Positiivne kogemus motopolitseiga
-
motoratsutaja
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Täna sõitsin pirita koselt alla ja lükati silla peale ja siis pirita suunas, pole 3 nädalat sõitnud kuskil ja sõitsin mäest ülesse, autost mööda ja siis mäest alla keerasin kraanid lahti, peale kurvi vaatan keegi ukerdab teepeal ja oi näe imet kui lähemale jõudsin et motopolitsei kes andis peatumismärguannet mulle
, hoog maha ja seismama, ise mõtlesin et palju nüüd tuleb kiiruse ületamise eest aga küsiti lube ja dokumente ja uuriti et kuidas ratas on ja et uued rehvid all jne et soomes koolitusel samad rattad ja kiideti et väga head ja ma omaltpoolt lisasin ka kiidusõnu kuigi ka paar viperust on olnud aga need suht pisiasjad. Siis ütles et kui edasi liigud, ära siis nii palju peale keera , võta rahulikumalt et väga kenasti oli kuulda kuidas ma tulin..... Ma veel ütlesin et huvitav et originaalsumpsiga üldse kuulda on seda ratast aga vastuseks sain et oi oi kui kenasti oli laul kuulda
Ma mõtlesin et vot nüüd ikka jooppas, tänasin, soovisin head õhtut ja jätkasin sisi rahulikult teed. Vahel ikka läheb hästi ka
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.