K: Tuled???

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
kullu007

K: Tuled???

Lugemata postitus Postitas kullu007 »

http://www.album.ee/album/30008006/50008730

mul rattal siis siukesed tuled. Täna ülevaatuspunktis ei läinud kõige paremini :) Kas kellegil kogemusi- kui ma politsei ninaees siukestega sõitma tulevikus hakkan, kas nad nokivad. Probleem nimelt järgmine- tagaots ise ehitatud ja pandud siukesed tuled, millel puuduvad igasugu tähised...
Esituli siis mono ja ennäe imet, seegi ei pidavat sobima, kuna puudub pooltule markeering... Kui kellegil vedeleb midagi sarnast , millel pooltule markeering ka olemas, siis oleks vast huvitatud.
Aitähh!!! eelmisele omanikule, kellelt ratta ostsin, et ta mulle midagi ei maininud, et see ratas pole ise ÜV-lt läbi läinud. Mul puuduvad varasemad kogemused arvelolevate :) kaherattalistega ja arvasin , et tohib olla isetehtut- kuid ei.
Eks nüüd pean hakkama siis ratast ÜV- ks ette valmistama.

tänan tähelepanu eest !
kuldar

Panthera
Tsikkel: Honda

Re: K: Tuled???

Lugemata postitus Postitas Panthera »

(lol) mis ta on köögivalgustustuled sinna sisse pannud või ? :mrgreen:

Kasutaja avatar

-MeltDown-

Lugemata postitus Postitas -MeltDown- »

tuuning käepäraste vahenditega :D

Äigrumäe MC :)

pulsar
Tsikkel: GSF 1200 N

Lugemata postitus Postitas pulsar »

Numbri paigutamise suhtes ei öeldud midagi ?

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Sa pead seal ikka päris tublisti ümber asjad tegema, kui tahad närve säästa ja helkurvestikandjate tsekkidest pääseda!

Keretööd
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Oot-oot, sul on taga valged tuled ja loodad sellega ülevaatusest läbi pääseda?

Poolits igatahes märkab sellist pisiasja, et sul ei ole kehtivat ülevaatust, nii et sa pead raudselt midagi ümber tegema.

Kahjuks ei ole enam motodepoos lammutust, kust oleksid kindlasti mingi säästuvariandi leidnud, samuti on järgmise Kurtna laadani pikk aeg, nii et pead natuke ise tuhlama või rohkem maksma. Võid ka uurida autotuuningu juppe, ehk mõni jupstükk paljude firmade pakutavast laiast sortimendist sobib ehk ka sulle. Kõige kindlam laks on ikka võtta tehasetoodangu tuli, mitte loota, et isearetis ülevaatuselt läbi läheb. Loomulikult maksab enne ostmist ikka veenduda, kas antud tuli on ikka sellesse kohta sobiv.

Kuskil ARKi kodukal on täpsed kirjeldused olemas, aga lühidalt teadmiseks niipalju, et peavad töötama park-, lähi- ja kaugtuli, kollased/oranžid suunad ja punane taga/pidurituli, viimane peab reageerima nii käsi- kui jalgpidurile. Taga peab vist punane helkur kah olema? Iga tule peale peaks tootja olema vajutanud ka mingi tähekoodi, mille alusel ülevaataja saab kindlaks teha antud tule sobivuse, nii näiteks ei saa tagumiseks udutuleks mõeldu asendada tavalist tagatuld jms.

Kasutaja avatar

matu
Tsikkel: välismaa motikas

Lugemata postitus Postitas matu »

sang kirjutas:

Võid ka uurida autotuuningu juppe

Piilu esitulede ja tagatulede linkide alla....vbla saad just seal vajalikud tulemoodulid ning ümberehitamine ei saagi nii vaevaline olema ---> http://www.kgk.ee/hella/index.php?go=33

Aga jah, sellise ümberehitatud ratta puhul, millel siuksed "köögilambid" külge on poogitud peaks ikka enne ostu sedagi vaatama kas E märgistused peal...ilma nendeta ei saa ametlikust ülevaatusest juttugi olla.
Igaljuhul edu modimisel :wink:

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

StreetMotos täpselt sellised erinevat sorti tagatuled ja ka sarnase väljanägemisega suunad täitsa olemas. Tootjaks Hella ja kõikidel on vajalikud E-märgistused peal. Esiotsa suhtes on natuke keerukam. Minu soovitus on see mask sealt kus kurat visata ja midagi mõistikumat asemele aretada. Olemasolevale täpselt sama kujuga tulesid leida on suht lootusetu. Veel leiab mul kohapealt ühe kasutatud Suzu RF600 esitule ja nurgast katkise esikgondli, mida saad modifitseerida.

Ühesõnaga ootab sind ees mööda motopoode käimine ja millegi vähegi sobiva kokkuotsimine. Rahaliselt prognoosiksin seda tegevust suurusjärku 2000-5000 krooni olenevalt soovitavast tulemusest.

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

matu
Tsikkel: välismaa motikas

Lugemata postitus Postitas matu »

Esitulede asjus on tõepoolest vast kõige targem otsus see "tuli" sealt üldse eemaldada ja midagi uut korralikku asemele...näe ja ole nähtav ütleks 8)
Vaata siia ka ---> http://www.timeriders.ee/jupid/tuled.html, midagi meelepärast leiad kuskilt ikka.

