaherattalistega alustasin sõitmist juba lapsen, algul ilma mootorita ja hiljem ka juba võrriga ja jawadega. Paar aastat tagasi sain load ka tehtud ja liikumas võib mind näha Pärnukandis ja rattaks on TL 1000R

Võrr, Voshood, Jawa, Suzuki GSX 600F, Suzuki TL 1000R, ZX12-R
Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

Teretulemast kõigile :bsmile:

kiisu7

Lugemata postitus Postitas kiisu7 »

Tere.Nimeks Margot ja pärit Järvamaalt.Sain nädal aega tagasi load kätte:)))Endal veeil siklit ei ole aga olen sõbra oma laenanud(600 touring).Edu kõigile....

herki.

Lugemata postitus Postitas herki. »

Terekest!

Olen Herki ja esialgu veel kaunis roheline mootorrattamaailmas.
Ühel kenal maikuu päeval tuli mõte, te tahaks ka kaherattalisega kulgema hakata ja paari päeva pärast saigi kursustele kirja pandud, seega hetkel veel a-kati projekt pooleli. Esimesed õppesõidud tehtud tuli juba rattaisu peale. Aga iga algus on raske ja ka see, et ratastest mingi pilt ette saada. Varasemalt pole mootorratastega kokku puutunud (autode kohapealt tunnen ennast suhteliselt kodus) ja jube tobe on ikka minna poodi rattaid vaatama ja ainus mille järgi ratastel vahet teed on kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] (tõsiselt blondiini tunne oli ala millist ratast soovite? ee... punast).
Alguses mõtlesin, et lahe oleks cruiseriga kulgeda, siis tuli sõber oma bikei näitama ja vupsti liikusid mõtted bike peale. Ajapikku lugedes foorumit ja veidi süvenenumalt asjaga tutvudes ja rattaid uurides sai lõpuks hoopis otsustatud naked ratta kasuks ja mis seal salata, siis üks 600`ne Hornet seisabki mul hoovis ja esimesed ringidki tehtud. Loodan, et väga ämbrisse ei astunud, igatahes esialgu olen rattaga rahul.

Kuna kool lõpujärgus, siis loodan, et saan eksamid kiirelt tehtud ja kaaned tasku.

Vot sellised lood siis minuga.
Herki

ImWannabe

Lugemata postitus Postitas ImWannabe »

Võin ka julgelt öelda et naked/street on ka minu lemmik stiil :wink:
Kunagi kui vanus lubab ostan kindlasti

kraade

Lugemata postitus Postitas kraade »

Tervitused ka minu poolt, täna päeval suutsin ära anda Pärnu Arkis sõidu eksami ja nüüd siis täieõiguslik tsklist :D . Peamiselt siis elan, töötan Tallinnas, kuid üsna tihe Pärnu külastaja. Ringi liikumas on mind näha Suzuky Dr Bigiga ning huvi oleks ka kindlasti metsa müttama minna koos kaasfoorumlastega, kui muidugi kogemust rohkem koguneb. Rataste huvi on juba noorusest, kui sai võrriga ringi kolistatud, siis tükimaks ajaks peatus ja olekski nii jäänud, kui üks sõber poleks mul oma rattaga sõitu teinud ja ma end uuesti leidnud :evil: . Egas midagi nael kummi siis.

Kraade

Kasutaja avatar

VincentX

Lugemata postitus Postitas VincentX »

Tere olen Mario.
Tsiklid terve elu huvitanud, aga kunagi pole võimalust olnud, va. mopeediga sõit, masin mida ma eriti tsikliks ei pea.
Tahtmine on suur, huvi veelgi.
Masinat endal pole ehk kunagi saa vere ja vaevaga teenitud vajalik summa et siis alustada ka oma kaua oodatud unistuse täitumist.

Anniq

Lugemata postitus Postitas Anniq »

Tere,

olen Annika ja õpin alles. Huvi olnud pikemaajaline. Tuttavaid kaherattalise seljas vähe :( , aga eks neid kes "keskeakriisi" (niisuguse diagnoosi pani mulle üks hea kolleeg) põevad on ehk mõne aja pärast rohkem. :lol: Esimesed 1000 km on vist harjutamise mõttes tarvilik üksi läbi sõita (nii ohutuse mõttes?)

Ratta osas vaatan usinalt ringi. Varsti-varsti. /tegelt ei jaksa kudagi ära oodata/ 8)

Siia sattusin ikka nii nagu teised - sel kevadel oli aega (ja ka raha) asjaga tegelema hakata ja et kodutöö ära teha, tuleb ju vanemaid ja targemaid kuulata/lugeda. Nii ma sis siia saingi.

