Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Antik
Tsikkel: rat-ta-ta

Lugemata postitus Postitas Antik »

nonii, saan ka mina kurba elu kurta ja teiste pihta näpuga näidata :D

üks rollumees oli ikka geenius küll. pärnu mnt'd mööda sisse sõit laagrisse, linnast tulev tagasipöörde rada. mina tulin pärnu poolt linna sisse, rollumees mõtles, et teeb tagasipöörde autode vahelt üle haljasala. ukerdas siis ennast teeserva, vaatas ise teisele poole (kust mingi valemiga ei saa autot tulla), mõtlesin et ta juba nägi mind, kui järsku kukkus paarutama niiet tuli hooga haljasalalt üle äärekivide ja risti mulle ette... ei jõudnud muud teha kui mööda põigata. jumal tänatud et minu kõrval autot polnud, muidu oleksin autol kolaki küljepealt sees olnud) minu tsikli ja tema rollu esirattast oli ehk paarkend cm puudu kokkupuutest. minu süda jättis paar lööki vahele, tõmbasin hinge ja sõitsin edasi. mingit omakohut tegema ei hakanud. küllap ehmatas isegi ära. tundus olevat vanem meesterahvas...

kohe kergem hakkas kui sai hingelt ära öelda :D ...tänan täelepanu eest 8)

Yamaha YZF1000R Thunderace '96 (Hooajad 2007;2008) --> Kawasaki ZX9R Ninja '94 (Hooaeg 2009) --> Kawasaki ZX10R Ninja '05 (Hooajad 2010; 2011; 2012) --> Yamaha YZF-R1 '04 (Hooaeg 2013)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”