Kasutaja avatar

Tuhkur

Lugemata postitus Postitas Tuhkur »

See tsikkel on mulle tuttav kunagisest politseisaatest

timoriik
Tsikkel: mõned on

Lugemata postitus Postitas timoriik »

see tagaots on üldse üks naljanumber. lihtsam oleks sinna panna suzu enda gondel koos legaalsete tuledega :idea:

Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

heh, ma arvan, et las poiss ehitab, naljanumber on see kui jutustad aga ise midagi ei tee. Täiesti normaalne tagaots kui talle endale meeldib. Jube lollakas oleks ka kõik asjad teha teiste meele järgi. Triumph rocketi väljamõtlejale ja hoss bossi loojale üteldi ka, et jobu mis sa teed, aga nüüd pappi nigu putru;)

Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...

Teema algataja
kullu007

quote="Panthera" mis ta on köögivalgustustuled sinna sisse pannud või ? :mrgreen:[/quote]

kusjuures ei ole- need on led-tuled, millel tagatuledel põleb 1 keskmine led ja pidurdades hakkavad ümberringi ledid põlema- st. et tegelt on nii nagu peab. Ja need ledid on punased...
suunatuledel on sees oranzid ledid... jällegi nigu peab :)
ja kusjuures need on isegi valges näha ja minumeelest paremini kui mõnedel

Teema algataja
kullu007

numbri ja ämbri kohta siis niipalju, et juba paigutasin numbri ümber- (panin teistpidi kaldesse) , kohe panen teised suunad veel abiks... sellest veel üks küsimus-
Kas suunatuled võivad olla ilma tähiseta- st. need tuled mida saab a`la Kurtna laadalt 250 eek- uga ?
esitule viin veel vastavusse nõuetega ja tagatule lisan või asendan , ei tea veel täpselt... Kiire ka ju asjaga... sõita tahaks , krt.
Siis on plaanis peale hooaja lõppu tagaotsa veidi modida, mitte palju aga midagi ikka ja ratas saab uue värvikihi... see tulevik.

Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

sul on pisike jama selle asjaga seal taga... kui sa tahad ümmargusi nö ferrari tüüpi tagatulesi panna, siis minu arvamus on, et tsikkel peaks olema punane või siis tuled väiksemad ja ilma selle metallist rõngata seal ümber, kuidagi silma jääb riivama see, et keset kandilist tagaotsa on järsku suured ümmargused tuled, küljed on väga head mu arust aga see tagaits võiks olla midagi muud, proovi kalde alla panna või miskit muuta, see mis praegu on jätab mulje, et midagi on kas liiga palju või midagi on puudu ei ole "õige". samas võid ka nii jätta ja siis igale ühele seletada edaspidi, et see ei ole pooleli, et see peabki nii olema. Ma ei tea kui noor sa oled aga see tagaots meenutab mulle vene multikatest miskist robotit.. sellest multikast vist kus üteldi ilusaid sõnu jutulinnu kohta. Selline kandiline ei taha juba ainuüksi paagi kujuga harmooniasse minna. Kui otsid miskeid ideesi siis päris hea koht on streetfighter.nl seal päris hea hunnik igast materjali.

Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...

Teema algataja
wtking

Lugemata postitus Postitas wtking »

Need tagumised tuled on küll ju täiesti tavalised aia kaunistamise LEDid, mille eest küsitakse hingehinda ja on täitsa Bauhofis aiaosakonnas saadaval :P

timoriik
Tsikkel: mõned on

Lugemata postitus Postitas timoriik »

sellepärast ongi naljanumber ,et liiga kandiline. sobiks hästi K1 või K2 tagagondel hästi. oleks asi harmoonilisem. aga jah, praegu suvi ja suurehitus oleks lollus. proovi tuled legaalseks teha ja hiljem (talvel) aega ehitada.

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Kas suunatuled võivad olla ilma tähiseta- st. need tuled mida saab a`la Kurtna laadalt 250 eek- uga ?

Jah aga miks need suht kallid 250 suunad ilma tähistuseta on. Minu teadmist ja praktikat mööda on Eesti motopoodides suundade hinnad 120-300 krooni ja neil ikka E tähistused kenasti peal.

Aga vastus sinu küsimusele tähistuse osas on see, et ükski tuli (ei suund ega muu märgutuli) ei tohi olla avalikus tänavaliikluses ilma tähistuseta.

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Hr Nõelal on ka mingine sortiment tsikli juppe (enamus vist R seeria rataste omad)

Teema algataja
BikeWarrior

Lugemata postitus Postitas BikeWarrior »

Suunakate kohta olen ülevaatuspunktis niipalju kuulnud,et alla 97a masinatel ei pea olema E märgistusega suunad. Võivad olla ka iseehitatud, peaasi, et toimiks ja oleks õiget värvi.

Teema algataja
kullu007

BikeWarrior kirjutas:

Suunakate kohta olen ülevaatuspunktis niipalju kuulnud,et alla 97a masinatel ei pea olema E märgistusega suunad. Võivad olla ka iseehitatud, peaasi, et toimiks ja oleks õiget värvi.

mul ratas 1998 a väljalase, niiet vist ei kehti minu ratta kohta...

Kasutaja avatar

MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

enamvähem sobiv teema.... kas eestis müüakse sarnaseid tulesi? http://www.motoplaza.org/mp-tuotteet/ta ... m-H4-Musta soome on küll lähedal, kuid igapäevaselt siiski sinna ma ei satu.

フーリガン
Kasutaja avatar

Hunnev
Kaupmees
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hunnev »

meil poest saab selliseid

http://www.parnumoto.ee
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Kasutaja avatar

Hunnev
Kaupmees
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hunnev »

ja saab ka selliseid kroomist

http://www.parnumoto.ee
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Kasutaja avatar

MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

aitäh. pärnu satun tihedamini kui soome:D

フーリガン
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”