Hälvik- Mootorratturid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

ht99

Lugemata postitus Postitas ht99 »

mart211 kirjutas:

Kellele hälvik, kellele mitte.
Ei oota pikka arutelu lubadeta juhtide üle.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=19208674

Sellest on juba juttu olnud, eraldi teema isegi ;)

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

mart211 kirjutas:

Kellele hälvik, kellele mitte.
Ei oota pikka arutelu lubadeta juhtide üle.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=19208674

Pilt

http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=42120

Viimati muutis Primo, 26 Juun 2008, 23:37, muudetud 1 kord kokku.
Challenge the Adventure.Ride The World

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

TÄESTI LÕPP. Ma ei näe ikka mitte midagi.
Nagu ma olen täna korra samal teemal öelnud-Peale Jaanipäeva(selge grupijuhina) on silmanägemine sama halb kui Niki(loodan, et kedagi ei solva) :D

Luban, et täna enam postitusi ei tee ja lähen magama :D

sicar

Lugemata postitus Postitas sicar »

täna nii mõnigi autojuht veits vaatas vist kurja näoga kui oma gsxe 1100-se ja ilma siduri trossita rohelise süttides jalgadega vudides käiku sisse lõin ja lackucarasha vastast parklast kuni harkuni vaikselt kulgesin :) aga õnnex ainult korra suri masin välja ja takistasin tagantulevat masinat ...aga jäädi ikka rahulikuks :)

diio2

Lugemata postitus Postitas diio2 »

... life begins @ 1000 cm3 (996cm3)
Kasutaja avatar

Primo

diio2 kirjutas:

OH MY GOD...

Ma lihtsalt ei jõua neid pilte siia laduda :mrgreen: :wack:

Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR

Lugemata postitus Postitas speedvana »

diio2 kirjutas:

nii pimesi ei võtaks omaks, kui näeks noore naisterahva pilti siis mine tea?! ja kawasaki pole ka minuoma

aavel

Lugemata postitus Postitas aavel »

Lugesin siin teema kohta kommentaare delfis ja postimehes... Jumal, Sa näed ja Sa ei mürista!?!

Valgustan vähe seda olukorda - võiks isegi öelda, et olin sündmuste keskel.
Neiu on minu elukaaslane ja selleks "tapariistaks" oli Ninja 636.
Olukord oli äärmiselt lihtne - nagu ikka jaanipäeval tulevad sõbrad külla, kes tahavad ka kahel ratttal sõitu proovida. Teadagi lubadeta vennikesi ja preilasid oma masina lenksu ei usaldata. Nii juhtuski, et sõitma pidi neiu ise. Parandaks siiski selle sõbra sõidutamise sõbranna sõidutamiseks. Tegemist ei olnud hulljulge pikaajalise kihutamisega tundmatul, kurvilisel teel (mitte, et ma tegu püüaks õigustada), vaid orienteeruvalt 1,5 km pikkusel avatud maastikul ja hea nähtavusega teel kiirendamisega ja kohese mahapidurdamisega. Kiirus fikseeriti tagant, ehk siis škoda oli pargitud oskuslikult nurga taha (põhjus võib olla selles, et sama masinaga oli eelnevalt paar kiiremat ringi tehtud, kuid radarisse ei sõidetud). Mingit tagaajamist ega eest ära sõitmist ei toimunud, politsei jõudis tsiklini, kui see oli juba ringi pööranud ning alustas tagasisõitu.
Igaühel on oma arvamus, kas tehti surmasõitu või mitte! ...vähemalt peaks see väike jutt selgitama olukorda mõistmaks juhtunut!
NB! Neiu arvates oli luuasõidu vihje hästi sõnastatud!
Edu ja päikest ja trahvivaba suve kõigile!

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Ahoi, Aavel!

Las koerad hauguvad, karavan liigub edasi!

Tahtsin küsida, et kas miilitsad olid muidu mõistlikud või tekid tükitööd?

8)

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

aavel

Lugemata postitus Postitas aavel »

Politseionud olid suht lärmakad ja erutunud, sõnad ei tulnud loogilises järjekorras meelde... aga eks mehepojad mõtlesid juba preemiapunktidele, mis sellise kiiruseületaja püüdmise eest soolas on :)
Seis iseensest muidugi nutune, ilmselt tahetakse nüüd riigikassasse negatiivse eelarve täitmiseks kopsakat panust ja koorikud on ka riiulisse seisma minemas...

