Raske endu metsaradadele(Harju)
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
tänud sulle veelkord Mella, et mind seal aitasid!! Oli hea et mul taga sõitsid. Hetk enne veel mõtlesin, et lasen su ette. Nu läks hästi, et midagi väga hullu ei juhtunud, aga hetke seisuga olen 2 kuud rivist väljas. Põlve sidemete rebenemine. Samahea kui kips aga saan homme ehk ortopeedilise põlveliigese toe ja sel moel kipsi vältida.
Nats s...t lugu et keset hooaega kui suvi just algamas, pean pausi võtma.
See eest saan rahumeeli rannas pikutada....!
Ja on põhjust kohe soovitada ja endale soetada vastavad ortopeedilised kaitsmed millega oleks saanud praegust jama suure tõenäosusega vältida.
Hea et mul põlvekaitsmed olid. Ilma oleks ehk terve põlv ribadeks olnud. mine tea!?
kerge peapõrutus ka. kael on kange ja pöörata ei saa. aga ei midagi hullu.
Ja kõik teised, hoidke puudest eemale!!!
kasutage kondoomi ja teisi kaitsevahendeid! kiiver on ainult üks väike osa kogu turvakompotist.
raske planeerida, et kõigile sobiks, aga juulis või ehk augstis võiks see toimuda, kuidas arvate?
creativ kirjutas:Samahea kui kips aga saan homme ehk ortopeedilise põlveliigese toe ja sel moel kipsi vältida.
Nats s...t lugu et keset hooaega kui suvi just algamas, pean pausi võtma.
See eest saan rahumeeli rannas pikutada....!
Ega suvel eriti sõite polegi. Tolmab ja palav.
Sa lase see ortopeediline tugi peale jättagi - pole põlvekaitsmeid vaja
Mis kaitsmed sul on? liigendiga? ülalt seotud? Need reeglina väänamise eest tüesti ei kaitse. Kuigi.. palju see bracket korraliku väänamise korral aitab?
Sul ilmselt see rebend juhtus lollisti kukkumisest. Kiirust ju polnud ollagi. Ehmatasid ära, kui hakkas valele joonele minema ja hüppasid pealt ära ja viltu jala peale? või põlvega vastu maad? seal liiva sees oli miski pressitud koht küll.
Ma algul ehmatasin ära, et sa seal üldse ei viitsinud liigutada pärast polnud häda midagi, käisid nagu mees muiste ja omal rattal tulid metsavahelt välja ka.
-
- Tsikkel: 790AdvR
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Mina olin eile üks kahest mammutendurost ja minu jaoks oli see esimene kord liiva sees sõita. Kui alguses kartsin puujuuri, hüppeid, liiva ja valvekoera, siis lõpupoole oli juba tükkmaad kindlam tunne. Üritasin ka targemate räägitud teooria omandada ning praktikas proovida, aga see viimane tahab veel harjutamist. Igatahes soovitan kõigile, see kogemus ei jookse mööda külge maha.
Tänud ka nendele, kes andsid oma päris-enduurot mulle proovida, väga lahe.
Creativ'le kiiret paranemist!
Batman kirjutas:vaat kus lugu, kiiret parenemist!
Piipz, Madone ja teised enduurodega matkahuvilised! eelnevalt rääkisime, et võiks üks nv väikse matka teha, kas idu virumaa kanti või äkki hiiu, saaremaale. (reedel tööpäeva lõpust pühap-ni)
raske planeerida, et kõigile sobiks, aga juulis või ehk augstis võiks see toimuda, kuidas arvate?
Mina olen kindlasti nõus... võiks marsruudi timmida kuhugi kus meist mitte keegi käinud pole kasvõi mõni täiesti lambi koht...