A

rattaletõmmatud
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas rattaletõmmatud »

tere anniq, vaata siis minu ratast ka eks:)

...nagu ratta peal...
Kasutaja avatar

Jambolaya

Lugemata postitus Postitas Jambolaya »

Tere,
olen olnud pisut aega biker.ee registreerimata uudistaja ning nüüd peale registreerumist hoidsin mõnda aega ennast siit teemast ennast tagasi. Lihtsalt tahtsin ennast tutvustada alles siis, kui ma ka tegelikult rattaga sõitma hakkan...

Täna õnnestus kõrvaldada viimane takistus ning võin legaalselt oma uue sõbraga ringi põristada (tänud Pihelgale).
Sõidukogemust on vähe, sõidud on piirdunud paarilt sõbralt ratta küsimisega, et prooviks pisut töristada. Teadmine, et varem või hiljem ma tsikliga päriselt sõitma hakkan, on juba ammu. Millegipärast olin kogu aeg veendunud, et minu ratas saab olema kroom, kuid peale sõidupaberite kätte saamist tsiklit otsima/valima hakates jõudsin ma üllataval kombel hoopis baigini (siinkohal tänud Suzumenile). Ja peab tunnistama, et ma olen oma X11-ga sigarahul.

Loodan hooaja lõpuks tasa teha suure osa oma kaotatud elust ning omandada sõiduoskused vähemalt sellel tasemel, et teised ratturid ei häbeneks minu seltsis ringi sõita. Loomulikult sellega ambitsioonid ei piirdu aga eks elu näitab :)

Jaanus

Hetkel mootorrattatu

Nuxxs

Lugemata postitus Postitas Nuxxs »

Tervitusi siis foorumi rahvale,

Ükskord jõuab aeg alati kätte, kui oma unistused teoks tehakse. Nüüd on sees selline imelik tunne, et aeg neid teoks teha on kätte jõudnud. Tähtis on momenti mitte maha magada, sestap olengi oma mõtted seadnud ka ametlikult A tähekese hankimisele. Nii et üks algaja siis veel juures. B täht on aga lubasid ehtinud oma uhkes üksinduses kaua-kaua. Foorumit olen lugenud külalisena hea mitu aastat, kuid nüüd tõenäosus suur, et tekib küsimusi, millele siit ehk lootus targemate vastuseid saada. Ja nii ma siis siin olen.

Oma vaba aja veedan põhimõtteliselt kogu aeg looduses, kas rattaga või niisama matkates ja pildistades. Neljarattalist kasutan eelkõige igatsorti selliste paikade lähedale sattumiseks, kus metsarajad, järved - sood ja muidu huvitavad kohad. Sestap silma jäänud ka hulga kilomeetreid lahedaid teejuppe ja radu kus nüüd nagu kihk kaherattalisega kulgeda. Nagu aru saada kisuvad mõtted pigem sellise enduro tüüpi aparaadi poole, kuigi päris totaalset mudauputamist ma ei plaani, pigem common sense nagu öeldakse, kuid mine tea, ära ütle iialgi iial.

Tin Julm

Lugemata postitus Postitas Tin Julm »

Foorumites olen Tin või Tin Julm. Tegelikus elus Merit. Lihtsalt juhtus, et ostsin endale pildi järgi ratta, siis panin end ka kooli kirja ja siis õppesõidus proovisin esimest korda elus, kas ikka üldse meeldib - meeldis küll :) Jaanipäevaks olid load tehtud ja nüüd vaikselt põristan. Kuna minu rattaga on mõnus just põristada, sest üle 90 sõites tundub juba pisut punnitamine, siis ei ole ma suurtesse seltskondadesse end pressinud. Eks ma olen ikka koba kah veel :)

nessus

Lugemata postitus Postitas nessus »

Tere.

Nessus alias Sven. Elan Soomes, sõidan Honda VFR 800 vtec-iga. Load tegin siin ja kevadel. Sõidan nii palju kui töö lubab.

Kasutaja avatar

goal
Tsikkel: Kawa VN 1500 Mean Streak

Lugemata postitus Postitas goal »

Servus!
Suurest igavusest ostsin kawa vulcani 750! Siis kunagi kevadel a-kati tegema ja nüüd siis juba mitu päeva load olemas ja oma 1300 miili läbitud (lol) Lapsepõlvest ka kogemus jawa ja voshodiga aga need pole võrreldavad suurused praeguse vulcaniga!
Ise pesitsen Tartus ja kõik tripiettepanekud on teretulnud!Siia sattusin loogikale tuginedes, kus sa mujalt ikka head nõu saad!
Kiirustage siis aeglaselt!
goal

Jawa, Voshod, Kawa VN 750, Kawa Mean Streak
Kasutaja avatar

chiwauwa
Tsikkel: ei ole enam :S

Re:

Lugemata postitus Postitas chiwauwa »

chiwauwa kirjutas:
chiwauwa kirjutas:

tere !

kõigile siis chiwauwa ja ringi sõidan hetkel125cc cagiva aletta oro s2-ga
hetkel meenutab küll rohkem vanaraua hunnikut aga kül ta varsti korda teen!!