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

Hea et politseil ei ole täna nii hästi arenenud njuhh ja vaistmismeel, et otsa vaatamisega ütleks, kle kutt! sa oled küll päris kõvasti kiirust siin viimasel ajal ületanud. Kirjutame välja hunniku protokolle ja võid jala koju minna.
Mina sellise pollari kätte sattuda ei tahaks... :roll:
kui midagi sarnast peaks tulevikus võimalikuks osutuma siis panen küll vabatahtlikult sildi HÄLVIK MOOTORRATTUR kaela. Aga seni tuleb seadusesilmal areneda, tundide ja päevade viisi võsas passida, kalleid ja kiireid autosid soetada, tavakodaniku mõnitamist kuulata, et minu "salajas ja teki all" tehtud kiiruseületamised kuidagimoodi vahele võtta.

Jõudu neile selles! :twisted:

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Ehhe oleks seal Tartukandis Honda kihutand siis oleks ainult ühte naisukest osanud eeldada :D .

Just enjoy ... nothing less, nothing more

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Primo kirjutas:
diio2 kirjutas:

OH MY GOD...

Ma lihtsalt ei jõua neid pilte siia laduda :mrgreen: :wack:

Ma polegi ainuke pime ja ähmane :D

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

creativ kirjutas:

Hea et politseil ei ole täna nii hästi arenenud njuhh ja vaistmismeel, et otsa vaatamisega ütleks, kle kutt! sa oled küll päris kõvasti kiirust siin viimasel ajal ületanud. Kirjutame välja hunniku protokolle ja võid jala koju minna.

Omast käest tean seda öelda, et kiiruseületamist niimoodi fikseerida on suht võimatu, aga vot väikse joobega juhtide puhul on selline silmavaade ja juhi pilgu jälgimine täisa omal kohal ja niiöelda "vanad kalad" politseis suudavad suhteliselt täpselt eristada napsitanud juhi kainest juhist palja otsavaatamisega.

Keretööd

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Ei vaeva nad ennast otsavaatamisega. Või siis on mul pidevalt purjus pilk, aga tsikliga sõites peatavad nad alati ja toru puhuda lasevad ka alati. Tüütu tegelikult, samas tolereerun, kuivõrd frustreeriv on kuulata üle päeva, kuidas jälle mõni lubadeta vend kusagil tsikliga üle kaela keeranud on. Eriti just viimasel ajal ei taha enam kuulata juttu a'la "ega load ei sõida".

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Jõudu mööda Haapsalut ringi kiirendavale helesinist metallikvärvi plastmassratta juhile - ehk leiad lähiajal omale mõne seina või posti.

Midagi muud lihtsalt ei suuda ratturile, kes mõlemas suunas ülekäiguraja juures seisma jäänud autode vahelt, kes väiksest, korrektselt jagratast käekõrval lükkavat last üle tee lasevad, peeneks keerates läbi nõelab, soovitada.

Kasutaja avatar

Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

võttes arvesse, et enamik inimesi suhtub invaliidide kohtadele parkijatesse ülimalt negatiivselt, siis tsikliomanik võiks oma ratta ikkagi mujale parkida, mitte puudega inimese sõiduki kohale.
nr 88-- kroomi omanik (olemas pilt puudega inimese sõiduki kohal laiutavast kroomist selgelt loetava numbriga 28.juunist), kui sa just ajuinvaliid ei ole, siis magistraali keskuse parklas on ruumi küll.

Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Kasutaja avatar

libisevsidur

Lugemata postitus Postitas libisevsidur »

10.juulil kell 17:50 Tallinnas Vabaduse pst - Sõbra tn ristis ülekäiguraja foori alt sõitsid sa lgp kroomiomanik ikka väga punase tulega üle...

Huck
Tsikkel: zr550 "Zephyr"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Huck »

Täna panin ise tõsist hälvikut! Nimelt passisin maanteel pikalt mõõdasõidu hetke ning kui see õnnis hetk tuli läks kohe käik alla ning tuld. Kahjuks jäi märkamata, et algselt kaugel taga paistnud masin oli mulle järgi jõudnud ning omakorda mõõdasõitu alustanud. Uskumatu kuidas haagisega landcruiser pimedasse nurka võib mahtuda. Ühesõnaga tahtsin küljepealt siseneda :wack:

Nii et AP Agency OÜ kirjadega tsiklihaagisega landcruiser, kes ilmselt saarde võistlustele suundus, minu vabandused... natuke jäi laksust puudu.

Puud hüppavad teele väliskurvist!
Kawa zr550 "Zephyr", Honda CBR1000f "Hurricane"

Anders
Tsikkel: TDM850

Lugemata postitus Postitas Anders »

Pool tundi tagasi käis Viru ringi juures vilgas tegevus ja võeti miski baigi seljast üks taat päris hellalt maha. Ilmselt oli enne juba mõnda aega kõva tagaajamine politsei poolt ja kuidagi sattus mees Pärnu maanteed mööda suunaga Viru poole. Politsei poolt päris nutikas blokeerida jalakäijaid täis ülekäigurada suvalise võrkpiirdega, mille abil ka mees pidama vist saadigi.