-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
Piipz, Madone ja teised enduurodega matkahuvilised! eelnevalt rääkisime, et võiks üks nv väikse matka teha, kas idu virumaa kanti või äkki hiiu, saaremaale. (reedel tööpäeva lõpust pühap-ni)
Pakuks välja Ida-Virus masruudi: Kiviõli mägi (kes väga auru tahab välja lasta saab mäkketõusu teha), Aidu karjäär, Puhatu turbaväljad, Sirgala karjäär, elektrijaamade tuhaväljad. Soovi korral nende vahele veel midagi huviväärset. Aeg augusti keskpaik.
votvot. see on huvitav, olen käinud jala Aidu karjääris matkamas, täpsemalt Eskut vaatamas seal oleks enduuroga kimada väga lõbus.
seega, ma tuleks hea meelega punti.
aga teeme juuli keskel ka ühe nv enduuro seljas, nt. kimame Vormsile, virtsu raudteetammile jne. niiet tulistage ideedega, joonistame gpsile raja ja anname tuld!
selline paaripäevane üritus peaks koosnema siiski ka algus-, vahe- ja lõpppunktist. Ja ööbimised peaks ka olema mõnusad ning sisustatud.
Lisaks peaks olema reaalne ka planeeritavasse ööbimiskohta jõuda Elu näitab, et veidi üle poole planeeritud trassist tehakse ära
Seega, kui pundi jaoks liiga keeruline trass valida, ei jõua kohale (sile rehv ja palju liiva), liiga lihtne jälle igav (kruusateel tolmu näksimine).
Keeruline
võiks marsruudi timmida kuhugi kus meist mitte keegi käinud pole. kasvõi mõni täiesti lambi koht...
Täiesti suvaliste kohtade külastamise mäng on Geodashing.
jÕGEVATREFF
Tere..tekkis küsimus kas on keegi kes viitsiks ka jõgevatreffile sõita läbi metsade ehk tallinna lähedalt kuni jõgevani.Oleks hea kui saaks ka foorumis panna teema ylesse varakult.Loodan et siis on ka normaalselt tulijaid
-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
selline paaripäevane üritus peaks koosnema siiski ka algus-, vahe- ja lõpppunktist. Ja ööbimised peaks ka olema mõnusad ning sisustatud.
Lisaks peaks olema reaalne ka planeeritavasse ööbimiskohta jõuda Elu näitab, et veidi üle poole planeeritud trassist tehakse ära
Seega, kui pundi jaoks liiga keeruline trass valida, ei jõua kohale (sile rehv ja palju liiva), liiga lihtne jälle igav (kruusateel tolmu näksimine).
Keeruline
Linnameeste värk: saateautod, õhtul kohalik VIA ja tantsutüdrukud
Saab ka lihtsamalt aga siis peab muidugi elamise ja provilandi ühes vedama. Laagrisse jääb siis kui sõitmisest siiber ja sobiv koht leitud. Selge et tripi punktid mida läbida ja kuhu jõuda vaja paika panna aga joon maha vedada ja sellest minutise täpsusega üritada kinni pidada...
ses suhtes, et gpsile annab ju vägagi eduliselt vahepunktid ära määratleda, kindlasti ei pea koos sõitma, kerged enduurod pangu ees jugama, vahepunktis saame kokku, vaatame näod ja vigastused üle ja ketrame edasi
jõgevaterfile lähme loomulikult läbi kruusa- ja metsateede.
registripillid ikka, 20-30% on asfaldit (tankimised, sinna ja ärasõidud), kui seadusesilmad on sõbrad, siis hüppa aga punti.
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
jou!
Tervitused kõigile ja toredat suvealgust!
Kui PODMX-id kätte saan siis olen jälle sõitja. Ei kannata 2 kuud niisama vedelda. Kolm nädalat vähemalt peab eemale hoidma.
Jõgevatreffile tõenäoliselt ei ole tulemas tsikliga.
Saate seltskonna nagunii kokku. Huvilisi ju palju kes kruusa ja metsa ihkavad.
Edu!
Siia?
krt,ma elan sealsamas ,mitte küll Lambi aga Juhtme tänaval ,ok,ega lähipäevadel pole plaanis kuskile puurima kellegil plaanis minna? tuleks ka rasvu raputama
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
okei, siiski mustjõe maastikusõiduala!
http://www.rmk.ee/pages.php3/01032601
liiva paistab seal päris korralikult olevat
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.