lisaks veel muretsetud yamaha tzr125. sellel pemiselt ringi liigungi hetkel.

sai jälle masinat vahetatud ja hetkel oman siis aprilia rs 125 te.

rehvi guru :D

mees9999

Lugemata postitus Postitas mees9999 »

Panen siis ennast ka siia lõppuks kirja, ratas on siis hetkel kawasaki ninja ZX600r G1 . Aga alustasin kunagi nooruses nagu enamus, jalgrtas > moeed ( ise ehitasin) > Minsk (kolme käiguline, ehk vanem) > Uuem jawa 350 > Ural (ümber ehitatud) > Kawasaki ninja 95 a. ( mis ära varastati 5 aastat tagasi ) > ja müüd ikka Ninja ZX600R G1. Aga otsin endale sõidu kaaslast soovitavalt naiserahvas, kuna olen nagu algaja kes töristaks algatuseks vaikselt. ( täna 23.08.08 mööda vabakat sõites kella 21,50 ajal olin nagu naine roolis, kui möödus minust naine paljal bikel. Seega alagtuseks naistega sõidaks kuna ei ole ikka veel pädev. Ja suured vabandused kirja oskamatuse pärast ( mis teha kui koolis ei olnud aega käia) veelkord SORRY. :oops:

Rusty-nail

Lugemata postitus Postitas Rusty-nail »

Tere olen siis biker.ee kasutaja olnud juba 2 aastat, ning A1 kategooria on lubadel ilutsenud pea aasta. Praegu sõidan 125ccm Yamaha RD-ga ning ootan kuni saabuks vanust 18 ja saaks endale soetada võimsama tsikli :D

Kasutaja avatar

GoodCat
Tsikkel: SV650s, CRF450

Lugemata postitus Postitas GoodCat »

Homme rattaga arki ja siis jääb üle vaid sõidueksam ära teha. Sinine suzu sv650 Tartu vahel olen siis mina. Tänud siis mu sõpradele ja kasutajale puhh. Kena varustuse eest ja kes aitasid mul ratast vaadata. (w)

56654209

Keerme

Lugemata postitus Postitas Keerme »

Edu eksamil :!:

omrav

Lugemata postitus Postitas omrav »

Tere kõigile ka minu poolt. Nimi on Varmo. Olen sõitnud juba neli aastat erinevate ratastega(superbikest kuni chopperini)aga siia sattusin alles nüüd. :wack: Tundub, et olen paljust heast ilma jäänud aga nüüd on see viga parandatud. Õlu maitseb mulle ka. :bsmile:

Kasutaja avatar

Enduroist
Tsikkel: 125 honda endurokas

Lugemata postitus Postitas Enduroist »

Terekest siis, nimeks on Mihkel ning ringi sõidan oma endurokaga milleks on must/punane Honda XR125L 07/08.
Järgmine Juuni saab siis endale luba hakata tegema siia maani olen sõitnud metsavahet kuid bikerid järgmine aasta jõgeva treffil näeme! :bsmile: kohe kindlasti! :twisted:

Kõik võrri endurokad ühineme piirkonnast tabasalu kuni keila ning vääna! seltsis segasem kambas on juba paar endurokat. (sõidame metsas)
Vabandan offtopicu pärast. ma veel suhteliselt uus siin. :lol:

Kood: Vali kõik

Tervitades,
             Enduroist.
Ega ratas sinu eest sõida :wink:

kass525
Tsikkel: ilma hetkel

Lugemata postitus Postitas kass525 »

Tervitus! Sai ka see aasta ratas soetatud ja A- täht ka lubadele(teooria eksam sai juba jaanipäeva paiku tehtud a sõidueksami sai alles 14.august on ikka nilbelt pikkad järjekorrad!) .Rattaks sai 750 gixxer aastast 2000. See aasta on vist sõiduilmad otsas kah :( !
Indrek

Zatine

Lugemata postitus Postitas Zatine »

Tere. Nimeks Marite. Pole just väga kaua sõitnud. Aprilli lõpus sai mindud autokooli, mis läks välja augustisse, kus ma alles oma load said. Juuli keskel sain oma esimese mootorratta, milleks Suzuki GSR600, natukene liialt uhke esimeseks masinaks. Motohullus oli juba noorest peast kuid alles nüüd realiseeritud, üritan sõpru/tuttavaid nõusse saada, et nemadki endale A load teeksid. Seltsis segasem sõita. :)

Kasutaja avatar

coupemees
Tsikkel: cagiva--yamaha fzs 600

Lugemata postitus Postitas coupemees »

Nimeks on märten ja hakkan kohe kohe sõitma yamaha fzs 600
loodan ka sõidukaaslasi leida kui sõitmiseks läheb

tervitusi kõigile

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”