Kasutaja avatar

Primo

Anders kirjutas:

Pool tundi tagasi käis Viru ringi juures vilgas tegevus ja võeti miski baigi seljast üks taat päris hellalt maha. Ilmselt oli enne juba mõnda aega kõva tagaajamine politsei poolt ja kuidagi sattus mees Pärnu maanteed mööda suunaga Viru poole. Politsei poolt päris nutikas blokeerida jalakäijaid täis ülekäigurada suvalise võrkpiirdega, mille abil ka mees pidama vist saadigi.

Äkki oli hilinemas Chupa-Chupsi Põlvkonna koosolekule Viru Keskusesse? :)

Anders
Tsikkel: TDM850

Lugemata postitus Postitas Anders »

Primo kirjutas:

Äkki oli hilinemas Chupa-Chupsi Põlvkonna koosolekule Viru Keskusesse? :)

Ma ka algul mõtlesin, kas mingid vanalinna päevad või kino pole käimas – palju rahvast, kaamerate välkumine, a nähes millise rõõmuga tüüp tsikli seljast maha kisti... bad day for someone.

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

Ma ei ole muidu iriseja ja ise mingi super sõidumeister, aga täna panin tähele ja ehk keegi tunneb ennast ära.
Võiks kokku siin leppida, et see mees kes alles esimesi samme tsikli seljas teeb või on pidanud pika pika pausi ei hakka oma vinget uut varustust ja pilli nõmedal moel demonstreerima.
Täna, kella 17.50 paiku kakeradasid kaks chopperi/cruiserilaadset kroomi suunaga sõpaka algusest mustamäe poole. Varustus uhkem kui kellel iganes, hääled justkui custom harrikatel jne. Hakkasid siis sõeluma- gaasitama (vaja ju hääli demoda) täietsi kogenematult autode vahel. Siis keeras üks mees neist teise ritta, minu ette (olin autoga) ja jäi seal koperdama. Ühesõnaga- igast liigutusest oli näha, et jube kõvad kutid, aga oskusi ja teadmisi valdkonnast napib. Peale seda suurt ja "effektset" tõmblemist sai neil mõistus otsa, sest nad ei olnud otsustanud kuhu suunas sõita....jäid bussipeatuses seisma. :wack: Sel hetkel ma möödusin neist.
Ühe "ässa" nr. tähed olid JV....Ehk tunneb keegi ennast ära. (crash) jube koom oli vaadata. tuli meelde see aeg, 20 aastat tagasi, kus käidi väiksel munamäel oma uusi mäesuuski näitamas, aga alla lasta ei julgend, sest oskusi polnud ja kuidas sa siis teiste nähes ikka külja maha paned (lol)

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Rollumees

Lugemata postitus Postitas Rollumees »

Täna Tartus u. kell 20.30 vms juhtus selline asi. Tegin vasakpööret ja vaatasin, et autod alles hakkavad foori tagant eemalt tulema. Alles poole vasak pöörde ajal nägin/kuulsin kuidas üks tsikkel tagarattal minu poole tuli aga siiski ei jäänud keset teed seisma vaid pöörasin vasakusse ritta aga ette jäin ikka (ainult tsiklile) kuna ta tuli ikka suht kiiresti. Iseenesest midagi vist ei juhtund(ei näinud mis tsiklimees taga tegi vms aga järgmist reaksiooni vaadates oli suht vihane) aga pean siiski vabandama kuna ei arvestand sellega, et tsiklimees võib hakata ju kiirendama hullult. Ära pikka viha pea :wink:

Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

Miks sa sellise hälviku ees vabandad ? Ma oleks talle pigem keskmist pikka näppu näidanud sellise teo peale. Liiklus EI OLE koht kus oma RRRRRRRRRRRRR ratta võimeid ning enda olematut aju demonstreerida (togi)

Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Rollumees kirjutas:

Tegin vasakpööret ja vaatasin, et autod alles hakkavad foori tagant eemalt tulema. Alles poole vasak pöörde ajal nägin/kuulsin kuidas üks tsikkel tagarattal minu poole tuli aga siiski ei jäänud keset teed seisma vaid pöörasin vasakusse ritta aga ette jäin ikka (ainult tsiklile) kuna ta tuli ikka suht kiiresti.

Nagu aabitsast võetud : ristmikult kiirendamine üldisest liiklusfrondist kordades erinevalt lõpeb varem või hiljem kellegi külje vastust maha voolates. Ratta seljas on sellest üsna raske aru saada, teiselt poolt vaadatuna aga üsna lihtne.

