Yamaha DT50
Re: Yamaha DT50
See vana tüübi välimus mulle ratta juures meeldibki, kuigi värvid pole just päris õiged. Vähe plasti on küljes, mis on pluss!
Endale sobivas hinnavahemikus pole praegu veel ühtki normaalse välimusega sõidukorras masinat leidnud, kui rollerid välja jätta. Rolleriga mul aga sõita ei kõlba. Masina ostaks enamvähem selle suve, sügise ja natuke ka talve jaoks, järgmiseks suveks loodetavasti load taskus. Libedast teest nii palju et seda eriti ei karda. Kiirust saab piirata nii parema randme kui ka elektroonikaga, mille ise vaälmis teha ja külge kruvida saab. Viiekümnesest võiks küll mõelda aga kas need ka mägede peal kahe inimese ja pisikese pagasiga liiguvad või koolevad vaikselt ära? Ega ma ainult asfaldil ei liigu, kruusateid on riigis palju ja hetkel olen päris ehtsas maakohas, kus vene mopeedid kevadisel pehmel kruusateel täiesti hätta jäid. Sellest siis ka soov veidi võimsusevaru omada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.