navigatsiooniseade
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
bikefan kirjutas:Piipz kirjutas:oled sa muidu endale selgeks teinud, et miks sul just Tom-Tomi on vaja, mitte Garminit?
Olen ka Garminit uurinud, aga pole leidnud Zümo 550t 8500 (sis.18%km) eeq eest. Ja kuna liigun 99% teedel (sellest 97% asfalt), siis usun et piisab ka Tomtomist... Või eksin?
A kas siis Rider V2 on ikka sama, mis tomtomi kodulehel Rider 2?
Mina leidsin jällegi, et parim lahendus on osta ebayst Zumo500, hinnaks tuli umbes 7000 eeku. Siiani pool aastat kasutanud ja väga rahul, eestis navigeerib eomap, euroopas seadmega kaasasolnud City Navigator NT.
Garmini kodulehel registreerimise järel saadeti tasuta koju ka Navigatori 2008.aasta kaardiuuendus DVD-l
Miinused võrreldes Zumo550-ga: sisemälu on väiksem, aparaati mahub tõmbama vaid osa Euroopat, samas viimasel reisil, mis hõlmas baltikumi, Poolat, Slovakkiat, Ungarit, Rumeeniat, Serbiat, Montenegrot, Horvaatiat olid kõik kaardid sees mis vaja ja ruumi jäi ülegi.
Teiseks pole vaikimisi kaasas autohoidikut. Kuna ma autos seda niikuinii eriti ei kasuta, siis ei näinud ka probleemi, aku kestab tal reaalselt miski 6h ja sellest on siiani piisanud et vajalikud autosõidud ka ära teha. Kel hoidikut vaja, siis ca 1500eeki eest saab selle ka juurde osta.
Bluetooth telefoni ühendamiseks ja MP3 mängija on olemas nagu 550-gi.
Ja eelnevalt mainitud kaugust sihtpunktini mööda teid (mitte linnulennult) näitab vähemalt minu Zumo küll alati.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.