Kodar katki
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
sinilind123
Teema algataja - Postitusi: 1045
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Kodar katki
Tere! probleem selline: avastasin eile et 1 tagaratta kodar on katki läinud. ülejäänd kõik on väga kõvasti (ühtki lõdvat kodarat pole). homme vaja teha 150km ots ja nädala lõpus sama pikk maa koju tagasi. kas kannatab ära sõita? midagi hullu juhtuda ka võib ?
Bluebird.
Re: Kodar katki
sinilind123 kirjutas:Tere! probleem selline: avastasin eile et 1 tagaratta kodar on katki läinud. ülejäänd kõik on väga kõvasti (ühtki lõdvat kodarat pole). homme vaja teha 150km ots ja nädala lõpus sama pikk maa koju tagasi. kas kannatab ära sõita? midagi hullu juhtuda ka võib ?
Bluebird.
Tere,
Mina soovitaks Sul rehv tühjaks lasta ja poolik kodar niplist välja keerata.
Rõhk sisse ja tuld.
parimat,
Imre
-
sinilind123
hmm. ei ole enne kodarveljega kokku puutunud (va. jalgratas) et milleks see hea on kui pooliku kodara küljest ära keeran ? ja milleks see halb oleks kui külge jätan ?
Bluebird.
-
HRQ
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Kui katkise kodara külge jätad, siis hakkab see ju seal küljes tilpnema !? Võib kuskile vastu käima hakata ja kodarapesa ära kulutada. Kui võimalik, keera lihtsalt katkine osa nipli seest välja, osta uus kodar ja keera asemele. Kui muidu velg korralik ja kodarad pingu, siis ühe kodara puudumine ei tohiks negatiivseid kõrvalmõjusid tekitada lühikesel sõidul.
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
-
sinilind123
tõstatan oma vana teema uuesti üles.
juhtus nii, et ei olnud aega kodarat ära vahetada ja hooaja lõpuks oli mul 3 kodarat ära murdunud. nüüd oleks vaja uusi, kuidas mõõdetakse kodarapikkust. või kui mul 18tolli enduroka velg, siis äkki keegi teab kodara mõõtu ? mismoodi käib 3 kodara külge keeramine ja pingutamine? saab sellega koduste vahenditega hakkama ? müüakse üldse 1 kaupa kodaraid ?
vot täpselt nii palju küsimusi mul.
Sinilind.
sinilind123 kirjutas:kuidas mõõdetakse kodarapikkust. või kui mul 18tolli enduroka velg, siis äkki keegi teab kodara mõõtu ? mismoodi käib 3 kodara külge keeramine ja pingutamine? saab sellega koduste vahenditega hakkama ? müüakse üldse 1 kaupa kodaraid ?
vot täpselt nii palju küsimusi mul.
Ikka müüakse kodaraid ühe kaupa ka. Ühe kodara teiste vahele toppimine võib paras pusimine olla. Kui katkise kodara pealt pikkust tahad mõõta, arvesta äramurdunud tüki pikkust ka. Kodarate pingutamiseks on üsna korralikku võtit vaja, muidu keerad nipli kandid maha. Kodaraid on parem pingutada kui rehv maha on võetud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.