Suzuki GSX 750 Inazuma

Rollumees

Lugemata postitus Postitas Rollumees »

kUI Õlled sees siis vabandused liiga kerged tulema. Samas enamus tsikliõnnetused juhtuvad ettekeeramise tõttu kuna ei arvestata tsikli suuremat kiirust/paremat kiirendust. Eks õhtuses linnas on end ikka mõnus vahel välja elada ja sellega peaks arvestama hakkama kõrvalteelt tsiklit nähes. Samas pole vaja tsiklimehel kohe näppe sirutama hakata kuna see näitab ainult su haritus taset.

Kasutaja avatar

Üllar
Tänatud: 4 korda

Re: Hälvik- autojuhid

Lugemata postitus Postitas Üllar »

Tartu lähedal Külitse-Haage teel.
Tegin parempöörde peateele ja sain sõita oma 500 meetrit,kontrollisin peale pööret,et taga kedagi ei ole.
Kunas pääsukesed olid madallennul tee kohal siis arusaadavalt kiirust hoidsin 70..80 kmh.
Järsku möödus 140..150kmh minust mingi 500-ne bmw,ilma veendumata,et ma teda märganud olen.
Ta ei vähendanud kiirust isegi teeäärsete elamute piirkonnas.Mis juhtuks kui kusagilt satuks teele laps....
Nii et noored sellid-kiirendusvõistlusi korraldatakse ka ametlikult ja ohututes kohtades.

tonup

Lugemata postitus Postitas tonup »

Terekest kõigile!

Olen seda foorumit jälginud pikalt-pikalt ja saanud siit palju abi varustuse muretsemiseks (tsikli jaoks kah loomulikult, aga sõitmiseni läheb veel tiba aega).
Sõna võtma ajendas mind enne ametlikku "siklimehe" staatust see, et eile pirita teel keegi kollase kiivriga tola tegi oma käepärastest vahenditest kokku klopsitud enduuroga vigursõitu autode ees, vahel ja küljel. No teate küll, tagaratta ja esiratta peal, jalad õhus ja ise püsti jnejne, nagu kasakad obesega. Kena vaadata jah, a no kurat, tipptunni aegne pirita tee ei ole teps mitte sellejaoks! Väikese M-i puhul saab abi siit , kui on vaja trikke demonstreerida siis on selle jaoks omad kohad ning ajad olemas. Kui alla aetakse, siis "kes otsib, see leiab" ja pagan temaga, aga juht peab elu lõpuni elama teadmisega, et ajas inimese surnuks. Kuna oli mitu korda eriti ohtlikke olukordi, siis mu naine oli pärast endast väga väljas (tema oli roolis). Vaevalt eilne kangelane seda foorumit siin loeb, siin paistavad olevat arukad inimesed koos, kuid vähemalt sain ära öelda. Loomulikult teatasin ka poolitsale, a no kuniks nad kohale jõuavad on trikimehed juba nelja tuule pool laiali...

sedapsi siis...

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

tonup kirjutas:

Terekest kõigile!

Olen seda foorumit jälginud pikalt-pikalt ja saanud siit palju abi varustuse muretsemiseks (tsikli jaoks kah loomulikult, aga sõitmiseni läheb veel tiba aega).
Sõna võtma ajendas mind enne ametlikku "siklimehe" staatust see, et eile pirita teel keegi kollase kiivriga tola tegi oma käepärastest vahenditest kokku klopsitud enduuroga vigursõitu autode ees, vahel ja küljel. No teate küll, tagaratta ja esiratta peal, jalad õhus ja ise püsti jnejne, nagu kasakad obesega. Kena vaadata jah, a no kurat, tipptunni aegne pirita tee ei ole teps mitte sellejaoks! Väikese M-i puhul saab abi siit , kui on vaja trikke demonstreerida siis on selle jaoks omad kohad ning ajad olemas. Kui alla aetakse, siis "kes otsib, see leiab" ja pagan temaga, aga juht peab elu lõpuni elama teadmisega, et ajas inimese surnuks. Kuna oli mitu korda eriti ohtlikke olukordi, siis mu naine oli pärast endast väga väljas (tema oli roolis). Vaevalt eilne kangelane seda foorumit siin loeb, siin paistavad olevat arukad inimesed koos, kuid vähemalt sain ära öelda. Loomulikult teatasin ka poolitsale, a no kuniks nad kohale jõuavad on trikimehed juba nelja tuule pool laiali...

sedapsi siis...

pljaaaa ma olex FBI kutsunud lausa kohale.
on alles sigudikud.. oskavad valitseda ratast paremini kui ise.see teeb ikka hinge nii täis.
Kui juba yx tiskilmees ajab naise endast välja roolis,mis siis veel saab kui metsavahel jookseb põder ette? vapsee shokk???
vaadates seda kui hästi on peast teada nn "suurendamise" link.. siis ei kahtelegi,et kellel seda vaja on olnud :ner:
Huvitav millised on need triki näitamise ajad ja kohad???????? on peale SMASHI veel mõni selline yritus eestis???????????????

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”